reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MOTYLEK- juz wiem co to byla za przerwa techniczna:tak::-D:-D:-D:-D
piekne masz suwaczki:tak:;-)

MARAN- masz racje z podobieństwem-jest po równo:tak:ciekawe do kogo bedzie Rysiu podobny????-dla niewtajemniczonych-moja Zuzia mowi ze jak bedzie brat to bedzie Rysiu a ze ja czuje ze bede miala drugiego synka to tak w " " pisze Rysiu:rolleyes2:

wleciala mi wielka mucha:oo2: gdzie jest ścierka??????????

reklama
motylek, mama no testujemy prawie że razem! ;-) ciekawe jeszcze jak wisieńka...

motylek tak robilam i nie wychodzilo :zawstydzona/y:mi tylko pisalo normalnie ale zaraz sprawdze ahh jaka ze mnie ciemna masa:zawstydzona/y:

Pytaj o co chcesz :-):-) Ja też tego nie wiedziałam.
Dokładnie tak jak pisze motylek, a jeśli chciałabyś zacytować kilka osób to klikasz na "+ -coś takiego, też obok ,,cytuj" ;-)

MARAN- masz racje z podobieństwem-jest po równo:tak:ciekawe do kogo bedzie Rysiu podobny????-dla niewtajemniczonych-moja Zuzia mowi ze jak bedzie brat to bedzie Rysiu a ze ja czuje ze bede miala drugiego synka to tak w " " pisze Rysiu:rolleyes2:

wleciala mi wielka mucha:oo2: gdzie jest ścierka??????????

Mama ten Rysiu to mnie rozwala normalnie :-D skąd Ona Rysia wzięła ?

a tekst z muchą rewelacja :-D:-D zabiłaś ją?

motylek tak robilam i nie wychodzilo :zawstydzona/y:mi tylko pisalo normalnie ale zaraz sprawdze ahh jaka ze mnie ciemna masa:zawstydzona/y:

jak cytujesz to kliknij na ,,edycja zaawansowana" ;-) (nie wiem czy o to Ci chodzi.... powiem szczerze, że ja sama do końca nie jestem taka obeznana :)))))))))

reklama
Iwonko mi wychodzi bez klikania na "edycja zaawansowana":confused:

agnieszko ogólnie pies mojej siostry jest strasznie rozpieszczony. I teraz padło na mnie, żeby z nim wyjść. Na szczęście nie miałam daleko, nie wyobrażam sobie targać takiego kloca kilometr.:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry