reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BADYLINKA, LORELAIN- Prosze mi sie ogarnac z praniem
[FONT=&quot]
[/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

BUNIA-PANOWIE SWIETNI!!!!!!!!!!!!!! Mysle ze ktorys sie nada
[FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
napisalam posta i mi sie nie udalo...
cos mi z forum nie gra...
wszystkie stronki sie dobrze otwieraja a tu musze czekac pare minut...:wściekła/y:

Nic, juz cxas sie zbierac do lekarza...
Trzymajta kciukasy...

Maryla ja mysle ze spokojnie 11 mozesz testowac:tak:

bunia - za każdym razem kasuje ......... nosz kurde, żaden nowy suwaczek nie chce wejść, tamte wykasowałam bo chciałam coś kolorowego no to teraz nie mam nic :no::no::no:

BADYLINKA- no ,to rozumiem:tak:

MALAPRALINKA- &&&&&&&&&&&&&& ZACISNIETE!!!!;-)daj szybko znac;-)

LORELAIN- ale co sie dzieje??wstawiasz kod a sie nie pokazują??ja nie mialam problemu z suwaczkami

mama - no coś się pierniczy, wstawiam i d...a. Pokazuje mi sie komunikat , że wystąpił błąd bo jest 6 kodów a może byc max 4. Problem w tym, ze ja daje tylko 3 :confused::confused::confused::confused:
Kody juz poskracałam do minimum , a nawet jak wkleje tylko jeden to i tak wyskakuje, że za dużo kodów.Jakaś paranoja :dry:

kochane moje pamiętacie jak kilka dni temu miałam chęć na test .... no i wtedy go zrobiłam ( chociaż mama o5 mi odradzała ) i wyszedł mi negatywny a wtedy to chyba ze 4 dni przed @@@ , było . Więc teraz mam @ planowaną na jurto , ale testu nie będę robić bo i tek nic z tego , ja mam wizytę 17 czerwca więc jakby moja wredna @@@ się nie pojawiła to może on coś powie ,, jestem już zrezygnowana staramy się tyle czasu i nadal nic , nie mamy"" parcia na szkło"" ,ale chciała bym mieć już to za sobą .Obiawów ani na @ ani na fasolkę nie mam , tylko dziś rano mijając lustro w korytarzu miałam wrażenie że jakoś dziwnie wyglądam ( jak nie ja ,,hihih ) .

owocnych zakupów

Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat jak ty

Ja dzisiaj tylko pranie puściłam, ale nie chce mi się go wyciągnąć z pralki

Ty mi tu nie pisz o tych musach truskawkowych bo zaraz tam doc iebie pojade i ci wszystko zjem

Marylka - jaką fryzurkę chcesz sobie zrobić?
JAKIŚ NOWY KOLOREK I MUSZE SOBIE PODCIĄĆ WŁOSKI BO JUŻ MAM ZA DŁUGIE :)

napisalam posta i mi sie nie udalo...
cos mi z forum nie gra...
wszystkie stronki sie dobrze otwieraja a tu musze czekac pare minut...:wściekła/y:

Nic, juz cxas sie zbierac do lekarza...
Trzymajta kciukasy...

Maryla ja mysle ze spokojnie 11 mozesz testowac:tak:
mówisz??? kórcze a ja sie jakos boje test robić :( wcześniej robiłam jak głupia i sie zniechęciłam już troche :(:( no nie wiem zobacze jeszcze

kochane moje pamiętacie jak kilka dni temu miałam chęć na test .... no i wtedy go zrobiłam ( chociaż mama o5 mi odradzała ) i wyszedł mi negatywny a wtedy to chyba ze 4 dni przed @@@ , było . Więc teraz mam @ planowaną na jurto , ale testu nie będę robić bo i tek nic z tego , ja mam wizytę 17 czerwca więc jakby moja wredna @@@ się nie pojawiła to może on coś powie ,, jestem już zrezygnowana staramy się tyle czasu i nadal nic , nie mamy"" parcia na szkło"" ,ale chciała bym mieć już to za sobą .Obiawów ani na @ ani na fasolkę nie mam , tylko dziś rano mijając lustro w korytarzu miałam wrażenie że jakoś dziwnie wyglądam ( jak nie ja ,,hihih ) .
kochana ja tesz nie mam żadnych objawów ani nic i tez mi sie zdaje że chyba nic z tego choć nie pomiewm płomyk nadzieji jest :) i też sie boje testu robić :(
a jak ci sie zdje że ty wyglądasz jak nie ty to może to coś oznacza ??? :) trzymam mocno kciukasy :):):)

reklama
burza :(
a jak długo się staracie?

mama - melduje że pranie nastawione :D
jeszcze tylko zmywarke muszę nastawić ale to za chwile

bunia - albo jechać do Kauflanda i wszystkie zapasy zjeść po drodze :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry