reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- to nieciekawie.. bidulo.. to sie nameczysz.. ale moze tym razem szybciej przejdzie.. tzn. nie bedzie Cie trzymac do 7 m-ca... oby!

Maran- to zyczymy II kreseczek!!!!! :D Ty juz w poniedzialek testujesz..a ja w srode..

ale u mnie raczej nic nie bedzie.. czuje sie jak na @...

reklama
Nie ma za co;-) Najwanziesze zeby spelnilu sie Twoje marzenia:tak:

Ale sie wypocilam. Troszke mi juz lepiej;-)
Kurcze chcialaym dzisiaj meza dopasc z racji "dni" ale nie wyg;adam pewnie atrakcyjnie taka chora:dry:

bunia świetne kocurki
Bibinko wszystkiego najlepszego i co sobie tylko życzysz

witam Was moje slodziaki:tak::-):-):-)my dzis prace ogrodowe pelną parą,Tomi zamontowal juz mata wiklinowa d ogrodzenia a ze mamy brazowa a tuje sa podsypane korą to pieknie to wyglada:tak::-Dzaraz sie biore za obiad a teraz jade po coś slodkiego do piekarni;-) bo zawsze po obiadku kawa to i pączek mile widziany;-)

sciskam Was wszystkie i kazda z osobna i zycze udaneg i slonecznego weekendu:tak::cool2:

pewnie pozniej wlece:tak::tak:

Bibinko - STO LAT!!!
Zdrowia, szczęścia i słodyczy Ewcia Tobie życzy!!! :-)

Miłego dnia dziewczynki, u nas jest dzisiaj piękna pogoda, właśnie wróciłam z dziewczynkami z piaskownicy i za chwilę zbieramy się na grilla do znajomych. Idę włosy umyć i się trochę podmalować. Dobrze się dzisiaj czuję i od razu lepiej dzień mi upływa :-)

Czesc :-)
BIBINKO sto lat - samych słonecznych dni, dużo zdrówka i spełnienia marzeń :*

Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

Witam was

U mnie dziś kolejny pechowy dzień. Laptop nam się zepsuł ;// masakra jakaś najpierw auto teraz lap! :-(( dobrze że mamy dwa wiec teraz z mojego korzystamy) no i cóż zdecydowaliśmy na kupno nowego. Mąż musi mieć sprawny laptop do pracy w firmie wiadomo.
Zaraz jedziemy na grilla:) trochę się odstresujemy z mężem przy piwku :) A pogodę mamy w Iławie śliczną wiec bedzie na pewno fajnie.

Bibinko wszystkiego najlepszego słonko!!!! spełnienia marzeń!!:-)

Pozdrawiam was i może wieczorem się pojawię zobaczymy.
Buziaki!

reklama
Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

Witaj elleth!
Niestety nie znam się na mierzeniu tempki i pewnie mierzyć nie będę ale fajnie że Ty zaczęłaś to robić.Mam nadzieję że pomoże Ci to w zajściu w ciążę:))

Dziewczyn nie ma na bb,ładna pogoda to siedzą w ogrodach i mają rację :cool2:
U mnie niestety pada więc siedzimy w domu :-/ ale i tak jest fajnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry