reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka będzie dobrze kochana :) i dziecko sie ucieszy i ty tez będąc na przedstawieniue - bo rozumiem że idziesz bo nie byłam w stanie nadrobić tego wszystkiego :) przyznaje sie :) i trzymam kciuki żeby jutro w pracy było ok :)

mama no wiem że margolcia też znalazła kotka i sie w duchu śmiałam ze obie z kotami walczymy - że taki zbieg okoliczności choć ja do kociar nie należe no i kamil ma alergie to trzymanie go w domu odpada ale sie przejełam :(:(

kurcze biedna palissa tak sie cieszyła :( nie miałam pojęcia :(:( tak mi przykro :(:( masakra

Ostatnia edycja:
reklama
mama wezmę chusteczki z pewnością:tak:.ja jestem zadowolona,że wzięłam ten dzień i nie mogę doczekać się przedstawienia:tak:.pewnie będzie się wsydzic moja Ala:zawstydzona/y:.nie znoszę takiego dołowania przez drugą osobę:wściekła/y::wściekła/y:,człowiek niepotrzebnie zaczyna się zastanawiać,czy aby dobrze zrobił itd:wściekła/y::wściekła/y:.a suwaczek taki wiosenny,co;)?chociaż ślimaczek jest jej absolutnym przeciwieństwem;)))

marylka ojej szkoda takiego kociaczka,takiemu małemu,to trudno bez mamy będzie:-(.do lekarza chcę iść w tym tyg.będę na przedstawieniu!!!a co mnie jutro w pracy czeka,to nie wiem;/.dziękuję Ci;)

Ostatnia edycja:
Marylka - strasznie smutno mi się zrobiło :-(

Jsorbek
- wiesz co najlepsze na mrówki jest taka kratka plastikowa do postawienia na szafke. Działa na prawdę rewelacyjnie, ty za bardzo nic nie czujesz a wybija w mig wszystkie mrówki i muszki owocówki. Mysmy 2 lata temu mieli istna plage egipska bo kominem to chyba leciało. Jak tlyko tata mi to przyniusł to wszystko zaczęło zdychać w 8 minut. DLa nich to straszny smrud i juz nie przyjdą a ty nic nie czujesz. To jest małe palstikowe takie zielono biale.

mama super że maluchy juz lepiej :):)
Bibinka ja myśle że bardzo dobrze robisz i mała będzie szczęśliwa że będziesz na przedstawieniu i Ty też :):) będzie dobrze :):)

no a kotek taki malutki jeszcze ślepy szary taki i ma takie małe uszka :) ale nier obiłam mu na rzie zdjęcia choć chciałam Wam go pokazać ale tak sobie pomyslałam że jak nie przezyje to będe ryczeć jak spojże na zdjecie ale obawiam sie że marne szanse bo jak wychodziłam to lezał na termoforze i widac było ze mu cięszko i jeść nie chciał i tak cicho już miałczał , kurde znowu sie poryczałam :(:(:(:(:(:(

Agnieszka dzięki za kciuki :)

a pamiętacie jak babka mi powiedziała że dobrze pogadac z doświadczoną mamą :) była w sobote na zakupach i przyszła chwile po 1 i mówi my szybko bo pani sie śpieszy do swojego maleństwa w domu :) (no i kotek czekał :) )

marylka witaj:-) szkoda tego kociaka.
mama ostatnia @ 28.04 była. Przed por miałam regularne cykle 26-dniowe, a teraz różnie miałam. Ostatni był 30 dniowy, więc tak zakładam, że powinien teraz trwać ok 28-30. Czyli @ miała przyjść jutro-środa.
bibinka, podjęłaś słuszną decyzję:-) I nie myśl o tym co będzie jutro, tylko skup się na dniu dzisiejszym:-) Jaką radość będziecie dzisiaj mieli:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- moze i slimak jest przeciwieństwem Ali,ale niech Jej wolno odlicza czas dzieciństwa-tak szybo czas leci-za szybko:sorry2:i jeszcze raz Ci napisze-bardzo dobrze zrobilas biorac wolne:tak:a mąż zrozumie to jak przyjdzie na przedstawienie:tak:nie denerwuj sie juz:no:;-)

LORELAIN- witaj,a gdzie tata kupil to pudelko???to sie jakos nazywa??:-)

MARYLKA- no z Pallissa nie milo....napisala ze narazie nie bedzie do nas zagladala-wiadomo...
duzego utargu,Domi juz stoi w korytarzu i wola na ogrod tak wiec ide Go wypuścić:tak:

JEZYNKA- za kilka dni jak zrobisz test to juz bedzie wyrazniejszy:tak:a po tym por... ginek mowil zebys przyszla szybko jak zrobisz test???bo ja po stracie jak doczekalam sie po 8 m-cach pozytywnego testu i poszlam do ginek i dal mi duphaston i po 2 tyg poszlam znowu zrobil usg i wszystko bylo si i bralam do 3 m-ca i jest Zuza:tak:

mama,marylka,jezynka dziękuję:tak:.juz nie mogę się doczekac:-)

umówiłam się do ginka na czwartek na 17.40.jak nic konkretnego się nie dowiem,to za tydzień jadę do łodzi.muszę to wreszcie wyjaśnić,bo naprawdę zaczynam się denerwować,że @ nie ma:-(

reklama
Dziewczyny oglądam fakty i aż łezka się kręci w oku, na tą powódź. Tak mi przykro ludzi, którzy tracą całe dobytki swoje, a ile zwierząt poginie w gospodarstwach...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry