reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
chowam się na jakiś czas- muszę notatnki z rachunkowości robić, bo 12 egzamin i muszę się z czegoś uczyć. będe pisać na kompie, więc będę zaglądać do was i pewnie swoje 3 grosze dorzucać :-) ;-)

Lor- a może ktoś się spił i próbował wejśc do twojego mieszkania zamiast swojego? ja tak raz miałam- spałam a ktoś mi się do drzwi dobijał, próbował kluczem kręcić. okazało się, że sąsiad z porodówki wrócił 2 dni później i przez ten czas zapomniał, ze mieszka w klatce obok :-D

chowam się na jakiś czas- muszę notatnki z rachunkowości robić, bo 12 egzamin i muszę się z czegoś uczyć. będe pisać na kompie, więc będę zaglądać do was i pewnie swoje 3 grosze dorzucać :-) ;-)

Miłej nauki;-)

Aga - mi sie dużo bardziej podoba ich wyluzowane podejście do dzieci niż nasze typowe Polskie .... u nas to czasami aż człowieka krew zalewa. Mentalności ludzi niestety nie da się zmienić :dry:

bunia - na 100 % nie, ewidentnie chciał sie włamać, ale szerzej opisze historie za 5 minut bo muszę trochę ogarnąć po śniadaniu i ten burdel co mi Mati juz od rana zrobil

Aga - mi sie dużo bardziej podoba ich wyluzowane podejście do dzieci niż nasze typowe Polskie .... u nas to czasami aż człowieka krew zalewa. Mentalności ludzi niestety nie da się zmienić :dry:

Ja dużo słyszałam o tych szkołach i opinie są pozytywne,mam nadzieję że Alankowi szkoła się spodoba.Tylko czasami mam wrażenie że dziecko w wieku 4 lat to powinno bawić się jeszcze w ogrodzie a nie chodzić do szkoły w mundurku...

cześć dziewczyny poniedziałkowo:)
maran gratulacje!!!! ale super wiadomość przy poniedziałku:)

ja dzisiaj w domu bo się okazało że młody ma w przedszkolu zakończenie roku, biała koszula potrzebna i na 13 zapraszają więc pojechałam do roboty i dzień urlopu wzięłam.

doczytuję co naklikałyście:)

Lorelain nigdy przez myśl mi nie przeszło że to spotka mojego tate, prędzej myślałam, że coś innego go może dopadnie ale nie nowotwór... ehhh życie jest brutalne i mocno kopie w d...
podobnie tez nie myślałam, że strace dzidziusia a jednak... człowiek wielu rzeczy nie przewiduje i nie spodziewa się a życie samo pisze scenariusz.
Mama głowa do góry, nie jesteś sama, trzymam mocno za rekę i przytulam ile mam sił w rękach ;-) mam nadzieję, że mimo wczorajszego braku może nic straconego w tym miesiacu:zawstydzona/y:

reklama
MARYLKA-no wlasnie w moim przypadku kiedy nie mam oowulki to niestety trzeba planowac ale nie mowi Tomkowi z kalendarzem w reku: tu,tu i tu bedziemy sie przytulac-nie:no: poprostu powiedzialam to co powiedzial ginek-od ndz....

no dobra nie marudze juz bo bedziecie mialy mnie dość-tylko co ja jutro powiem ginek:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused:

AGNIESZKA- moze napisze smsa,ale jeszcze nie teraz bo za duzo goryczy we mnie:-(

LOR- czekam na opowiesc co tam sie wydazyol:szok: !!!

BUNIA- porazka z takimi tesciami-trzymaj sie dzielnie i nie daj sie!!!co za ludziska:dry:

MOTYLEK,ELLETH,MAGGY- witajcie kochane;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry