reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
elleth - ale taka właśnie niższa i nagle wyższa tempka świadczy o owulacji :tak: Nagle spada żeby skoczyć. Jak na moje oko to śliczna owulka była wczoraj :tak:

Zamówiłam dzisiaj pizze bo nie mam serca gotować bo M ma dniówkę dzisiaj - 12 h. Więc jestem sama z Karolą a na zapachy wszelakie mnie cofa więc chwilowo do kuchni nie podchodzę :-( No i Karola czekając na pizze usnęła w fotelu oglądając baję :-D

o pizze tez ym zjadla:tak:
Ja dzisiaj mialam z wczoraj miesko, tylko kartofloki mezus zrobil

Poprzednio jak bylam w ciazy to na sam widok miesa mnie tez dzwigalo, a najgorsze jest to ze z nim mam w pracy do czynienia...

hejka
my padamy na twarz-doslownie:sorry2:
ale jestem mega zadowolona z tego co zrobilismy w ogrodzie:tak::tak:zrbie fotki i Tomi wstawi,ale nie wiem czy dzis czy jutro bo naprawde padamy a caly czas jeszcze robimy:-)pojechalismy dzis po kore i 1 maly iglak;-)
dzieci caly dzien na powietrzu,tylko obiad w domu a tak caly czas dzungluja na grdzie:tak::-D

wlecialam sie napic t skrobne co nie co;-):-)
pozdrawiam!!

witaj mama no to super, że macie taki udany rodzinny dzień w ogrodzie, czyli to co lubicie - wasza pasja :)

Witam:-) Przede mną jeszcze dwie nocki i potem wolne:-) Już się nie mogę doczekać:-) Poczytam sobie co się działo na forum;-)
Bibinka 100 LAT!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! :-):-):-)
Sol, dzięki za nowy suwaczek na staraczkach:tak: Super, że oddałaś już pracę:tak:
Lorelain, ślicznego masz synka:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Hejo dziewczyny.
Ja też wpadłam tylko na chwilkę, bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało.
Ledwo żyje...
BIBINKO sto latek i spełnienia marzeń :tak:

Nie mam siły pisać ide się położyć.
Buzka.

Oj widzę ze wątek dzisiaj ciężki :-D I dobrze - piękna pogoda - trzeba korzystać z pogody - ja się boję Karoli wypuszczać dzisiaj, może jutro jak pogoda dopisze to wyjdziemy całą trójką :tak:

reklama
jeżynka asiorek witajcie
a odnośnie wykresów to tak prezentuje sie mój w tym miesiącu: 28dni i powiem szczerze, że pierwszy raz sie tym zajmowałam tak od poczatku do końca...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry