reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) cześć kochane staraczki za wszystkie testowania trzymam kciuki , teraz na pewno wszystkim się uda , ale był by numer :-D ale tego życzę z całego serca . mój nerwus miał dziś noc , ale przyznał się do błędu i przeprosił to najważniejsze stwierdził że to """ trudny temat """ .:tak:. rozumie go .

reklama

Witam z ranka Zajrzałam sprawdzić MARTĘ
. No nie ma cię. Więc liczę na sms:-)
motylek wiem, ze nie miałaś na mysli nic złego:-pja też:-p
bb przeprosiny rozumię przyjęte:-)Miłego dnia:-)
papa do popołudnia. Zmykam do pracy

Dzień dobry :-) Ale mnie tutaj dawno nie było...Najpierw choróbsko a teraz ta powódź :wściekła/y: Nawet nie mam czasu żeby wszystko przeczytać od deski do deski eh :-(
U mnie bez zmian nie mam żadnych objawów które zapowiadałyby ciążę, brzuch i kręgosłup dają o sobie znać i to na tyle...Zrobiłam juz jeden teścior bo nie wytrzymałam ale coś mi się wydaje że był to falstart tak czy inaczej jedna krecha boli :-( Jak @ nie przyjdzie to w niedzielę oddam ten zaszczyt mężowi bo ja już nie mogę się na to patrzeć...
Gratuluję wszystkim którym się udało i przytulam wszystkie którym smutno :-)

To tym bardziej powinni się nauczyć i zabezpieczyć na przyszłośc...ach szkoda gadać:-/
Ciąża to nie choroba.Ja w 8 miesiącu jeszcze do szkoły chodziłam a w szkole się śmieli że w klasie urodzę także wydaje mi się że Twój małżonek troszkę przesadza...:cool2:
Ja dwa tygodnie przed porodem byłam na zaliczeniu - podwójnym bo dziewczyny z działu nauczania ustaliły nam dwa zaliczenia na tą samą godzinę - a że jeden brał partiami i ja miałam być w drugiej turze to poszłam do tego drugiego wytłumaczyć sytuację - jak powiedział że jego to nie interesuje to się na niego wydarłam - zbladł - poprosił o index i powiedział żeby reszta przyszła jak skończymy tamto zaliczenie :-D

Ja moich wygoniłam z domu - są w drodze do przedszkola. Trzymam kciuki za dzisiaj testującą Martę :-D A ja od kilku dni dostaję grzeczne ostrzeżenie z rana - zjedz coś albo się do kogoś przytulisz :dry:

Czesc kochane:wink: ja już nie śpię niestety ..... Dzisiaj mam wizyte o 13 u ginka:-) juz nie moge sie doczekac:tak::tak: a tak to pogoda dalej do bani nic sie nie chce człowiek by tylko spał i spał.....

Witam z samego rana :-)
Co tam u was ciekawego?

Trzymam kciuki za martę!!;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc MOTYLEK- jak widzisz na bb jeszcze pustki....a co u Ciebie jak samopoczucie z rana??
Czesc AGUS - ale marta coś pisała ze da znac o 10 ....tak wyczytałam ,,,,

Samopoczucie jako takie mam. Męczy mnie @ jeszcze i okropny ból brzucha. Na szczęscie jutro już te najgorsze dni będe miała za sobą. A poza tym to dobrze. A tobe Szczęsliwa widze, ze staranka się udały.

reklama
Na pewno się odezwie :tak:

No nic ja po cichutku się ulatniam zabieram się za mega sprzątanie dziś ale będę do was zaglądała także spokojnie :cool2:

Napiszcie jak pogoda u was,nadal zimno i pochmurno?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry