B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
emotikony górą SUPER!!!!
Dziewczyny Ja mam dziś wolne od pracy także idę zaprowadzić mlodego do przedszkola i podskoczę do centrum może sobie jakiegoś wystrzałowego ciucha kupię bo mnie wzięło
Zajrzę do was później.
Życzę wam miłego i słonecznego dnia
Buźka
))
Dziewczyny Ja mam dziś wolne od pracy także idę zaprowadzić mlodego do przedszkola i podskoczę do centrum może sobie jakiegoś wystrzałowego ciucha kupię bo mnie wzięło
Życzę wam miłego i słonecznego dnia
Buźka
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Aguś - nioo to poszalej a co należy Ci sie
udanych zakupów kochana
maran-atha
Fanka BB :)
odnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...
ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...
ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...
P
pysia888
Gość
Bunia bylam na zaocznych i na szczescie autem jako pasazer 

Mama Wy zrobicie panienski a ja bede stawiac e-wódkę

ja maluje pazurki na roz ale beznadzieja ten lakier... drugi raz pomalowalam i dalej kiepski efekt

Mama Wy zrobicie panienski a ja bede stawiac e-wódkę

ja maluje pazurki na roz ale beznadzieja ten lakier... drugi raz pomalowalam i dalej kiepski efekt
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LRELAIN- nie sztachnelam sie bo te z BECKERSA nie śmierdzą
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
u mnie znw slonko-Mlody na ogrodzie
ale jak najbardziej na piwko jestesmy umowione
ja rano tak sie nasprzatalam a tu znow podloga wyglada strasznie i prosi sie o odkurzenie-ach z remontami...[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
[FONT="]

u mnie znw slonko-Mlody na ogrodzie
ale jak najbardziej na piwko jestesmy umowione
ja rano tak sie nasprzatalam a tu znow podloga wyglada strasznie i prosi sie o odkurzenie-ach z remontami...[/FONT] [FONT="]

maryla86
Fanka BB :)
no ja powinnam dostać 11 @ i nie wiem czy robić 11 czy 12 test czy kiedy ?? niechcem znowu na darmo robicMaryla
Wstepnie to mialysmy razem testowac;-)
Ale potem wymyslilam ze 10go (chociaz moglabym podobno juz 9)
ale 10 mamy miesiecznice....
Niby okres mam dostac 11go, ale sama nie wiem czy mam sie wtedy go spodziewac bo to jest ze mna tak:
mialam cykle 32 dniowe, w grudniu zaszlam w ciaze, w lutym poronilam i od tego czasu bralam tabletki i cykl niby 28 dniowy.
No i teraz 28 dni to wychodzi 11go, ale czy napewno mi sie nic nie poprzestawia to nie wiem:-(
Dzisiaj mi niedobrze i kreci sie w glowie i slaba jestem, ale to pewnie z choroby
a tak średnio dziś ani dobrze ani źleJa przez całą ciąże wpierdzielałam twarożek na zmianę z czekoladą![]()
Mama - i jak tam malowanko? sztachnęłaś sie juz porządnie farbą? ... bo wiesz wieczorkiem znowu sobie popiwkujemy
Marylka - jak tam obroty dzisiaj?
bunia - teraz to już w ogóle będzie u nas kolorowo
Jak można pomylić kopniaki dziecka z gazami???
no ja też ledwo nadążam za dziewczynamiodnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...
B
bunia87
Gość
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: