- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
sorbuś, jeju... wytrzymamy jakoś. Ja w czwartek podejrze moją fasolinkę na usg i też odliczam już.
Wisieńka
Fanka BB :)
dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????
burza77
Zaciekawiona BB
ja nie chce żadnych leków brać , wiem że to może zabrzmi głupio ale wolę poczekać , nie mam zaufania do leków .. martwię się tylko ile jeszcze .
mama ...- jak coś to razem będziemy się wspierały za miesiąc , ja jadę na wczasy za kilka dni i jak coś to będę się tam starać ,,hihih,,,
mama ...- jak coś to razem będziemy się wspierały za miesiąc , ja jadę na wczasy za kilka dni i jak coś to będę się tam starać ,,hihih,,,
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
BUNIA- lepiej kup taki z czuloscia 10 np.Quick
[FONT="][/FONT]![]()
mama a wiesz co miałam ci pisac Quick ma 25 czułośc bo sprawdzałam specjalnie tylko bobo-test ma czułośc 10
Bunia - ja po 2 tyg zrobiłam bobo test i wyszła jedna kreska a tu jednak teraz sa dwie
wooow no ciąża jak tralalalaaaaaaaaaaaaaa według mojej ściągi 7 tydz.dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????

ups Sol wybacz ale to z podniecenia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SORBUS- no to czekamy do 15 juz niedlugo

ja tez siedze ja na szpilkach...jeszcze sie okaze ze w 10 tyg.jestes skoro tak dawno nie mialas @ i Ci 1/4 ciąży przeleciala niepostrzerzenie 

A Wisieńka mi pisala rano sms'ka ,ze bedzie miala wyniki na necie po 17...
ZAPMARTA- cześć zapracowana kobietko,fajnie,ze znalazlas chwile by do nas wleciec
taz pomyslalas o bb77??? no mze sie odezwie...moze urlopuje....
BURZA- faktycznie jak rok sie staracie to powinien ginek cos zadzialac-moze jakies wspomogacze..a jakie badania robiliscie z mężem???

A Wisieńka mi pisala rano sms'ka ,ze bedzie miala wyniki na necie po 17...
ZAPMARTA- cześć zapracowana kobietko,fajnie,ze znalazlas chwile by do nas wleciec

BURZA- faktycznie jak rok sie staracie to powinien ginek cos zadzialac-moze jakies wspomogacze..a jakie badania robiliscie z mężem???
burza77
Zaciekawiona BB
dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????
to bardzo dobrze , to ciąża na pewno nie pamiętam ile dokładnie ale 6 to ok, miesiąca ,ale mogę się mylić ..gratuluję ci
jak dla mnie ciążą 
tu masz normy Co to jest Beta-hCG? Istota i normy | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.pl
tu masz normy Co to jest Beta-hCG? Istota i normy | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.pl
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
No na 100 % jesteś w ciążydziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????

Sorbek, mama - ja również czekam na wyniki, mama jak sorbek napisze to wysłałabyś mi smsa? ... bo ja zaraz uciekam zając się dziećmi bo mi się właśnie pobudzili
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: