reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A dzień dobry !!!
I znowu piękny dzień nam się zpowiada.

A jednak nie taki piękny, przyszła @, tylko jakas taka dziwna - różowa, a boli jak cholera !
Do południa się rozkręci ! Czyli test pokazał mi prawdę. Idę się nafaszerować pzreciwbólowymi.

Miłego dnia życzę Wam kobiety !!!

Ostatnia edycja:
witam sie i ja w ten MEEEEEEEEEEEEEGA sloneczny dzionek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwstalismy niedawno,wlasnie pijemy z mężem kawke:tak:zeszlam na dol i moim oczom ukazal sie piekny widok!!!:-):-):-)alez nam to ladni wyszlo(powiem nieskromnie)-mialam dpbra wizje i fajnie,ze udalo nam sie ja zrealizowac:tak::tak::tak:
zycze WAM wszystkim bardzo udanego dnia,duzo slonka i usmiechu i udanego odpoczynku na lonie rodzinnym;-):tak:

NAGAPALMA-czyli w nastepnym cyklu testujemy razem;-)sciskam Cie!!

Ja również się witam, cudne słoneczko, więc dzień na powietrzu się zapowiada. Radek chyba pójdzie z Matusiem na plac zabaw to ja może dam rade z wami coś dzisiaj popisać.

mama najważniesze,że dałaś radę:tak::-)
wisienka mnie to właśnie najbardziej Ali szkoda,że nie może korzystać z pogody i się męczy biedulka moja;(
kurcze,nie wiem czy długo z Wami posiedzę,bo Ala kaszle jak szalona:-(.już się cieszyłam,bo zeszła nocka fajna,a teraz jeszcze gorzej niż było na początku,załamka normalnie:-:)-(

O kurcze, strasznie mi szkoda Ali, będę trzymać kciuki żeby szybciutko się wykurowała i żebyście mogli porobić te testy alergiczne. Mocno was przytulam
2137906kijdo2cvly.gif

MAMA, super remoncik sie udal kochana :)))
Ja w skrocie... bylismy na przymiarce kiecy slubnej wraz z butami i wszystkim, pozniej zakupy kupilam buciki czarne wysokie i adidki i bielizne :)))
Droga nas wymeczyla okropnie, bo haftowalam w drodze powrotnej. To juz drugi raz w tym tygodniu. @ dostalam ale Mojemu mowie, ze nie ma nic a nic. ogolnie po powrocie poszlam spac, niedawno wstalam i czuje sie o niebo lepiej. Moj dzielnie o mnie zadbal, teraz On zle sie czuje a ja dbam o Niego i tule do piersi :)

Masz może jakąś fotke w sukience z przymierzalni ?

pysia mnie własnie te ciuszkowe sklepy jak magnes ciągna do siebie! :-DPrzepiękne teraz robią rzeczy dla dzieci. Wystarczy popatrzec na blog Maryli

Spokojnie, już za niedługo będziesz mogla z pełną premedytacją się obkupić

Hej dziewczyny!:-)
Z góry przepraszam, że tak "wchodze z butami" w wasz wątek, ale jest tu u was bardzo sympatycznie:-) więc (jeśli pozwolicie) też będę pisać od czasu do czasu, piszę też na wątku mamy 2012, bo nie wiem jak to wszystko się w czasie ułoży, widzę, że wy to już konkretnie testujecie, staracie się, niektóre już zafasolkowały, a ja dopiero odstawiam tabletki za m.w. 3 miesiące i zaczynam staranka za jakieś 6 miesięcy jak dobrze pójdzie, więc jeszcze trochę to potrwa zanim na dobre do was "staraczek 2011" dołączę, wiem, że trochę za wcześnie się tu "wynurzam"...:zawstydzona/y:
Miłego wieczorku, udanych "przytulanek" i w ogóle fajnego weekendu!:-)

No widzisz to my troszkę podobnie, ja wstępnie planuje rozpocząć staranka gdzieś we wrześniu, ale plany sie tak szybko u mnie zmieniają , że nie wiem czy czasem decyzji o drugim dziecku nie przeniesiemy na kolejny rok. U mnie wszystko jest uzależnione od pracy
FLEUR, spowiedz ok. Powiedzialam, ze wspolzylam z narzeczonym i powiedzial, zebysmy wytrzymali do slubu i ze czlowiek wiadomo jest tylko czlowiekiem i ze to diabel kusi i ze przyjemnosc to nic zlego, ze koscíol nie zabrania ale ze to dla malzonkow jest. Ale bylo ok. Ksiadz mlodziutki i przystojny. A jak mu dalam kartke do podpisania to mnie zmierzyl wzrokiem i walnal zabojczy usmiech hehe. A zakupy fakt udane.... zaluje ze nie kupilam butkow w stylu marynarskim, no bialo niebieskie z kotwica... czaderskie byly. do tego bym kupila bluzke w takim kolorze. Zawalilam ale moze jeszcze gdzies kupie. ostatnio mnie wzielo na buty, jedne moje musze wywalic juz bo sa dead, a teraz mam nowe tylko te nowe zostawilam w domu eh zamiast wziasc na niedziele. No coz ;D

Ide zrobic sobie kogel z truskawkami. Kupilismy 2kg ale moment truskawki uciekaja, bo ja je uwielbiam wrecz. W ogole lubie owoce.

MAMA, my ta kostke mamy ciemniejsza... jasno ciemna...ale fajnie ona wyglada ho ho i moja i Twoja

hmmmmmmm ja chyba na spowiedzi przed małżeńskiej nic nie wspominalam o współżyciu etc
c024.gif
... buraki nie wiem co im do tego

Pysiu to dobrze ,ze juz po spowiedzi i ,ze było ok ja swoje nie wspominam za miło pisłam juz wczesniej , raz na spowiedzi ale ni było to przed slubem w kosciele było juz ciemno tzn paliły sie te lampki boczne masz przed 18 wiec ide do spowiedzi jestem juz w konfesjonale a ksiadz z tekstem do mnie masz zegarek z poswietlaczem mówie ,ze mam było cos okolo 17-50 wiec mowie ktora jest teraz godz a ksiadz no dobra wiec krótko i na temat :szok:
Wisienko słodkich snów

Szok!.... właśnie dla tego nie lubie księży

hej wszystkim!

isana witaj! nie jestes " za wczesniej" ja zaczynam staranka w grudniu lub nawet styczniu 2011

:)

a swoja droga dziewczyny bylam dzis u gina i zapisal mi ostatnie 6 opakowan tabletek i folik :)
i wiecie co? poraz kolejny lnie opieprzyl za pomysl "oczyszczania "organizmu po anty... czy wasi ginekologowie karza wam odczekac kilka m-cy az wszystko zniknie? bo tutaj uwazaj to za bzdure!

ponoc tabletki nowej generacji po 3 dniach-tygodniu juz sie uplynniaja. i faktycznie mamy ktore tu znam zaczynaja starania od pierwszego cyklu zaraz po odstawieniu...

Mi gin powiedziala, że jak chce to moge se odczekac, a a jak nie chce to moge od razu

A dzień dobry !!!
I znowu piękny dzień nam się zpowiada.

A jednak nie taki piękny, przyszła @, tylko jakas taka dziwna - różowa, a boli jak cholera !
Do południa się rozkręci ! Czyli test pokazał mi prawdę. Idę się nafaszerować pzreciwbólowymi.

Miłego dnia życzę Wam kobiety !!!

Z dwojga złego, lepiej , że jest @ skoro testy i beta nei wychodziła, wiesz na czym stoisz, szybko minie i bedziecie się ponownei starac i oczekiwać. Teraz się uda!

no to spadam robić śniadanie ... nie będe czekac na chłopaków bo Bóg wie do której dzisiaj będą spać

Ps. Wisienka jak chcesz wstawiac takie emotikonki to kliknij na ten pasek z ikonkami na dole. Zainstaluj sobie i bedziesz miec na stałe w pasku w przegladarce

Witam w ciepłą niedzielę :-)
lecę zaraz na uczelnię :-(jak zwykle jak jest ciepło to ja muszę siedzieć w szarych zimnych budynkach :wściekła/y:

weszłam na chwilkę życzyć miłej niedzielki ;-)

mamo dziękuję za eski i kciuki wyniki we wtorek zobaczymy co tam wyjdzie:-p ale taki egzamin wymyślił że aż mi :szok: oczy wyszły hihi
@ jest już w pełnej postaci strasznie mnie boli brzuszek :( ale chociaż przyszła i mogę się strać aby urodzić w marcu :-):-):-):-):-):-):-):-)

pozdrawiam miłego dnia :*

Witam się niedzielnie i witam nowe staraczki :-D

bibinka - dziękujemy :-D Mam nadzieję że Karola nie uwali się jak ostatnio bo to był koszmar :-D Trzymam kciuki za Alę żeby szybko wyzdrowiała bo żal w taką pogodę chorować :sorry:
mama - ładny ten kamień ale na takie coś trzeba mieć miejsce bo to jednak optycznie zmniejsza :tak:
josephine - zależy jakie tabletki bo nie wszystkie są takie nowe i czasami zaleca się czekać żeby organizm zaczął sam regulować sobie hormony :tak: My zaczęliśmy miesiąc po odstawieniu ale ja miałam plastry evra które rzeczywiście szybko "uciekają" z organizmu :-)

Pogoda piękna z rana a Karola a Karola po mnie papuguje i krzyczy na Marcina "mężu wstawaj" :-D Boskie, ja się już popłakałam ze śmiechu bo ona ciągle to powtarza :-D Jeny co za papuga :-D Ehh... pierdziele że niedziela - idę nastawić pranie i zabieram się za ubieranie się i wyganianie męża z łoża bo musi mi pranie z dworu zdjąć :-p Karola już dzisiaj nie ma gorączki więc nie ma sensu żebym ją dalej Nurofenem faszerowała. Ale antybiotyk jej utrzymam do jutra a jutro pójdę z nią na kontrolę i zobaczymy kiedy wróci do przedszkola.

LORELAIN- witam z rana i niestety -Tomi probowal zainstalowac,ale to lapop sluzbowy i sa blokady i nie mozna:-:)-(a takie fajne sa te buzki:sorry2:chociaz naciesze oko jak Ty wstawiasz:tak:

IWONKA2B- dzieki,Tbie rowniez milej niedzieli i &&&& za zdany egzamin i &&&&& za porod w marcu;-);-);-);-)ściskam Cie:-)

SOL- mi nie zmnieszylo ptycznie salnu a mam wrazenie,ze powiekszyl :))) moze przez to ,ze to jasny kolor:) jak skonczymy to wstawimy w calej okazalosci ;))fajnie,ze Karola juz lepiej!! Domi wczoraj tez tak jak ja-i mowi do Toma-"Tomek,tutaj jeszcze" :)) a Tom-Ja ci dam Tomek :):)

Ostatnia edycja:
LORELAIN- witam z rana i niestety -Tomi probowal zainstalowac,ale to lapop sluzbowy i sa blokady i nie mozna:-:)-(a takie fajne sa te buzki:sorry2:chociaz naciesze oko jak Ty wstawiasz:tak:

IWONKA2B- dzieki,Tbie rowniez milej niedzieli i &&&& za zdany egzamin i &&&&& za porod w marcu;-);-);-);-)ściskam Cie:-)

Mama - hmmm to podaj mi meila

kurcze wiecie, że Mateo jeszcze śpi

Ostatnia edycja:
LORELAIN- masz PW;-)tam napisalam maila:tak:a Mati niech spi-sen to zdrowie.a moje juz na ogrodzie-jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo goraco -musze kupic krem na opalanie bo im raczki popali:sorry2:

reklama
wiitam sie dzisiaj :-D

od samego rana adrenaliny mi nie brakuje :dry: najpierw obudziły mnie jakieś wybuchy (okazało się, że sąsiad auto odpala :eek:), potem w wc przez okno wleciała mi osa (przegoniłam ją paczką papieru toaletowego ;-) ), a teraz jak chcieliśmy zrobić kawkę do sniadanka to dupa blada- czajnik nam nie działa :baffled: pieruńsko się dzień zaczyna :dry: teraz kombinujemy gdzie kupić czajnik, a wodę w garnku zagotujemy na kawę. przepaprane :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry