reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUNIA- witaj;-)nie martw sie nie tylko Ty tak masz-ja wczoraj przypalilam kabel od odkurzacza bo przez ten remnt Tom wylaczyl prad w polowie domu i podlaczylam u kuchni obok kuch.gazowej ,lae zapomnialam ze wstawilam wde na kawe i ...zapalil sie kabel-czajnik sie zjaral i smród:szok::szok::szok::szok:nie bylo czuc farby a spalony kabel:eek::eek:

AGNIESZKA- cześć:)

Ostatnia edycja:
BUNIA- witaj;-)nie martw sie nie tylko Ty tak masz-ja wczoraj przypalilam kabel od odkurzacza bo przez ten remnt Tom wylaczyl prad w polowie domu i podlaczylam u kuchni obok kuch.gazowej ,lae zapomnialam ze wstawilam wde na kawe i ...zapalil sie kabel-czajnik sie zjaral i smród:szok::szok::szok::szok:nie bylo czuc farby a spalony kabel:eek::eek:

AGNIESZKA- cześć:)

też nieźle ;-) mój odkurzacz to i tak kombatant. już też miał kabel łączony, dosztukowaną wtyczkę, ta rura już jest klejona z każdej strony, bo wypadała :-p weteran- nie ma co.
zjemy śniadanko i pojedziemy do hipermarketu do miasta kupić czajnik. wcześniej widzieliśmy tam taki fajny. kosztuje 100zł :szok: więc będzie nam do końca miesiąca ciężko jak diabli, ale lepiej od razu kupić coś porządnego niż jakiś szmelc, co się po tygodniu zepsuje :tak:

widziałam zdjęcia z remontu- super :-D gdybyśmy byli na swoim, to też byśmy taki kamień chcieli :tak: poszliście jak burza :-) fajnie wygląda :-D

[FONT=&quot]
a194.gif
[/FONT]

AGA- tak u nas rewelacja-nie mozna dzieci w domu utrzymac:no::-):-):-):-)

LORELAIN- Tomi cos tam wczytal i na probe wstawil,ale musimy to dopracowac;-)musze wstawiac kody i to dość dlugo wczytuje,ale Tomi wieczorem popracuje nad tym;-)

BUNIA- wybierz porzadny czajnik a moze kup taki na kuchenke gazowa??taki sie nie przepali;-)ja mam i elektryczny i na kuchenke gazową;-):tak:

hej słonecznym rankiem zza szyby:sorry::-)

u nas nocka w miarę,ale od rana odksztuszanie,parskanie i tego typu odgłosy...a myślałam,że do niedzieli się wykuruje:baffled:

mama domyślam się,że piękny widok miałaś z rana,jak zeszłaś do salonu:tak::-).jestem monotematyczna: zazdroszczę ogrodu:-D:-D.kurcze,wszyscy po weekendzie będą opaleni,a ja :szok:????jaki ładny emotikon:-)

nagapalma,iwonka2b przynajmniej wiecie na czym stoicie,trzymam & za kolejny cykl:tak:

sol cieszę się ,że z Karolą lepiej:tak:.dzieciaki,to mają teksty:-D

lor dzięki za uściski:tak::-)

bunia ale masz przygody od rana:szok::-D

aga współczuję pogody!ale pomyśl,że ja mam piękną,a wyjśc nie mogę:dry:

Witaj bibinko:)
To chyba gorsze od tego deszczu co wali mi o parapety:))
Oszalałabym gdyby była piękna pogoda a Ja uwięziona ale jak trzeba to trzeba:)

U mnie burza na całego,właśnie zaczęło grzmieć:-/
Jest prawie 9 godzina u mnie a my siedzimy przy zapalonym świetle tak ciemno...dobrze że wczoraj skorzystaliśmy z pogody i wycieczka się udała.A dziś pewnie będziemy siedzieć w domu to znajdę czas na poukładanie zdjęć i zmianę mojego fotobloga:))

Uciekam na śniadanie:)
Miłego dnia wszystkim życzę i pięknej pogody:)
Zajrzę do was później:))

reklama
BIBINKA- cześć siostra [FONT=&quot]-kuruj Ale bo faktycznie szkoda pogody
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
ja sie bardzo ciesze z tego kawalka ogrodu bo mam spokoj w domu jak dzieci na ogrodzie
a030.gif

a widk piekny-masz racje-patrze i patrze na ten kamien:cool2:
mam nadzieje,ze jutro bedzie si-Ty wiesz...
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry