reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czytałam artykuły. Każą mi się tam z tym pogodzić. ;/ Ja się nie pogodzę. Znam wady Artura, ale ta mnie przerasta. Byłam przed chwilą po krem do twarzy. Nie byłam w stanie mu spojrzec w oczy. Próbował się tłumaczyć, ale ja go nie chce słuchać. Jakoś mnie odpycha od niego.

reklama
Dziewczynki, życzę Wam miłej nocki ;-)

Będe do Was częściej zaglądała :-)

motylku ja rozumiem i w żaden sposób nie będę Cię do niczego namawiać ani przekonywać poprostu powiedziałam to co ja bym zrobiła
najpierw bym sie uspokoiła, potem porozmawiała, a potem przemyślała czy dam radę z tym żyć i się na to godzić

przytulam trzymaj się jakoś, przykro mi że z świetnie zapowiadającego się wieczorku wyszło takie coś :-(

iwonko dobranoc słodkich snów, zaglądaj jak często się da :-)

Ostatnia edycja:
iwonko rozumiem i dziękuje. Ja wiem, że z tym nie będe w stanie żyć. To mnie przerasta. Rano poprostu (jak będzie jeszcze spał) pojadę do siostry, bo do rodziców nie ma co. I wspólnie z siostrą się zastanowimy co powinnam zrobić.

A teraz idę spać, dobranocki ;-)

burza? to nieciekawie.

p.s. Trzymam za Ciebie kciuki żeby za 4 dni wyszły 2 piękne kreseczki:-)

dziękuję testuję we wtorek, ale mnie cos brzuch dzis rozbolał tak na dole jak na @ :-( a objawów nie mam, chodź wyszukuję jak tylko mogę

no burza buuuuuu nie lubię i ciagle pada

też uciekam spać DOBRANOC wszystkim kolorowych snów :*

Ostatnia edycja:
iwonko miejmy nadzieję, że to na dzieciaczka ;) A ja idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Napiszę jutro.

reklama
eh, Kochane Jesteście:-) Świetnie mi się z wami rozmawia... aż nie chce mi się wyłączać kompa... :sorry2: Ale niestety muszę...
Jutro sie melduje na kawce... bo akurat pracuje z domku...

Buziam :****

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry