reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje dziewczynki:-)ale ja nigdy nie bylam mozgiem komputerowym i nigdy nie bede :-D
o wlasnie moj Tom przyjechal:-)

reklama
agnieszko ogólnie pies mojej siostry jest strasznie rozpieszczony. I teraz padło na mnie, żeby z nim wyjść. Na szczęście nie miałam daleko, nie wyobrażam sobie targać takiego kloca kilometr.:no:

Dobrze że to tylko kawałek bo faktycznie jakbyś miała nieść do kawał drogi to nie byłoby fajnie :blink: widać piesio wygodny jest :tak:

Iwonko nie mam pojęcia dlaczego musisz klikać.

agnieszko i to bardzo. A ze mnie się śmieje, że kot mi po stole łazi w domu.:eek: Właśnie, tęsknie za domem.

Dziekuję jeszcze raz wszystkim ale to wszystkim za wsparcie:tak::tak::tak::tak:
Jeszcze jest mi smutno ale zaczynam pozytywnie mysleć. :-)
mama
śliczne zdjęcia, ogród i cudowna rodzina, a na huśtawce to bym sie chętnie pobujała:-)Dziękuję Tomowi za komplement. Ja zostałam wychowana na sporcie. Mój tato chciał chyba zrekompensować sobie brak syna "usportowując " córki. Pasjonuje mnie rywalizacja. A dzisiaj będzie naprawdę ciekawy mecz!!Przyjemniej ogląd się w klubie.:-)mama ja chce mierzyc tempkę żeby zobaczyć co z tą moja owulką. Bo my w tym cyklu naprawdę bardzo intensywnie staralismy sie i nie mogliśmy jej raczej przespać. Prosze cie o info na prive bo nie robiłam tego.
@ nadal brak!!!!:-)
Pol jest dziś cudowny choc widze, że jemu tez jest przykro. Wspiera mnie mocno i jest mi zaraz weselej.
Oglądam telewizje lokalna i coraz bardziej nam Wro zalewa.:-:)-:)-:)-(

hehe ... mama05, jak byłam w ciąży, to siostrzeniec M (3,5 roczku) mówił na Zuzu Mietek :-D:-D:-D

a ja coś czuję, że będziemy mieć babiniec :-p

Mama ten Rysiu to mnie rozwala normalnie :-D skąd Ona Rysia wzięła ?

a tekst z muchą rewelacja :-D:-D zabiłaś ją?
AGNIESZKA- nie mam pojecia skad Ona wzela Rysia:oo2::unsure:
a mucha juz trup-zrobic zdjecie???????? nie,no zartuje,ale welka byla:shocked2::tak:

KINGA- pewnie pozytywne nastawienie to polowa sukcesu, papa-jesli juz lecisz:rofl2:

PAULA85- jak chcesz kogos zacytowac to kliknij na +i poczekaj az sie pojawi ptaszek,ze zaznaczony post i jak zrobisz odpowiedz to bedziesz miala cytat:tak:

dziewczynki ja juz uciekam bo musze mezowi obiad podac;-)a potem jedziemy jak pisalam wiec milego popoludnia :-)wlece wieczorkiem pa

Iwonko nie mam pojęcia dlaczego musisz klikać.

agnieszko i to bardzo. A ze mnie się śmieje, że kot mi po stole łazi w domu.:eek: Właśnie, tęsknie za domem.

chyba zagadka rozwikłana:sorry2: muszę po prostu kliknąć szybko dwa razy na ,,odpowiedz" albo ,,cytuj" i wtedy już mogę swobodnie pisać:tak: No dobrze, już nie ględzę ciągle o tym samym:sorry2:

Paula miłego wieczorku życzę:))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witaj wisienko ja zato byłam całe życie noga do sportu. A do siatki to już wogóle. Mój mąż cały czas powtarza, że chce mieć synka, to z nim przynajmniej mecze będzie oglądał.;-)

Paula papa:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry