reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja was sobie podczytuje ale żadna nie odpisuje więc nic nie piszę :sorry:
Idę wcinać placki po węgiersku a na deser mrożony sorbet truskawkowy.
kochana sol wybacz ale jakoś tak wyszło na pocieszenie ja miałam tak wczoraj :zawstydzona/y: ale no ja Ci chyba tych truskawek tak zazdroszcze i tak z zazdrości nie pisałam :zawstydzona/y:;-)

reklama
jestem znowu. przerwa obiadowa była

najadłam się, a teraz bym coś słodkiego wszamała no tasiemiec jak nic

dolegliwości brak :tak: specjalnie brałam dowcipną, bo ginka ostrzegała, że przy doustnej mogę występować m.in mdłości, a na to przy mojej szefowej z ciążofobią nie mogłam sobie pozwolić ...

tylko przy lutce @ świrowała ... przychodziła jak chciała, raz w trakcie brania, raz długo po skończeniu :confused:

no ja w sumie pierwszy raz biorę, bo wcześniej miałam dupka i po nim strasznie źle się czułam. a teraz to syfów mam że ja pierdziu i cycolki bolą. no i cieknie coś ze mnie pytam, bo nie wiem czy może się tylko wkręcam, czy to od lutki. przed @ też cycolki bolały, ale parę cykli przed clo już nie (castagnusa brałam i ulżyło z pmsem). a w poprzednim cyklu od dupka bolały.

ech- i teraz znowu czekać

sol- jak się czujesz w te upały? bo wczoraj chyba mdlałaś. lepiej ci już? może zafundujesz sobie wiatraka, jak pralinka i ja

ooo, widzę że chyba wszystkie pouciekały na obiadek. no to smacznego wszystkim życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKAAAAA

SOOOOOOOOL

żeby nie było że Was tu olewają :p
na mnie też nikt nie zwraca uwagi, buńka mnie olewa dzisiaj i w ogóle nie jest si :(

AGNIESZKAAAAA

SOOOOOOOOL

żeby nie było że Was tu olewają :p
na mnie też nikt nie zwraca uwagi, buńka mnie olewa dzisiaj i w ogóle nie jest si :(

czego fuczysz? mnie więcej nie było jak byłam pisałam psiapsiółce rozdział pracy magisterskiej (a właściwie przepisywałam- poprawiałam błędy, zmieniałam co trzeba było, żeby plagiatu nie było)

pa monia ^^

Buńka - ale ani nie utuliłaś na dziendobry, ani dobrego słowa nie było jak byłaś przelotem...... nie koffusiash jush? ;(

reklama
marylka widać klientka bardzo dowcipna:)
A jaki masz termin na @ ?

Ja zabiegana mało dziś mam czasu na bb:-/
nie no to akurat dwie różne klientki była a ta od pościeli to całkiem serio mówiła :)

no i ja cie zauwazam na wcześniejszego posta odpisałam tez

a @ ma przyjśc w piątek i testowac będe albo w piątek albo w sobote - chciała bym wytrzymac do soboty ale nie wiem czy dam rade i nie wiem czy @ wczesniej nie zxawita

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry