agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
aga będzie się działo:-)
Kochana będzie się działo będzie,muszę zrobić mężowi obiecany masaż więc pewnie na tym się nie skończy
lecę odiadek odgrzewać także zajrzę do was jeszcze nie długo)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aga będzie się działo:-)
AGNIESZKA- pisalam wlasnie wcz.ze mialam expreszaczela sie w srode rano a skonczyla w piatek popoludniu mam nadzieje,ze to nic "zlego" bo po ponad 2 m-ach zablokowania jajnika tak krotko....no ale fakt jest faktem ,ze juz jestem poNo to super zapowiada się dziś ciekawy wieczór
mama to Tobie @ się już skończyła?
BIBINKA- ja bym przemyslala sprawedzialke macie wiec sopro kasy masz do przodu- a jak mieszkanie sprzedacie i dobierzecie kredyt to naprawde dom i ogród to super sprawaz oplat media -jak wszedzie ale nie masz czynszu tylko raz w roku oplate za ziemie to sa groszea jak jeszcze to tylko 8 km to juz w ogoleto rzut beretem;-)pomysl-ja zawsze moge wpasc i zaprojektowac Ci ogródmama no jedno sobie zakupiłam,z soczkiem będzie ,mniam.a nie wiem czy ten mój mały terminator szybko uśnie.mnie też się marzy domek,mamy działkę,ale nie mogę się zdecydować.wyprowadziłam się z dużego miasta do mniejszego,a teraz na wieś?co prawda ta działka to tylko 8 km od mojego miasteczka,no i jeszcze kwestie finansowe.a zastanawiam się dlatego,że wystawiliśmy tą działkę na sprzedaż i ludzie dzwonią.
AGA- u mnie jakbym Ci otworzyla lodowke to mam 2 pólki w samych jogurtach-okolo 30 sztuk-tak jedza-Zuza dzis zjadla 4 Domi 2-do tego po bananie zjedli i Zuza 2 jablka a Domi 1.....musielabym jablon zasadzicmama u ciebie owoce mówisz...znam to u mnie owoce i jogurty z groszkami robią furorę