reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem
KPI- tak zakupy udane-spozywka juz porozkladana gdzie trzeba,2 zgrzewki wody w pom.gospodarczym-teraz pewnie woda bedzie szlaaaaaaaaaaa,ze hej.
a ja po prysznicu [FONT=&quot]
c055.gif
[/FONT] gorąco jak smok!!!

Domi BAWI SIE W PIASKOWNICY [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT]- na szczescie narazie jest w cieniu(ale juz niedlugo)
a ja chcialam wydac 100 na krzewy,ale niestety poszlo 200:sorry2:ale mam 4 tuje konika zolte i 2 zielone i 4 krzewy przypiekne i duze wiec sopro przybedzie w ogrodzie zaraz ide sadzic [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n040.gif

widze,ze moje podanie nie zostalo rozpatrzone bo naskrobane ,ze szok takze nienadrobie:sorry2:jesli wydazylo sie cos waznego to poprsze o info:tak:

teraz kawka i do grodu ide,ale mam Was na oku:-D

cztery domy dalej sasiadka po wielu latach staran urodzila 2 tyg.temu Hanie i kupilam Malej zestaw body-rozwych[/FONT] [FONT=&quot]
u010.gif
[/FONT]

monisia, a przyjmujesz gości w tym basenie ?? bo my się chętnie wprosimy :-p
iwonka, gratulacje !!!!!!!!!

Zuzu ŚPI !!! :rofl2:
Co prawda musiałam rozłożyć narożnik i zapchać cyca, ale liczy się efekt ;-)

dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
KUJON,KUJON!!!!
NIE no zartuje-super-gratuluje!!! [FONT=&quot]
86.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
86.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
86.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Zuzu już NIE śpi :baffled::baffled::baffled: RATUNKU !!! podmienili mi dzieckoooo ...

mama, czekamy na fotki , jak już zasadzisz :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry