reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny już jestem:-):-)
PALISSA - współczuję :-:)-(
KINGA - przykro mi:-( Ale będziemy testować razem;-)
MAMA - piękny ogród:tak::tak: Widać że masz rekę do roślin;-)

reklama
BUNIA- cześć slodziaku-bardzo dziekuje za tyle milych slow:tak:
i smęć ile potrzebujesz kazda z nas to dopada i po to siebie mamy:tak:tule i zapalam swiatelko w tunelu;-)

MOTYLEK- zycze szybkiego wyjasnienia sprawy:tak:

witam sie dziewczyny dopiero co wrocilam po ostrym dyzuze,oj co wam powiedziec....moja fasolinka poszla sobie sama,zaduzo stresu i wyslizgla sie,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak mniej wiecej powiedziala pani ginekolog.
Pallissa tak mi przykro :(
Wierzę jednak że nie długo pojawią się wyraźne dwie kreseczki i fasolka się utrzyma,głowa do góry.Doskonale Cię rozumiem że nie masz ochoty tu zaglądać bo smutno i wieści o innych fasolkach Cię przygnębiają ale może jak nie długo zmienisz zdanie to zapraszamy ponowie:)

U mnie pranie poskładane,byłam także w sklepie po węgiel do grilla i wyobraźcie sobie że wszystko wykupili :szok:w takim przypadku M będzie musiał jechać gdzieś dalej grrr...
...a jutro mamy zamiar cały dzień się grillować :tak::tak:

Dziewczyny 3majcie ksiukasy bo za chwilę zabieram się na obcinanie włosów Alankowi,jest tak ciepło więc maszynka rusza w obieg :-D

mama dziękuje. Mam nadzieję, że szybko to się wyjaśni. I nigdy nie powtórzy.

Kurcze dziewczyny:dry: a miałam taki dobry humor, no!

agnieszko oczywiście trzymam kciuki i życzę miłego grillowania:-D

agnieszka, miłego strzyżenia.
mama, piękne fotki, a dzieciaki śliczniutkie.
palissa, bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać.
wisieńka odstresuj się kochana i baw się dobrze.
maranka, Alunia ma piękny uśmiech.

miałam jeszcze coś napisać, ale Karol ma w pieluszce...:-p

reklama
Dziewczynki, miłego wieczorku Wam życzę, ja na jakiś czas muszę odejść od kompa, strasznie oczy mnie pieką i łzawią:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry