reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześc
Znów mnie dawno nie było:zawstydzona/y:
Jak Wy to robicie, ze macie czas tu siedzieć???:szok:
U nas pogoda ładna, to na spacerku jesteśmy pół dnia, no i obiad, sprzatanie-wiadomo i czasu na bb nie zostaje za duzo.
W dodatku ja jestem bb-nałogowiec i na Lipcu09 siedze czesto, atu juz nie mam kiedy zajrzeć.
Ale mam nadzieje, że nie gniewacie sie, co?

Maran gratuluje dwóch kreseczek!!!

Ja niestety bedę starać się dalej, bo wredna małpa przyszła tym razem:wściekła/y: A czułam sie bardzo ciązowo:-(
fajnie ze znalazłas chwile i zajrzałaś :):):):):)

bb77: wiem wiem nie jest łatwo ale ja jak nie wiem jak mam kogoś pocieszyć to wtedy takie głupawy gadam żeby odwrócić uwage :) - taki mój sposób ale nie zawsze działa ale cały czas tule i domyslam sie że to bardzo cięszkie jak obok masz sąsiadke w zaawansowanej ciaży bidulko Ty moja kochana bądź dzielna - choć wiem że to nie takie proste wieże bardzo mocno że uda Ci sie

a ja sie czuje ostatnio zadziwiająco dobrze :) (odpukać :0 ) tak jakoś no niemiwe czemu ani jak ani czemu ale tak fajnie mi :) tak spokojnie - o to najlepsze slowo taki spokojny mam ten cykl :)

reklama
witam i ja dnia dzisiejszego...
przeczytałam ale nie tak dokładnie jak bym chciała...
dziekuje za gratulacje :) ja test robiłam w 32 dniu cyklu a mam nieregularne wiec to był 15 dzien po owulce.
bede do Was zaglądać w każdej wolnej chwili...
mama szkoda, ale nic już nie poradzisz w tym cyklu... przytulam...
bb77 rozumiem, serce Ci pękło i na pewno dużo czasu minie nim sie "zabliźni", chociaz blizna i tak pozostanie na zawsze... przytulam Cie do serducha...

wszystkie koleżanki z BB pozdrawiam serdecznie :*

Mogę ponarzekać?

Moja młodsza siostra własnie dostała umowę na stałe... A to był dla nich warunek do ropoczęcia starań o dziecko... i teraz pewnie zaczną... Boje sie strasznie co będzie jak jej się uda a mi nie... juz to przerabiałam ze starsza siostrą, nie wiem czy damy radę jeszcze raz...:(:(

josephine a jak tam praca ??? niechce sie sama pisac co ? :):) wredna jedna :)

marylka zabije cie za to pytanie!!! hahaaha no nie chce sie wredna malpa sama pisac hehehe
przelozylam obrone na wrzesien, wiec mam rowne 3 m-ce ale chcialabym skonczyc przed spierpniem, zeby miec prawdziwie wakacje i tylko pod koniec sierpnia jak mi profka odda sprawdzona prace, to zrobic poprawki tydzien i hop! ;)
zobaczymy jak to bedzie ...

Mogę ponarzekać?

Moja młodsza siostra własnie dostała umowę na stałe... A to był dla nich warunek do ropoczęcia starań o dziecko... i teraz pewnie zaczną... Boje sie strasznie co będzie jak jej się uda a mi nie... juz to przerabiałam ze starsza siostrą, nie wiem czy damy radę jeszcze raz...:(:(

monia... staraj sie tak nie myslec... kazdy ma swoje zyie, swoj rytm
to nie sa wyscigi, czy zawody, ryzykujesz ze pojawi sie miedzy wami rywalizacja
a chyba lepiej, zebys cieszyla sie dziecmi siost - z bycia ciocia, no i tak smao twoje siostry - z twoja przyszla dzidzia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny:-)
w skrócie przejrzałam wszystko co od wczoraj napisałyście, ale tego sporo.
Gratuluję Maran dwóch kresek na teście:happy2:
Mam sporo pracy, więc tylko będę Was podglądać;-)

Dzien dobry kochane :D

WSZYSTKIEGO NAJ I SPELNIENIA MARZEN Z OKAZJI DNIA DZIECKA :D obysmy w przyszlym roku wszystkie juz kupowaly prezenty dla naszych dzieci :D

Wisienka... no co za lekarz... ech.. szkoda, ze nie mieszkasz w Krakowie, to bym Ci polecila zarabiste 2 lekarki (pracuja razem :)) Oby sie jednak wszystko poukladalo...ale i tak wydaje mi sie lepiej szukac innego lekarza...

Mama- eee tam bedziesz zawiedziona... twarda kobieta z Ciebie jest, wiec tak latwo sie nie poddasz :) zobacz ile tu sie niektore dziewczyny staraja i daja rade :)

Sol- Praga zawsze byla w moich planach.. moj kolega tam sie wychowal i ma przepiekne fotki.. jezdzi tam co rok , dwa.... niestety poki co nie bylo mi dane zwiedzic te rejony..ale mam nadzieje, ze w przyszlosci to nadrobie :)

Monia- trzeba myslec pozytywnie.. wiem, ze ciezko... ale tak trzeba! Uda sie na pewno! :)

Ja poczekam do konca wakacji, a jak sie nie uda, to wtedy pojde do lekarza po rade :D

a teraz wracam do pracy..... niestety, ale obowiazki wzywaja :)... i nie dam rady Was nadrobic.. ile Wy piszecie, to szok! :D

MILEGO DNIA :)

Josephine dziękuję:)
Wiem ze powinnam tak nie myśleć bo to moje siostry i ich dzieciaczki są moja bliska rodziną:) To raczej chodzi o to że ja mam gdzies głęboko poczucie krzywdy... że starsza siostra zaraz po stracie znowu była w ciązy... Że tak ąłtwo jej było zajść znowu w ciążę a ja już tyle czekam...myślę że to poczucie rozciąga się na wszystkie kobiety a siostra poprostu jest blisko... I to nie jest tak że ja jakoś rywalizuje czy traktuje to jako wyścigi... wiem że każdy ma inną sytuację i w życiu bym się z nimi nie zamienila... Chyba poprostu jestem rozgoryczona że musze przez to wszystko przechodzic a komuś się udaje tak poprostu...

Maggy dzięki:)

Ostatnia edycja:
reklama
monia josephine ma rację:)
Żeby tylko nie doszło do tego że będziecie ze sobą rywalizować bo wasze siostrzeńcze relacje mogą się popsuć.
Ciesz się tym że siostra może nie długo zostać mamą a Ty ciocią,przecież możecie sobie na wzajem pomagać:))

mama widzę Cię witam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry