reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienko twój synek przechodzi najlepsze lata swojego życia. Ahh...pamiętam te czasy :-p

reklama
motylek wypluj to:-p:-p:-pja tez pamietam;-);-);-):cool:
On jest poważniejszy i mądrzejszy niż ja w jego wieku, okres buntu miał w 5-6 kl. Teraz w 2 gim. Jest juz takim mądrym młodzieńcem. Zależy mu na nauce i jest bardzo kulturalny. :-):-):-)Ciesze się, ze nie mam z nim takich kłopotów jak rodzice jego kolegów:-)
Dziewczynki ja juz tez uciekam. Miłej nocki I ...
Zapmarta &&&&&&&&&&&& i proszę o sms

Dobranoc
i karalucy

Ostatnia edycja:
wisienko nie miałam nic złego na myśli. Ja w jego wieku byłam dobrą uczennicą i bez problemu zdawałam do następnej klasy. Bardziej chodziło mi oto, że wtedy zaczęła się pierwsza miłość mojego życia. Zaowocowało to tym, że po wielu trudnych przejściach dziś jesteśmy małżeństwem.:tak:

Wisieńko to tylko pozazdrościć tak świetnego syna :tak:
Mam nadzieję że mój Alan jak dorośnie to też będzie chciał się uczyć,pomagać i że nie będzie z nim problemów ojj oby :cool2:

Kochane Ja uciekam spać,rano szybko wstanę to zajrzę na bb oczywiście :tak: Spokojnej nocy i kolorowych...Dobranoc

motylek bym podała hasło ale nie wiem sama dlaczego nie wchodzi mi na strone jak je wpisuje... jakieś bloki są na tej stronie hehehe

wisienka a Ty sie na zapas nie martw a nóż będą II kreseczki...? tego nie wiesz póki testu nie zrobisz. Ja objawy ciążowe miałam dopiero jak ciąża miała z 5 tygodni a wczesniej to hormony powodowały, że ryczałam bez powodu... no i wówczas zrobiłam test i był pozytywny i też ryczałam... ja tak przez pierwsze tygodnie to cały czas ryczałam

agnieszko dobranoc;-)

maran może chwilowe błędy na stronie. A net ci się nie tnie?

reklama
Mnie teraz na słodkie naszło. ZAwsze tak mam podczas @. Zjadłam dziś całe Tofifi (wybaczcie, nie wiem jak się pisze) i Lay'sy paprykowe dużą paczke. Niedługo będę musiała na dietę przejść:-D

Został ktoś??

Nikt??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry