reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka-no tak,w salonie bedzie sie dzialo-moze jakies pajączki:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobrze,ze doszedl spokojnie i caly i zdrowy wroci do Was.

maran- a Ty jak sie czujesz????

sol-szalejesz z tym praniem:tak:

dobra-wracam do walka:dry:reki nie czuje:dry:

reklama
hello :-D teraz tylko tutaj jestem- nie lubię się narzucać, a skoro tak zostałam potraktowana, to na 2010 nie mam co pisać :eek:

u mnie ok :-D teraz mam czas oczekiwania, bo juz po płodnych, a do terminu i ewentualnego testowanka zostało jeszcze 9 dni :baffled:
teraz mam lutkę dowcipną po clo i nie mam żadnych dolegliwości. jak miałam dupka, to działy się cuda- niewidy i poprosiłam o zmianę. teraz już się tak nie skupiam na żadnych objawach. właściwie to nic się nie dzieje oprócz tego, że mi się pryszcze wszędzie robią :szok: nigdy nie miałam takiej skóry zasyfiałej :eek: a teraz to nawet na plecach mi się robią. pewnie wina lutki (bo clo nie, w pierwszym cyklu z clo nic takiego nie miałam ) zostaje mi czekać :confused:

a co u ciebie? podejrzałam na 2010 i nieciekawie chyba, co? nakop małżowi do tyłka- niech się zbierze do kupy, bo dziecka sama nie zrobisz :-p jak nie ty, to ja mu dołoże ;-) ostrzegam- mocna jestem ;-)
hihi dogadaliśmy się wiesz on się śmieje że to tak trochę bezdusznie i bez przyjemności naszą córcię robić? to on woli nawet codziennie się poświęcać w bobosexach niż iść na takie coś. Wiesz pewnie ma trochę racji skoro było tyle pęcherzyków w obu jajnikach to może na któryś utrafimy:):):):)

ale jakby co to następny miesiąc wiesz jak, nie ma inne rady co szkodzi co nam spróbować:)

[FONT=&quot]
g105.gif
MOJE DZIECI PRZED TV-BAJKE OGLADAJA BO TAK GORACO ,ZE NIE IDZIE WYSIEDZIEC NA OGRODZIE

[/FONT] [FONT=&quot]
40dg4.
[/FONT] [FONT=&quot]
40dg4.
[/FONT] [FONT=&quot]
brawoaz9.gif
[/FONT]
MONISIA-FAJNIE ZE DO NAS WLECIALAS, ZYCZE OWOCNYCH STARAN!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :-)
Lorelaian dziekuje
Bibinka dziekuje
Bunia mi tez pomaga jedynie fizjoterapia ale od jakiegoś czasu nie chodze u mnie jest dosc kosztowne bo 45 min wychodzi 50 F (prywatnie) a znaszego funduszu zdrowia jestem ciagle na liscie oczekujacych :-(wiec jak narazie jade na lekach przeciw bolowych .
Mama jak remoncik ? juz konczycie ?
Ja siedze na ksiazkami ale marnie mi to idzie od wrzesnia chce zaczac pielegniarstwo i studiuje słownik medyczny ale do nauki to chyba juz głowa nie ;-)

FLEUR-PADAMY NA TWARZ [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif

EFEKT WIDAC WIEC TO POCIESZA,ALE JUZ ZMECZENIE DAJE ZNAC I DO TEGO OPIEKA NAD DZIECMI.....

MONISIA- prosze;-)
[/FONT]

reklama
mama nie ma co sie dziwic to juz trzeci dzien pracy ale ważne ,ze efekt juz jest tak jak pisałam nastepny weekend bedziecie siedziec na kanapie i podziwiac wasze dzieło :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry