reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka ja to nie mam wielkich planów... posiedze na necie i popatrze w TV przyjdzie mąz z pracy to posiedzimy razem i spać trzeba będzie sie kłaść :) szara zwykła codzienność...

małapralinka przyęłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kochane :):) dzisiaj spiocham sama niestety :(:( już w nowym mieszkanku bo Krzysiek konczy w starym mieszkaniu ze swoim bratem .....
jestem padnieta na nic nie mam siły ..... wiecie jaki tu był bałagan szok .....ale nikt tu nie mieszkał przez rok wiec nie ma sie co dziwic ......nie jestem w stanie was nadrobić...wiec co tam u was wydarzyło sie coś szczególnego?? i przepraszam ze sie nie odzywałam ale miałam kupe roboty a to jeszcze nie koniec ....

SZCZESLIWA- witaj ja tez nie jestem na bierząco wiec nie pomoge:sorry2:fajnie,ze juz na nowym mieszkaniu:tak:

MARAN- jak dla mnie piękna owulka byla i smialo testuj w pniedzialek bo t bedzie 15 dni po owulce wiec test wyjdzie wiarygodny:tak:i dziekuje za komplement-mi tez sie ogrod podoba bardzo a i tak fotki tego do konca nie oddaja-wiadomo;-)

MALAPRALINKA- witam:tak:

Oj kochane nie wiem czy nie padne zaraz na twarz he he ale jet u mnie mój mały siostrzeniec i juz sobie śpiocha :):) wiec nie jestem sama :):) Krzysiek tez co chwile dzwoni bo teskni ....wiecie jak mi cieżko było bez bb ......teskniłam za wami :*

a ja dzisiaj korzystam i piore i piore i piore...;-)
a niedlugo moze jakis filmik obejzymy bo jutro na raniutko do pracy musze isc:-(
jak ja nie lubie niedziel w pracy:wściekła/y:
ale co zrobic??
jesli nie bedzie padalo to rowerkiem pojade

SZCZESLIWA- ja tez tesknilam za Toba:tak:i tez bez bb czuje sie nieswojo;-):-)

moje skarby tez juz padly a nas naszlo na piwko i wlasnie wrócilam ze sklepu-ja wciągam Desperados;-)i malego grzeska:sorry2:

Mama - ciesze sie ze za mna teskniłaś:* Buziaczek wielki:*** ja też mam czasami ochote na jakieś smakowowe piwko ....ale mimo ze jest ochota ja odmawiam wole nie ryzykować ...... ostatnio non stop wcinam śnieżki :p:p:p
Aguś kochana właśnie jak weszłam na bb to zauważyłam że pytałaś o mnie dla Ciebie też buziolkek:***

reklama
My juz od miesiaca jakiegos ogladamy ten film;-) ale to dlatego ze trudno nam sie zgrac razem w domu w jednym czasie:-(
a film to alicja w krainie czarow

Desperadosa to ja nie lubie... Wole normalne piwko
a co do grzeska, no coz te zgrzeszylam - na kolacje byly nalesniki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry