reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja cały czas was podczytuję tak z ukrycia , ale miło mi bardzo że pamiętacie o mnie ,, nie będę korzystać z forum bo serce mi pękło ,,

reklama
Jej dziewczyny, jej. Ale wszędzie pisze mlu a u mnie na wynikach mul czemu tak???? Sorki, ze tak nie składnie ale jestem strasznie podniecona!
lor jutro na kartce będe miała normy a w necie są tylko wyniki.

Wyśle do mamy sms-ka jak odbiore bo zanim na neta siąde to mi zejdzie trochę - mama mogę :sorry2:

bb77 - przytulam mocno :-(

wisienka
ja się tak podjarałam twoim wynikiem ze mnie Sol zbanuje zaraz bo post pod postem napisąłam :sorry2:

Ostatnia edycja:
o matko jaki wysyp ciężarówek ^^
też bym tak chciała..

kurcze super super super!!
000204AE.gif
000204AE.gif
000204AE.gif

wisienka- super!!!!!!!!!!!! no to zarażaj nas, zarażaj- takie wiruski to chętnie przyjmę

Wyśle do mamy sms-ka jak odbiore bo zanim na neta siąde to mi zejdzie trochę - mama mogę :sorry2:

bb77 - przytulam mocno :-(

wisienka
ja się tak podjarałam twoim wynikiem ze mnie Sol zbanuje zaraz bo post pod postem

Mama - no to ja będe oczekiwać smsa od ciebie :-)

bb- przytulam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja już dziewczyny spaduje i życzę wam miłej reszty dnia ;-)
U mnie się rozpogodziło :-)

Lor jest twój numer na zamknietym jak tak to ci wysle przeciez :-D:tak: - nie bee mamy na koszty narazać

nie ma ale jest mój to puśc mi sygnałka to bede wiedziec ze to ty i zapisze

znowu leci Ciąża z zaskoczenia - oglądam sobie :)
jak patrzę na tą babkę co jest teraz to no offence ale mogła nie zauważyć...

Wiśnia - zarażaj zarażaj!!!!! Rozsyłaj fluidy po świecie bo się przydadzą :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry