reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się wieczornie Lor, mama, bunia, maran :-)

A ja się ostatnio kłócę do siebie bo jak tu się inaczej wydrzeć na łobuza który mi muli w żołądku? Maż mnie kiedyś do psychiatryka wyśle :-p Karola ładnie maluje kolorowanki sobie a ja czekam na mojego misia i jak tylko przyjdzie to wskakuje pod prysznic i spadam spać bo padam na ryj. Te ostatnie dni bez Marcina dały mi po dupie. Dobrze że teraz ma niedziele wolną, poniedziałek na popołudnie, wtorek noc i do następnego poniedziałku ma wolne to sobie odpocznę bo muszę inaczej nie wiem jak będę w stanie ustać na nogach :-p Muszę się wziąć w garść!!! Łatwiej powiedzieć niż zrobić :-(

reklama
Dziewczyny ale dziś mam dziwny dzień ciągle jestem głodna i jem,na coś mam ochotę ale nie wiem na co :-D

Ja mam to samo... na dodatek Radek poleciał do sklepu po chleb bo się okazało, że kupiliśmy wszystko tylko nie to co trzeba :-D

Mama - czekam z niecierpliwością na fotki :-).... może ci wytłumaczyć jak się wrzuca zdjęcia? :sorry2:

Sol to odpoczywaj bo teraz dużo odpoczynku potrzebujesz?
Loreline heh my co prawda na zakupach byliśmy i kupiliśmy sporo ale jakoś tak dziwne mam uczuciem głodu,ciągle bym jadła i jadła ale nie wiem co :-D
mamaWitaj:) i oczywiście czekamy na foteczki :tak:

Dziewczyny tak rozmawiałam z mężem i wie co co chyba nie pojedziemy do Pl na urlop odpuścimy sobie a na początku września chcemy lecieć na Majorkę.Chcieliśmy lecieć do Turcji ale nie mamy Ja i synek nie mamy paszportów a na dowód nie pojedziemy to to jest już poza Unią Europejską.Dzwoniliśmy w kilka miejsc i nie da rady załatwić w ciągu dwóch tygodni paszportów a nie opłaca nam się latać czy jeździć dwa razy do Polski bo to są nie małe koszta.Mam taki mętli w głowie...zaczynam myśleć o wizycie i badaniach tu w Uk...muszę się dokładnie rozejrzeć.

ach- zaczytałam sie w artykułach na wp. lubię tak czasem poczytać co się dzieje- jakoś nie lubię tv ;-)
jestem ciekawa co mi się w brzuchu dzieje- czy pęchole rosną czy jak. wydaje mi się że cos tam chwilami czuję, ale teraz to już sama nie wiem. jak brałam dupka to też czułam, więc teraz to już wogóle trudno mi cokolwiek określic :eek: nawet śluz (którego do czwartku było dużo) zniknął i jest go niewiele. ja już sama nie wiem jak to jest z moim ciałem :confused: pogubiłam się kompletnie. zostaje mi tylko się przytulać i potem mieć nadzieję :eek:

maranka- widać teraz :tak: co prawda niezbyt dobrze się na tym znam, ale zerknęłam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja lubię tradycyjnie obejrzeć przy kolacji wiadomości, lub rano przy kawce poczytać gazetę wyborczą ;-)

wiecie co, strasznie mi net muli :dry: chyba daje mi jasno do zrozumienia, że mam spadać się wkońcu uczyć, zamiast tu zasiadać ;-) wkońcu jutro mam egzamin z prawa- jak narazie przeczytałam 1/4 notatek. trochę późno mi się przypomniało :sorry: ale nie martwcie się- na pewno zaliczę, kwestia tylko tego, na jaką ocenę ;-) :-p

to pa pa dziewczynki- do jutra. życzę wam pięknej i słonecznej niedzieli (oby u mnie choć skrawek słonka się też pojawił ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry