reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA,BB77-dziekuje Wam bardzo:tak::tak::tak:mi tylko dac kaske to ja juz bede wiedziala,jakie drzewka kupić:tak::-D:-D

MOTYLEK-na pewno sie wyjasnii jesli nie masz ochoty to juz nie ruszamy tego tematu:no:;-)

u mnie pada,nie leje wiec nie jest zle,ale grzomty wala!!!

reklama
mama u mnie jest tylko taka deszczowa atmosfera. Ale nie pada, ani nie padało. Na szczęście. Mam nadzieje, że sie nie obrazisz, wysłałam Ci zaproszenie do kontaktów.

Iwonka papa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszko szybko to załatwiłaś;-)

Gdzie wy wszystkie jesteście?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKA- czyli Alan juz krotkowlosy:tak::-)ja otatnio tez obcinalam maszynką Domisia ,siedzial grzecznie-nie bylo problemu;-)

MOTYLEK- ja tez sie martwie o tych wszystkich ludzi i zwierzeta....nawet nie chce myslec jakie beda ceny owocow ,warzyw ,chleba........

bb77- imiona ladne-juz niedlugo dowiesz sie jak plec i bedzie weryfikacja:)))

Ostatnia edycja:
mama mieszkasz blisko wisły? Ja jak się pogorszy sytuacja, to jadę do domu, do Krakowa. Bo obecnie przebywam bardzo blisko Wisły. Wogóle nie wiem, czy polskie owoce będzie można spotkać. Jak tak, to będą bardzo drogie. :dry:

witam ponownie!niedawno wróciłyśmy z Alą,a ona nadal szaleje:szok:,ile to dziecko ma energii to szok:-D.a mnie plecy bolą,nie wiem o co chodzi:baffled:

palissa bardzo mi przykro:-(.tulam mocno...
kinga przykro mi,że @ przyszła:-(.dzięki za słowa pocieszenia:tak:
mama zdjęcia super,piękny ogród ,taki zadbany i z gustem (jeśli można tak o ogrodzie powiedzieć,ale czemu nie:-)),a rodzinka przecudna:tak::-)
aga dzielny ten Twój mały mężczyzna,że tak szybko Ci obcinanie poszło:tak:.miłego wieczoru z mężem życzę:-)
wisienka to poszalejesz dziś wieczorem:tak:
motylek to się nadźwigałaś:-D.mam nadzieję,że mąż szybko zmądrzeje i Cię przeprosi:tak:
bb77,bunia witajcie
zapmarta no i co z tą pieluszką u Karolka:-D??

reklama
bibinko nadźwigałam się i to jak. Ale jak nie ulec takiemu maluszkowi jak skacze i chce na ręce?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry