reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- czwartek na 17.40:tak: ja ide na 14.00:-D:-Dbardzo dobrze ze sie umowilas-trzeba dzialac bo cos to dlugo trwa-co moze byc przyczyna ze nie ma @ dziwne to wszystko:dry:

reklama
marylka a jak zapowiada się dzisiejszy dzień w pracy?widać ludzi?chodzą?
no nie mam pojęcia niby ciepło jest ale słońca brak tak szarawo jakoś pewno po południu będzie padać bo douszno a ludzi na razie nie widać ale mam nadzieje że przyjdą no kurcze musza przyjść no .............................

właśnie była moja mama (bo dziś ma na 10) i udało jej sie jeszcze kota nakarmic przed wyjściem może nie bedzie tak źle no nie wiem już nie mysle o nim bo zwarjuje

mama no biedna palissa najpierw tak nie mogła zajść biedaczka a jak już jej sie udało to taka tragedia

jeżynka a kiedy robisz drugi teścik ??

BIBINKA- czwartek na 17.40:tak: ja ide na 14.00:-D:-Dbardzo dobrze ze sie umowilas-trzeba dzialac bo cos to dlugo trwa-co moze byc przyczyna ze nie ma @ dziwne to wszystko:dry:

he he,ten sam dzień:-D.tylko Ty wiesz do kogo idziesz,a ja nie wiem co mnie czeka,wrrr,ale muszę próbować,aż znajdę odpowiedniego ginka:tak::-).będę czekać na dobre wieści od Ciebie:tak::-)

jezynka ja też im współczuję,ale nie mogę juz oglądać,to nie na moje nerwy

Mama - nie pamiętam jak to się nazywa, ale pójde wam do sklepu i sprawdzę :) ... ja to mogę kupić w takim osiedlowym sklepie z chemią i innymi drobiazgami jak np garnki, miski itd :sorry2:

BIBINKA- na pewno dam znac co tam po wizycie ,juz sie nie moge doczekac:-)a Ty szukaj do skutku:tak:

MARYLKA- ciesze sie ze z kotkiem dobrze-on potrzebuje dorzo ciepla przede wszystkim:tak:

JEZYNKA- to co sie stalo przechodzi pojecie:-(ludzie,zwierzata,plony,domy,samochody,miejsca pracy........żal i rozpacz:no:nie dopomyslenia.ja ogladam polsat news..

LORELAIN- bede wdzieczna jeli sprawdzisz nazwe-ja mam tu jakies dziadowskie meszki-gryza jak byk,takie male,szare gów....:( i na to bym chciala cos skutecznego bo masakra!!! a pozniej beda owocówki....

Ostatnia edycja:
marylka, powtarzam za 2-3 dni test. U mnie w domu ta kreska jest w sumie dobrze widoczna bladoróżowa. A na instrukcji pisało, że taka blada też może wyjść. Póki co umówię się do gin na przyszły tydzień.
mama, dokładnie. Nie wiem co się teraz dzieje na świecie. Wszędzie kataklizmy. Ja oglądam tvn na necie. Nie mam polskiej telewizji.

Mama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.

Mama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.
.. aha działa też na komary latem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LORELAIN- to super!!!!czekam jutro na info od Ciebie:tak:i poszukam u siebie a jak nie znajde to poprosze Ciebie o kupienie;-)

reklama
witam:-)

napisałam się że hej, net mi padł w wszystko diabli wzięli.

jeżynka GRATKI serdeczne, trzymam kciuki za to aby wszystko było ok.:-)
odezwe się jak będę miała chwilke albo po pracy to bankowo.
Wisienka 3mam kciuki za jutro!!!

pozdrawiam Was wszysktie:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry