reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie
też wolę być na bieżąco ale niestety nie raz nie da się:no::-(
nadrabiać nie mam siły dziś 12 godzin na uczelni buuuuuuuuuuuuu
padam na pyszczek ale postanowiłam troszkę odskoczyć i zajrzeć od was
jestem już po kąpieli :-)

jakieś zmiany ktoś zakiełkował???:-p

:-p

reklama
Witaj Iwonka:)
Witamy w świecie uzależnionych od bb :tak:
Ja też lubię sobie z wami popisać a teraz jak mąż kupił ruter to chyba nie wiedział co zrobił :-D bo w końcu nie bijemy się o laptopa bo internet działa już w dwóch :-D

mama rozumiem:)
U mnie jest podobnie jak trzeba coś zrobić czy gdzieś iść to trzeba i koniec a w między czasie czas na bb się znajdzie:)

Ostatnia edycja:
Witam kobietki. Cały czas spędzamy razem,ładna pogoda i korzystamy z ogrodu. Teraz pogrilowaliśmy i przyszłam zajrzeć do was na chwilę. Idę poczytać.Co tam słychać???Są nowe fasolki. U mnie @ nadal brak.

agnieszko witaj witaj kochana
no fakt uzależnienie coraz bardziej widoczne my też mam 2 komputery i modem na kilka komputerów:-p

wiśieńko witaj u mnie też nie ma @ dziś się kiepsko czuję nie wiem czy to przez te całodzienne zajęcia czy coś innego zgaga dalej mnie pali bleeeeeeeeee

WISIEŃKA ,IWONKA- witajcie i buziaki slodziaki dla Was:tak:;-) z tego co ja wiem to nie ma nowych fasolek...czekamy na testowanie Maran w poniedzialek:-)

WISIEŃKA- my tez dzis caly dzien na grodzie:-):tak:

IWNKA- pewnie ,ze czasem sie nie da byc z Wami na biezaco,ale staram sie:tak:

agnieszko witaj witaj kochana
no fakt uzależnienie coraz bardziej widoczne my też mam 2 komputery i modem na kilka komputerów:-p
Też na dwa laptopy :-D to stwierdzam uzależnienie :-D

Witaj Wisieńko:)
Cieszę się że pogoda wam dopisuje i że grill udany,super:)
Wybierasz się może do ginekologa aby dowiedzieć się dlaczego @ u Ciebie nadal brak?

U mnie za oknem leje deszcz:-/masakra jakaś,ciemno jest jak w du***.Podobno jutro ma być już słonecznie...no zobaczymy :dry:

witam:)
moje dziecko już śpi. a ja sobie do was na chwilkę wpadłam można?? ;)

cóż u nas też dwa kompy już od dawna:) router to podstawa heh. Mąż pracuje na swoim laptopie a ja mam swój osobisty do swoich potrzeb i przyznam że od bb też jestem uzależniona ale wszystko z rozwagą sie dzieje.

co tam u was?
nie nadrobie bo nie mam czasu niestety a wy tyle piszecie że ho ho :)

reklama
IWNKA- no niestety w czwartek i w piatek nie bylam na bierzaco bo Zuzy przedstawienie,potem ginek potem dentysta i padlam przed 19.00 a w piatek zakupy na remont i tez nie moglam byc na bb bo zeszlo nam caly dzien a dzis tez caly dzien w ogrodzie i wlecialam tylko 3 razy pokazac ze zyje:-D:-Da teraz troche z Wami pisze bo juz na prawde tesknilam:tak:

KINGA- witaj slonko-pewnie,ze mozna ,nie pytaj tylko wbijaj sie d mnie na piwko;-)
moje spia od 20 padli oboje po kapaniu jak muchy:tak::-):-):-):-)a my z Tomem piwkujemy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry