reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
motylek nie każdy musi byc sportsmenem:-)Jesli chodzi o bliżniaki to Pol też o nich marzy, ja nie mam nic przeciwko. Ale najważniejsze , zeby było choc jedno zdrowiutkie.mama dziękuje, czekam.
agnieszka no przy siatce mozna zrzucic to bardzo ruchliwy sport. Ja preferuję narty w zimie a w lecie to biegamy z Polem i woda, woda, woda. Co przy tej powodzi nie bardzo może zabrzmiało.:zawstydzona/y:
W wyjściu z Polem to mnie dzis bardzo pociągają Kamlikadze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My dopiero z racji późnego obfitego sniadanka pożarlismy obiade. Ziemniaczki, kotleciki z indyka w cytrynce i kolendrze i mizeri, zupkę sobie darowałam.:-p Jutro będzie mój popisowy rosół:-):-):-)
Wybieramy sie na spacerek a potem to już muszę zrobic sie na boginę i jazda na rynek!:-):-):-):-)

reklama
mlodam papa:happy:

wisienko jasne, że nie każdy, ja nie jestem. Miłego spacerku:wink:

dziewuszki, ja na razie zmykam ... moja gwiazda spała w chuście 4 godz, obudziła się i oznajmiła to baaardzo śmierdzącą kupą :eek: kręgosłup mi siada, ale grunt, że dzidzia zadowolona :tak: noszę ją ile mogę, bo jak się 2 krechy pojawią, to będę musiała trochę ograniczyć dźwiganie ..

wpadnę jeszcze wieczorkiem, bo mój M dzisiaj wyjątkowo w pracy i to do północy :-:)-:)-( czeka mnie samotne oglądanie meczu ... bo ja też z tych usportowionych córeczek tatusia ;-)

kobietki my zmykamy na plac zabaw-Domi zostal juz obudzony i dzieci az nogami przebieraja -tyle dni byli w domu

WISIEŃKA- nasz wiadomość:tak::tak::-D

ja lece-bede wieczorkiem:tak:;-)
sciskam Was,pa.

witam sie dziewczyny dopiero co wrocilam po ostrym dyzuze,oj co wam powiedziec....moja fasolinka poszla sobie sama,zaduzo stresu i wyslizgla sie,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak mniej wiecej powiedziala pani ginekolog.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry