reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc :-)
BIBINKO sto lat - samych słonecznych dni, dużo zdrówka i spełnienia marzeń :*

Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

ja z doskoku..
a z dolinami i gorami to zupelnie jak umnie;-)

reklama
Witaj elleth!
Niestety nie znam się na mierzeniu tempki i pewnie mierzyć nie będę ale fajnie że Ty zaczęłaś to robić.Mam nadzieję że pomoże Ci to w zajściu w ciążę:))

Dziewczyn nie ma na bb,ładna pogoda to siedzą w ogrodach i mają rację :cool2:
U mnie niestety pada więc siedzimy w domu :-/ ale i tak jest fajnie.

Właściwie mierzę z ciekawości teraz cykl bez niczego, potem z ziółkami i z clo i ciekawa jestem czy będzie widać różnice. Bo w tym cyklu czarno na białym wychodzi, ze owulacji brak, więc nie będę się spinać przed @.
My też siedzimy w domku, piekę nam karkówkę na obiadek, wieczorem mieliśmy iść na grilla, ale coś się moja kumpela nie odzywa, więc może już nieaktualne:dry:

Mam nadzieję dziewczyny że wasze góry i doliny zamienią się w wielkie szczyty bo rozumiem że jak tempka rośnie to dobrze a jak spada to źle?

Ja nie długo zabieram się za obiadek a potem siadam do laptopa i zajmuję się moim blogiem-zmiana:)
Dobrze że mamy dwa,mój M zakupił ruter.Dziś obydwoje mamy wolne więc nie będziemy się bić o laptopy :))

Ostatnia edycja:
Dziekuje , mysle w imieniu nas wszystkich;-)
Tak tak, przy owulacji rosnie, a potem jak ma sie pojawic okres to spada, jesli natomiast jest ciaza to temperatura wysoka sie utrzymuje juz caly czas:-)

Jabluszko zjedzone to ide sie zarac za sprzatansko:tak:

Tak tak, przy owulacji rosnie, a potem jak ma sie pojawic okres to spada, jesli natomiast jest ciaza to temperatura wysoka sie utrzymuje juz caly czas:-)

Dziękuję za wyjaśnienie :tak:
Teraz będę już wiedziała:)
W taki razie życzę samych szczytów :tak:;-)
Miłego sprzątania ;-)

Praca oddana - teraz tylko muszę umówić sobie termin obrony :tak:

Wyjdę na masochistkę ale wolałabym już wymiotować a nie że ciągle mnie ciągnie i nie mogę zwymiotować :-(

Praca oddana - teraz tylko muszę umówić sobie termin obrony :tak:

Wyjdę na masochistkę ale wolałabym już wymiotować a nie że ciągle mnie ciągnie i nie mogę zwymiotować :-(

Witaj Sol:)
Fajnie że praca oddana:)
Uczucie że chce się wymiotować jest fatalne,mam nadzieję że nie długo Ci przejdzie i dobre samopoczucie wróci:))

U mnie właśnie nie ma skoku. Tylko jeden dzień wyżej, drugiego niżej.

Aga dzięki. :-)

Ja już wszystko do obiadku mam przygotowane,czekam na męża bo poszedł po nasze auto do mechanika.Musieliśmy wymienić oleje itd.Auto musi być sprawne:)
Cichutko dziś tu u nas....:eek: pewnie wieczorem zrobi się gwarno :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry