reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
teraz z tymi emotikami to nie dość, że kolorowo to jeszcze dziewczyny się za głowę złapią jak zobaczą jak nam produkcja poszła do przodu

reklama
emotikony górą SUPER!!!!
Dziewczyny Ja mam dziś wolne od pracy także idę zaprowadzić mlodego do przedszkola i podskoczę do centrum może sobie jakiegoś wystrzałowego ciucha kupię bo mnie wzięło:)Zajrzę do was później.
Życzę wam miłego i słonecznego dnia:)
Buźka:)))

odnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...

ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...

Bunia bylam na zaocznych i na szczescie autem jako pasazer :-D:-D:-D
Mama Wy zrobicie panienski a ja bede stawiac e-wódkę :-D:-D:-D
ja maluje pazurki na roz ale beznadzieja ten lakier... drugi raz pomalowalam i dalej kiepski efekt

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LRELAIN- nie sztachnelam sie bo te z BECKERSA nie śmierdzą
[FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif

u mnie znw slonko-Mlody na ogrodzie

ale jak najbardziej na piwko jestesmy umowione

ja rano tak sie nasprzatalam a tu znow podloga wyglada strasznie i prosi sie o odkurzenie-ach z remontami...[/FONT] [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]

Maryla

Wstepnie to mialysmy razem testowac;-)
Ale potem wymyslilam ze 10go (chociaz moglabym podobno juz 9)
ale 10 mamy miesiecznice....
Niby okres mam dostac 11go, ale sama nie wiem czy mam sie wtedy go spodziewac bo to jest ze mna tak:
mialam cykle 32 dniowe, w grudniu zaszlam w ciaze, w lutym poronilam i od tego czasu bralam tabletki i cykl niby 28 dniowy.
No i teraz 28 dni to wychodzi 11go, ale czy napewno mi sie nic nie poprzestawia to nie wiem:-(

Dzisiaj mi niedobrze i kreci sie w glowie i slaba jestem, ale to pewnie z choroby
no ja powinnam dostać 11 @ i nie wiem czy robić 11 czy 12 test czy kiedy ?? niechcem znowu na darmo robic :(

Ja przez całą ciąże wpierdzielałam twarożek na zmianę z czekoladą

Mama - i jak tam malowanko? sztachnęłaś sie juz porządnie farbą? ... bo wiesz wieczorkiem znowu sobie popiwkujemy

Marylka - jak tam obroty dzisiaj?

bunia - teraz to już w ogóle będzie u nas kolorowo

Jak można pomylić kopniaki dziecka z gazami???

a tak średnio dziś ani dobrze ani źle

odnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...

ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...
no ja też ledwo nadążam za dziewczynami

a ja wcinam ten mus truskawkowy pychotka- jak się już trochę rozmroził to już wogóle ekstra

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry