reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no do bra ryzyk fizyk :) ale w pon ok ?? bo wtedy będe mieć kase na koncie :( bo teraz nie mam jak iść :(:(:(:( a w pon mame pogonie

dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
gratulacje
Witam dziewczyny:)

hej kochana

mama a oto mój shizowy post jak ciebie nie było ale josephine od razu minie na ziemie postawiła że sobie wkręcam

dobra a teraz nakręcająco :)
słuchajcie zawsze mam wypryski takie dość duże niestety na brodzie przed @ a w tym cyklu buzia czysta za to małe wypryski ale naprawde malutkie mam na ramieniu i dekolcie :( - nie wiem co gorsze i jak zazwyczaj byłam ostatnio sucha tak teraz jestem jakas tak wilgotna
ale nie mam jakiś tam strasznych upławów tylko że wilgotna jestem no i jak nigdy twarz wolna od pryszczy a brode to zawsze mam normalnie wysypana a przed @ to już gejzery no i wiecie zastanawiam sie czy to moga być jakieś objawy kurcze już bym chciała wiedzieć ehhhhhhhhhhh

reklama
Zuzu już NIE śpi :baffled::baffled::baffled: RATUNKU !!! podmienili mi dzieckoooo ...

mama, czekamy na fotki , jak już zasadzisz :tak:
JOL- pewnie,wstawie fotki jak juz posadze:tak:
mama ale ci zazdroszczę tego ogrodu - normalnie mówie ci
( z ważnych dla mnie rzeczy to dzwoniłam do tego dobrego gina i mówił zeby sie nie martwić - ma tez teraz taka pacjęntke i jest ok - nie podaje sie tych leków bo nie wiadom jaki maja wpływ na dziecko ale on mysli ze bedzie ok także jestem juz super spokojna no moze nie super ale spokojniejsza :-D)

SORBUS- i to sa baaaardzo dobre wiesci-super,teraz mzesz byc pokojna i cieszyc sie ciaza i spokojnie czekac do wizyty:tak:;-)

jery jak mi net wolno chodzi.....

AGNIESZKA- cześć:happy:

marylka ja mam dokładnie na odwrót teraz mam jakies syfy na buzi a normlanie nie miewam wiec pewnie ze moga byc objawy - trzymam mocno kciuki - byle do soboty bo juz umieram z ciekawości i chęci pogratulowania

mama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolały ale nie az tak jak Domisia

ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce

Ostatnia edycja:
Agnieszko a u mnie cały dzień słonko tylko przed chwilą przyszła burza pogrzmiało popadało i se poszła ale coś znów się chmurzy

jeszcze czeka mnie w tą sobotę zaliczenie rachunek kosztów ćwiczenia
i egzamin współczesne teorię rachunkowości plus napisać na to referat
w przyszłą sobotę mam rachunkowość rozliczeń z otoczeniem w swietle polskich regulacji prawnych
no i 27 egzamin z rachunku kosztów a potem wolne od nauki :-)

dobra lecę jeszcze raz miłego popołudnia WAM życzę

Ostatnia edycja:
badylinka - ja mam nadzieję ze to nie schizy tylko dzidziuś

badylinka mi to też wydląda na fasolkę która nie lubi mleka :-p

oj chciałabym..... ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która z Was :() napisała że za wcześnie na takie zapachowe objawy.... tylko że ja uwielbiam mleko i zapach mleka ale dzisiaj to była masakra... aż sprawdziłam czy nie jest skiśnięte ale było świeżo otwarte..

marylko - jeszcze tylko 2 dni..... bądź dzielna!!! :*

BUNIA I MARYLKA- Wy wiecie ,ze ja za Was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co i juz za kilka dni sie dowiemy-jesli macie jakies objawy to git a na dniach sie wszystko okaze:tak:i albo bedziemy świetować albo bedziecie ze mna na marcowkach;-);-);-);-);-);-);-)jak by nie bylo bedzie si:rofl2::rofl2:

BUNIA I MARYLKA- Wy wiecie ,ze ja za Was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co i juz za kilka dni sie dowiemy-jesli macie jakies objawy to git a na dniach sie wszystko okaze:tak:i albo bedziemy świetować albo bedziecie ze mna na marcowkach;-);-);-);-);-);-);-)jak by nie bylo bedzie si:rofl2::rofl2:
:))) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące ;) &&&&

Paaaaa....
:)

Agnieszko a u mnie cały dzień słonko tylko przed chwilą przyszła burza pogrzmiało popadało i se poszła ale coś znów się chmurzy

jeszcze czeka mnie w tą sobotę zaliczenie rachunek kosztów ćwiczenia
i egzamin współczesne teorię rachunkowości plus napisać na to referat
w przyszłą sobotę mam rachunkowość rozliczeń z otoczeniem w swietle polskich regulacji prawnych
no i 27 egzamin z rachunku kosztów a potem wolne od nauki :-)

dobra lecę jeszcze raz miłego popołudnia WAM życzę

Iwonka na pewno zaliczysz wszystkie zbliżające się egzaminy na piękna 4 tak jak dziś:)3mam kciuki:)

mama witaj:)

reklama
no i jestem cały rodział pracy magisterskiej przeredagowałam przyjaciółce, nie powiem- namęczyłam się, zwłaszcze że ciepło niemożliwie (umieram) ale psiapsióła zadowolona, to ja też

nastawiłam też ziemniaczki na obiad i już się go nie mogę znowu doczekać. chyba mam tasiemca, bo od paru dni ciągle bym jadła. zawsze miałam apetyt, ale teraz coś zjem a za godzinę burczy mi w brzuchu
puściłam też sobie wiatraka, bo nie wyrabiam słońce wali jak oszalałe, a w salonie nie mamy rolet

marylka- ja ci też napisałam że się wkręcam. to już ten czas na wkręcanie się
iwonka- gratuluję oceny. oby na pozostałych egzaminach poszło ci równie dobrze

lori- z takich atrakcji rekreacyjnych to właśnie fajna jest ta "Tropikalna Wyspa" w Marklowicach, ja też lubię tu w Gorzycach na basen chodzić (jacuzzi, solanki, bicze wodne, grota solna). ale często też ruszamy do Czech, bo mamy blisko i tak np. w Hluczynie jest super zalew, w Ostrawie jest zarąbiasty Aqua Park, no i zoo a tak to nie wiem gdzie jeszcze może być coś fajnego- pomijając Rybnik i jego galerie handlowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry