mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA- czwartek na 17.40 ja ide na 14.00bardzo dobrze ze sie umowilas-trzeba dzialac bo cos to dlugo trwa-co moze byc przyczyna ze nie ma @ dziwne to wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie mam pojęcia niby ciepło jest ale słońca brak tak szarawo jakoś pewno po południu będzie padać bo douszno a ludzi na razie nie widać ale mam nadzieje że przyjdą no kurcze musza przyjść no .............................marylka a jak zapowiada się dzisiejszy dzień w pracy?widać ludzi?chodzą?
BIBINKA- czwartek na 17.40 ja ide na 14.00bardzo dobrze ze sie umowilas-trzeba dzialac bo cos to dlugo trwa-co moze byc przyczyna ze nie ma @ dziwne to wszystko
.. aha działa też na komary latem ;-)Mama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.
LORELAIN- to super!!!!czekam jutro na info od Ciebiei poszukam u siebie a jak nie znajde to poprosze Ciebie o kupienie;-)Mama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.