reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia - ja na pierwszym kierunku broniłam się z prawa międzynarodowego, to bym ci mogła czasem w czymś pomóc jakbyś miała problem :-) ... z matematyki do dopiero teraz na Akademi Ekonomicznaej miałam sporo, ale akurat rachunkowości nie, gdyby się przyszło zmierzyć ze statystyką matematyczną to możesz walić śmiało :happy2:

Jakie prawo cię interesuje? ... bo ja zwodowo siedziałamw prawie gospodarczym i handlowym, a kariere dyplomaty schowałam sobie do szulfady w dniu ujrzenia dwóch kresek na teście ciążowym :sorry2:

reklama
Bunia - ja na pierwszym kierunku broniłam się z prawa międzynarodowego, to bym ci mogła czasem w czymś pomóc jakbyś miała problem :-) ... z matematyki do dopiero teraz na Akademi Ekonomicznaej miałam sporo, ale akurat rachunkowości nie, gdyby się przyszło zmierzyć ze statystyką matematyczną to możesz walić śmiało :happy2:

Jakie prawo cię interesuje? ... bo ja zwodowo siedziałamw prawie gospodarczym i handlowym, a kariere dyplomaty schowałam sobie do szulfady w dniu ujrzenia dwóch kresek na teście ciążowym :sorry2:

na tym kierunku mam w sumie całe prawo- choć głównie to, co wiąże się z administracją (KPA) zawsze się interesowałam prawem i medycyną (chciałam iść na takie studia, ale nas nie było stać niestety :-( ) studiowałam polonistykę, skończyłam roczną szkołę masażu a teraz robię tą administrację- na pewno się przyda. może potem pójdę na rachunkowość :-D zaoczne to, więc łatwo będzie pogodzić z dzidzią- jak wkońcu zachce się jej pojawić ;-)

na tym kierunku mam w sumie całe prawo- choć głównie to, co wiąże się z administracją (KPA) zawsze się interesowałam prawem i medycyną (chciałam iść na takie studia, ale nas nie było stać niestety :-( ) studiowałam polonistykę, skończyłam roczną szkołę masażu a teraz robię tą administrację- na pewno się przyda. może potem pójdę na rachunkowość :-D zaoczne to, więc łatwo będzie pogodzić z dzidzią- jak wkońcu zachce się jej pojawić ;-)

No rachunkowość to praktyczny kierunek...:tak::tak::tak:.... ja na studiach najbardziej nienawidziłam prawa karnego i ochrony środowiska :no:
A nie chciałabyś otworzyć swojego gabinetu z masażem ? mogłabyś to zrobić za pieniądze z dotacji z UP :confused:

No rachunkowość to praktyczny kierunek...:tak::tak::tak:.... ja na studiach najbardziej nienawidziłam prawa karnego i ochrony środowiska :no:
A nie chciałabyś otworzyć swojego gabinetu z masażem ? mogłabyś to zrobić za pieniądze z dotacji z UP :confused:

myślałam o tym, ale po ogólnym rozrachunku wyszło, że i tak musiałabym wziąć spory kredyt. nie mam lokalu ani nic- nawet mieszkamy na wynajmowanym, a to dość droga ścieżka. jakbyśmy byli na swoim, to pewnie byśmy to rozważali, ale w tej sytuacji niestety nie da rady :eek: jeżeli miałabym brać tak duży kredyt, to wolałabym na kupno domu, bo wtedy zawsze by szło jeden pokój przerobić na przychodnię :-)

myślałam o tym, ale po ogólnym rozrachunku wyszło, że i tak musiałabym wziąć spory kredyt. nie mam lokalu ani nic- nawet mieszkamy na wynajmowanym, a to dość droga ścieżka. jakbyśmy byli na swoim, to pewnie byśmy to rozważali, ale w tej sytuacji niestety nie da rady :eek: jeżeli miałabym brać tak duży kredyt, to wolałabym na kupno domu, bo wtedy zawsze by szło jeden pokój przerobić na przychodnię :-)

Zmieniając temat to raz mi się marzy kiedyś własna porządna firma, a dwa to marzy mi się własny dom :-D:-D:-D

Słucham sobie właśnie Alexandra Rybaka ( wygrał rok temu eurowizje) śpiewam sobie, a mój mąż ma ze mnie nalewkę, ale za to pod wpływem mojego wycia uciekł do kuchni robić kolacje :-D:-D:-D
Mi się marzy kiedyś własna agencja nieruchomości połączona z wizualizacją architektoniczną zewnatrzną i wewnątrzną ... chciałabym to zrobić mając ok 30 lat. Plan realny ;-)... przydał by się tylko jeszcze jakiś spadek :sorry2::sorry2::sorry2:

Aga - gdzie się schowałaś? :eek:;-)

Jakaś cisza nastała :dry:

Ostatnia edycja:
Zmieniając temat to raz mi się marzy kiedyś własna porządna firma, a dwa to marzy mi się własny dom :-D:-D:-D

Słucham sobie właśnie Alexandra Rybaka ( wygrał rok temu eurowizje) śpiewam sobie, a mój mąż ma ze mnie nalewkę, ale za to pod wpływem mojego wycia uciekł do kuchni robić kolacje :-D:-D:-D
Mi się marzy kiedyś własna aganecja nieruchomości połączona z wizualizacją architektoniczną zewnatrzną i wewnątrzną ... chciałabym to zrobić mając ok 30 lat. Plan realny ;-)... przydał by się tylko jeszcze jakiś spadek :sorry2::sorry2::sorry2:

marzę o domu z ogródkiem... ale jedyne czego teraz brakuje mi do szczęścia, to nie własny dom, ale dziecko- bo dla kogo mam kupować dom?

no kurcze to ja nie wiem co z tym wykresem, że nie da się otworzyć... :(:-:)-:)-(
lorelain bunia witajcie

jestem ponownie ,bylismy z dziecmi na rowerach:eek::eek:apogeum zmeczenia:dry:
zaraz robie kolacje i za gdzine dzieci pójda spać:-):-):-):-):-):-):-):-):-)potrzebuje ciszy,spokoju i kanapy:tak:;-)

zrbilam kilka fotek ogrodu to Tomi pozniej wklei:tak:bo jak wszystkie wiecie nie umiem:no:ale mam męża i On da rade:tak:

pozdrawiam wszystkie z którymi sie nie witalam;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry