- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Iwonka25
Gość
Iwonko mi wychodzi bez klikania na "edycja zaawansowana"
kurcze a ja cały czas muszę klikać....coś nie tak u mnie z ustawieniami...muszę popatrzeć, dobrze, że mi powiedziałaś ;-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
agnieszko ogólnie pies mojej siostry jest strasznie rozpieszczony. I teraz padło na mnie, żeby z nim wyjść. Na szczęście nie miałam daleko, nie wyobrażam sobie targać takiego kloca kilometr.
Dobrze że to tylko kawałek bo faktycznie jakbyś miała nieść do kawał drogi to nie byłoby fajnie widać piesio wygodny jest
M
motylek1135
Gość
Iwonko nie mam pojęcia dlaczego musisz klikać.
agnieszko i to bardzo. A ze mnie się śmieje, że kot mi po stole łazi w domu. Właśnie, tęsknie za domem.
agnieszko i to bardzo. A ze mnie się śmieje, że kot mi po stole łazi w domu. Właśnie, tęsknie za domem.
Wisieńka
Fanka BB :)
Dziekuję jeszcze raz wszystkim ale to wszystkim za wsparcie
Jeszcze jest mi smutno ale zaczynam pozytywnie mysleć. :-)
mama śliczne zdjęcia, ogród i cudowna rodzina, a na huśtawce to bym sie chętnie pobujała:-)Dziękuję Tomowi za komplement. Ja zostałam wychowana na sporcie. Mój tato chciał chyba zrekompensować sobie brak syna "usportowując " córki. Pasjonuje mnie rywalizacja. A dzisiaj będzie naprawdę ciekawy mecz!!Przyjemniej ogląd się w klubie.:-)mama ja chce mierzyc tempkę żeby zobaczyć co z tą moja owulką. Bo my w tym cyklu naprawdę bardzo intensywnie staralismy sie i nie mogliśmy jej raczej przespać. Prosze cie o info na prive bo nie robiłam tego.
@ nadal brak!!!!:-)
Pol jest dziś cudowny choc widze, że jemu tez jest przykro. Wspiera mnie mocno i jest mi zaraz weselej.
Oglądam telewizje lokalna i coraz bardziej nam Wro zalewa.:----(
Jeszcze jest mi smutno ale zaczynam pozytywnie mysleć. :-)
mama śliczne zdjęcia, ogród i cudowna rodzina, a na huśtawce to bym sie chętnie pobujała:-)Dziękuję Tomowi za komplement. Ja zostałam wychowana na sporcie. Mój tato chciał chyba zrekompensować sobie brak syna "usportowując " córki. Pasjonuje mnie rywalizacja. A dzisiaj będzie naprawdę ciekawy mecz!!Przyjemniej ogląd się w klubie.:-)mama ja chce mierzyc tempkę żeby zobaczyć co z tą moja owulką. Bo my w tym cyklu naprawdę bardzo intensywnie staralismy sie i nie mogliśmy jej raczej przespać. Prosze cie o info na prive bo nie robiłam tego.
@ nadal brak!!!!:-)
Pol jest dziś cudowny choc widze, że jemu tez jest przykro. Wspiera mnie mocno i jest mi zaraz weselej.
Oglądam telewizje lokalna i coraz bardziej nam Wro zalewa.:----(
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGNIESZKA- nie mam pojecia skad Ona wzela RysiaMama ten Rysiu to mnie rozwala normalnie skąd Ona Rysia wzięła ?
a tekst z muchą rewelacja zabiłaś ją?
a mucha juz trup-zrobic zdjecie???????? nie,no zartuje,ale welka byla
KINGA- pewnie pozytywne nastawienie to polowa sukcesu, papa-jesli juz lecisz
PAULA85- jak chcesz kogos zacytowac to kliknij na +i poczekaj az sie pojawi ptaszek,ze zaznaczony post i jak zrobisz odpowiedz to bedziesz miala cytat
I
Iwonka25
Gość
Iwonko nie mam pojęcia dlaczego musisz klikać.
chyba zagadka rozwikłana muszę po prostu kliknąć szybko dwa razy na ,,odpowiedz" albo ,,cytuj" i wtedy już mogę swobodnie pisać No dobrze, już nie ględzę ciągle o tym samym
Paula miłego wieczorku życzę)))))))))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
M
motylek1135
Gość
Witaj wisienko ja zato byłam całe życie noga do sportu. A do siatki to już wogóle. Mój mąż cały czas powtarza, że chce mieć synka, to z nim przynajmniej mecze będzie oglądał.;-)
Paula papa:-)
Paula papa:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: