reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to super zapowiada się dziś ciekawy wieczór :-D:-D
mama to Tobie @ się już skończyła?
AGNIESZKA- pisalam wlasnie wcz.ze mialam expres:tak:zaczela sie w srode rano a skonczyla w piatek popoludniu :sorry2:mam nadzieje,ze to nic "zlego" bo po ponad 2 m-ach zablokowania jajnika tak krotko....no ale fakt jest faktem ,ze juz jestem po:tak:
mama no jedno sobie zakupiłam,z soczkiem będzie ,mniam:tak:.a nie wiem czy ten mój mały terminator szybko uśnie:-D.mnie też się marzy domek,mamy działkę,ale nie mogę się zdecydować.wyprowadziłam się z dużego miasta do mniejszego,a teraz na wieś?co prawda ta działka to tylko 8 km od mojego miasteczka,no i jeszcze kwestie finansowe.a zastanawiam się dlatego,że wystawiliśmy tą działkę na sprzedaż i ludzie dzwonią:baffled:.
BIBINKA- ja bym przemyslala sprawe:tak:dzialke macie wiec sopro kasy masz do przodu- a jak mieszkanie sprzedacie i dobierzecie kredyt to naprawde dom i ogród to super sprawaz oplat media -jak wszedzie ale nie masz czynszu tylko raz w roku oplate za ziemie to sa grosze:tak:a jak jeszcze to tylko 8 km to juz w ogole:tak:to rzut beretem:tak:;-)pomysl-ja zawsze moge wpasc i zaprojektowac Ci ogród:tak::-D
mama u ciebie owoce mówisz...znam to u mnie owoce i jogurty z groszkami robią furorę :)
AGA- u mnie jakbym Ci otworzyla lodowke to mam 2 pólki w samych jogurtach-okolo 30 sztuk-tak jedza-Zuza dzis zjadla 4 Domi 2-do tego po bananie zjedli i Zuza 2 jablka a Domi 1.....musielabym jablon zasadzic:-D

czesc dziewczynki i jestem ....pomocy bo nie wiem co sie znowu ze mna dzieje:( boże ja naprawde zwariuje :( czy to normalne ze tak nagle przestałam mieć ochote na cokolwiek z Krzyśkiem ?? nie chce zeby mnie całował przytulał a już nie mówie o czymś wiecej .... poprostu mnie nie pociąga ..... Kochane co ja mam robić:(

mama myślę,myślę i wymyśleć nie mogę nic konkretnego:baffled:.jak będę miała trochę czasu to napiszę Ci na PW o czym myślę.może wieczorem:tak:
szczęśliwa witaj!ja myślę,że to jest reakcja na to,co zrobił.niby wydaje się ,że wszytsko jest w miarę ok,ale psychika robi swoje.poza tym hormony w ciąży swoją drogą.mam nadzieję,że wszystko Ci się unormuje

Ostatnia edycja:
szczęśliwa ja ci powiem jedno to HORMONY, jutro możesz znów chcieć a pojutrze to moę raczej truskawki a popojutrze to raczej bedziesz smiać sie i płakać itp. Przyzwyczaj sie , to moja rada
bibinko wiatj kochana
Zapmarta szkoda, ze nie jesteśmy styczniówki z tego samego dnia , no ale trudno będę testować w lutym z dużą grupką. Dalej nie mam@???
mama dziękuję za PW
bunia witam
Ja mam do was jeszcze takie pytanko. Jak myslicie, mogę spokojnie się napić%. Ja myslę, ze tak chociaż @ nie przyszła?Pewnei mam jakieś zaburzenia , chole,,,,,,,,,,, i dlatego nie ma ani @ ani fasolki.??????????

Dzieki wisieńko :) Krzysiek śpi powiedział że on mi dzisiaj nie bedzie w droge wchodził bede miała ochote sama przyjde nic na siłe.... ehhh pogoda u mnie do dupy non stop deszcz juz sie żygać chce :( Wisieńko a co do % to nie mam pojęcia ......

matko aleście naprodukowa.lay w życiu nie nadrobie :-(

Wisienka czytałam gdzieś ze do 3 tyg nic do płodu nie dociera nawet gdyby - ale nie wiem ile w tym prawdy - jeśli chcesz się napis wina to myślę ze spokojnie mozesz

ide cosik poczytać

MAMA - miłego spacerku:tak: no i udanej randki:-D:-D:-D
BIBINKO - witaj kochana:-) Dzieciaki to mają tyle energii że hooo:tak::tak: Człowiek już nie może a one dalej na chodzie;-)
SZCZĘŚLIWA - to hormony kochana:tak: Dają popalić w ciąży:sorry:
WISIENKA - jak tam nastrój? Mam nadzieję że odrobinę lepszy:tak: A co do % to też myslę że tak:cool2:

reklama
hej wisieńka ,nie dajmy się zwariować:tak:.wszystko jest dla ludzi,tylko z umiarem:tak::-).wyluzuj się i poszalej:tak:
sorbuś witaj:tak:
hej nika!to fakt,a moja to za dwójkę energii ma;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry