reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze dziewcyzny...
Ale jestem dzisiaj zadowolona z siebie;-)
Umylam okno, mam wprawdzie jedno, ale wielgachne...
I wyciagmelam wiatrak z zza szafy..
Nie mowiac juz o pozadkach na tip top...
I piesia wykapalam bo jutro do fryzjera i siedze sobie teraz popijajac wode z lodem;-)

Poki o jestem cala Wasza:-D

reklama
dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach

gratki!!!!!

jestem
KPI- tak zakupy udane-spozywka juz porozkladana gdzie trzeba,2 zgrzewki wody w pom.gospodarczym-teraz pewnie woda bedzie szlaaaaaaaaaaa,ze hej.
a ja chcialam wydac 100 na krzewy,ale niestety poszlo 200:sorry2:ale mam 4 tuje konika zolte i 2 zielone i 4 krzewy przypiekne i duze wiec sopro przybedzie w ogrodzie zaraz ide sadzic [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n040.gif

miłego sadzenia ;)

Buniu rozumiem Cie ale wiesz ja myśle że nie będziesz nawet musiała w przyszłym cyklu brac clo bo fasolka już będzie :) a nawet jeśli nie to w końcu do trzech razy sztuka i wtedy to już na bank sie uda i z mama w marcu będziesz rodzić i ze mną :) bo ja chyba jednak jeszcze nie teraz :( no ale nic w sobote sie powinno wyjasnić :)

trzymam mocno kciuki za Was ;)

a ja mam pytanko do dziewczyn, które brały dowcipnie lutkę. czy miałyście jakieś dolegliwości od tego? tzn. czy coś was bolało, albo się źle czułyście?

ja brałam na początku ciąży i nie miałam żadnych dolegliwości ...

Kurcze dziewcyzny...
I piesia wykapalam bo jutro do fryzjera i siedze sobie teraz popijajac wode z lodem;-)

wow, kawał dobrej roboty zrobione!!!

Oj Bunia bidulko...
Rozumiem jak się czujesz:(( Ale dziewczyny dobrze piszą musi się przecież udać!!!!!! Przeciez nie ma innej opcji:)

Ja też chcę burzę!!!!!! I żeby chłodniej bylo! Nie wiem jak do domu dojade 40 min autobusem... oby nie był zapchany:((

Mama pochwalisz się krzewami co??? tzn przypomnisz mi jutro na której stronie wkleiłaś zdjecia bo ja pewnie jak zwykle w domu nei będe miała czasu:( Dzis pilnuję mojej siostry 3-latka:) Cwaniak się taki robi!
A wlasnie Lor on też nie mówił bardzo długo a teraz gada tak że go zamknąć nie można!!

Opisze wam coś. Jechali samochodem i były tory, i on stwierdził że pewnie będzie pociąg, a że ani widu ani słychu to wszyscy się pouśmiechali... No ale faktycznie był:szok: i mały skomentował "ha a przeciez nini (on na siebie mówi nini, a na braciszka dzidzi) mówił" i się popatrzyła z politowaniem... Albo jak się moja mama pytała czy rozmawiał z Rafalkiem w szpitalu (jego braciszek, ma 2 i pól miesiąca) znowu popatrzył z politowaniem 'babcia przecież on nie umie mowić"
Boski jest poprostu:)) Jeszcze godzinka i jadę do niego:))

Marylka spokojnie czekaj i testuj!!

Ostatnia edycja:
Kurcze kaj ja sie ciesze ze w takie upaly to albo pieszo albo rowerkiem do pracy jezdze...
Jak sobie pomysle o autobusie i o ludziach ktorzy sie nie myja

Kurcze dziewcyzny...

łał juz nie prosze żebyś u mnie zrobiła takie pożądki ale choć podziel sie tą wodą z lodem pleas

KAsiu dzięki kochana za kciukasy :)

monika no staram sie staram

kurcze zwarjuje zaraz ide do samu po loda w kubeczku :)

a tak poza tym to dziś usłyszałam już pytanie czy jestem w ciąży i powiedziałam że jeszcze nie wiem :):):):):) ale baba sie zdziwiła i patrzy mi na brzuch a ja do nie a ten brzuch to dlatego że babcia dobrze gouje :):):):0

Marylka ja się wczoraj najadlam sosu czosnkowego no i musialam w autobusie rozpiąć spodnie i tak potem szłam z takim wywalonym brzuchem (wzdęcia) i też sąsiadka rodziców, pogadała ze mną i tak zerkała na brzuch i wkońcu się zapytała, jak powiedziałam że to od sosu to jej się głupio zrobiło i uciekła:))

A ja was sobie podczytuje ale żadna nie odpisuje więc nic nie piszę :sorry:
Idę wcinać placki po węgiersku a na deser mrożony sorbet truskawkowy.

2576830.jpg Fotografie_wody_i_lodu_1147.jpg

Marylko prosze bardzo:-)

o ja pierdziu...
Sol
daj kawalek tego plackka, za placka to ja zycie oddam

Ostatnia edycja:
monia i dobrze jak mają odwage sie pytać to niech sie wstydzą bo te moje klientki to sie tam wogule nie czaja i no niewiem ale nawet nie widac że są zmieszane tylko dalej dopytują ehhhh

a słuchajcie mam taką pościel z kubusiem puchatkiem - naprawde super i babka mówi tak o jaka sliczna superowa jest bo wie pani ja dla dziecka to nie musze takiej miec ale niech pani dla mnie taką zamówi ja pod nią będe spać :):):):):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry