- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
elleth
Fanka BB :)
A ja nie miałam nigdy żadnej gadającej maszyny
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Mamucica gwarantuję że po kilku razach by Ci sie znudzilo Jakbyś na miała nerwa a tu odkurzaczyk radosnym tonem "o połknąłem kłaczek"...
hahahahaha a co to za wynalazek ??
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam Dziewczynki Widze, że dzisiaj humory dopisują Ja nie muszę mieć gadającej maszyny, bo ja i Moja Zuzia nadrabiamy za wszystkie takie maszynyMój mąż nawet radia nie włącza w drodze, bo ma swój prywatny koncert Ja czekam na @, bo właśnie odstawiłam tabsy - będzie dzisiaj albo jutro i niech się szybko kończy, bo Zuzia rodzeństwa potrzebuje hihihi Pozdrawiam
B
bunia87
Gość
napisałam posta w tych trojaczkach- chętnie im jakoś pomogę jeśli tylko będę umiała niech dziewczyna wie, że mogłaby na nas liczyć na początku trudno było w to uwierzyć, ale dlaczego od razu ją skreślać (że niby troll). historia podobna, ale i takie się zdarzają. a fajnie się robi jak można komuś pomóc ja lubię robić coś dobrego- jak będę mogła jakoś pomóc to się bardzo ucieszę i przynajmniej zniosę myśli na inny tor niż moje nieudane próby zajścia w ciążę
jsorbek marzy mi się gadający odkurzacz
Ale może monia ma rację, że na dłuższą metę gadające coś o wciąganych kłaczkach może doprowadzić do szału. I jeszcze małżon miałby wymówkę, że on do sprzątania gadającym odkurzaczem się nie zniży
monisia2506 humorki dopisują bo piątek a więc do dzieła kobieto do dzieła, pewno że małej gadułce przyda się ktoś do kogo można poszczebiotać i na pewno tatuś się ucieszy, że teraz będzie dolby stereo w aucie
bunia87 wielkie brawa za chęć pomocy. Ale jak któraś z nas mogłaby im pomóc? Tylko słowem wsparcia. Przecież mieszkania im nie wybuduję, zatrudnić też nie mogę, wpływowych na górze nie znam żeby pomocy materialnej udzielili. Jak znajdziecie pomysł na pomoc chętnie dołączę bo pomagać bliźnim trzeba.
Ale może monia ma rację, że na dłuższą metę gadające coś o wciąganych kłaczkach może doprowadzić do szału. I jeszcze małżon miałby wymówkę, że on do sprzątania gadającym odkurzaczem się nie zniży
monisia2506 humorki dopisują bo piątek a więc do dzieła kobieto do dzieła, pewno że małej gadułce przyda się ktoś do kogo można poszczebiotać i na pewno tatuś się ucieszy, że teraz będzie dolby stereo w aucie
bunia87 wielkie brawa za chęć pomocy. Ale jak któraś z nas mogłaby im pomóc? Tylko słowem wsparcia. Przecież mieszkania im nie wybuduję, zatrudnić też nie mogę, wpływowych na górze nie znam żeby pomocy materialnej udzielili. Jak znajdziecie pomysł na pomoc chętnie dołączę bo pomagać bliźnim trzeba.
Ostatnia edycja:
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
a mozesz zadzwonic do gin'a???? a moze to tak ma byc? ja sie w ogole nie znam na tym... ale wydaje mi sie, ze lepiej zadzwonic do gin'a i sie dowiedziec co i jak...dziewczyny help leci mi taki jakby okres a miał być po 10 dniach dopiero :-( jak odstawie luteinę jak sie bardziej rozchula to lece do gina - fuck
teraz na jakims forum doczytalam, ze ja sie bierze na wywolanie miesiaczki.. hmm... tylko, ze nie powinno tak szybko to zadzialac.. chyba..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: