reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - pozostaje pogratulować zarówno domu jak i rodzinki:):)
Ja zmykam kochane bo Krzysiek wraca do domku zajrze poźniej do Was buziaczki:*** i nie produkować mi tu za dużo :)

reklama
Witam ponownie:)

Mama super zdjęcia, piękny ogród, świetne malunki na ścianie i fantastyczna rodzinka:-):-):-):-)

A ja miałam wyjść na spacerek......... i co? I burza lezie:no: Jakiegoś nerwa mam, do tego chyba mam jakieś uczulenie, nos zatkany, oczy opuchnięte i pieką:cool:

Witam dziewczynki w kolejny piekny sloneczny dzien:-):-):-)
mama sliczne zdjecia i super rodzinka:tak:
wisienka,Kinga bardzo mi przykro:-( ale jak nie tym razem to nastepnym kazdej z nas w koncu sie uda:tak:;-)
szczesliwa witaj:happy2: i oby udało ci sie z mieszkankiem:tak:

agnieszka, Paula, Iwonka witajcie :-) (jak o kimś zapomniałam to przepraszam)
Co u was?

Dziewczyny, wracam za 10 - 15min. przerwa techniczna!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
motylku witaj:)
U mnie super,korzystam z pięknej pogody,weekend mam także odpoczywam.Mój M w pracy ale około 18 będzie w domu i wieczór mamy zarezerwowany dla siebie :cool2:
A u Ciebie wszystko ok?

Witam znów tym razem po południowo zjadłam obiadek zakupy się udały
ale zmęczona jestem idę się położyć i od czasu do czasu mam takie dziwne skurcze w podbrzuszu
okres miałam mieć w poniedziałek a dziś hmmm tak troszkę mi chlupło taki upław mętny ciekawe co to :-(

kinga bardzo mi przykro :-( na pewno w końcu się uda i Twój synek będzie miał rodzeństwo
mamo śliczne zdjęcia a tym bardziej to co na nich jest :-) ogród przepiękny nic tylko siedzieć i się relaksować, dzieci już mówiłam Ci że masz przecudne :-) super rodzinka :-)
agnieszko no to udanego wieczorku :-) sam na sam :tak: wielu romantycznych chwil:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Iwonka, motylek, agnieszka witajcie:-)
Iwonka ja tez dzisiaj obudzilam sie z katarem i caly czas kicham i jeszcze oczy mi tak łzawia :confused: nie wiem co to moze byc w sumie to jestem uczulona na trawy ale nigdy mi tak oczy nie łzawiły:eek:

monia55, Lorelain, bb77, Sol, Wisieńka, JoL, Paula85 iwonka2b dziękuję wam na pewno w końcu się doczekam, widocznie teraz nie był jeszcze ten czas.

U nas piękna pogoda wiec korzystamy
a wieczorem wychodzimy z mezem się odchamić trochę i popić!! :>

mama ładne zdjecia
maran atha śliczna wasza mała :)
Babinka tulam mocno na pocieszenie i zdrówka małej życzę :*

tak wogóle witam nowe dziewczyny ! :)

reklama
Kobietki moje chcialyscie fotki to prosze bardzoa poniewaz ja nie umiem wstawiac -trace cierpliwość-wiec poprosilam Toma to mi hurtowo powstawial-pokoje dzieci-bo maja ten sam kolor na scianach,dla LORELAIN- tapete bo mamy podobna i fotki z ogrodu i oczywiście mój cudny bez:tak:poza tym z przodu domu fotka kostki -firma nam kladla jesienią i z przodu mam ta dużą brzoze-tez dalam fotke-dostaliśmy ja od mojego taty miala metr wysokosci a teraz ma 4 metry i jest cudowna-a jak pieknie szumi:-):-)zdjec sporo ,zeby mozna bylo oczy nacieszyc-to wlasnie moje hobby:tak:jedna fotka jest gdzie Tomi pieli w naszych szmaragdach:tak:
Domi spi,Tom poszedl z Zuza na rower a ja troche z Wami popisze-siedze przy otwartym tarasie-takich dni wiecej prosze ,a jak Domi wstanie to idziemy na plac zabaw:tak:

WISIEŃKA- Tom przeczytal Tojego posta ,ze idziesz z mężem do klubu sport ogladac i powiedziel" o ,i juz lubie ta Wisieńka-idzie z mężem na sport!!!!";-)a ja Mu jecze,ze za duzo tego sportu w domu:-):tak:

dziekuje Wam wszystkim kochane za komplementy:tak::tak:jest mi bardzo milo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry