reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też lubię oglądać dzieciaczki i te wszytskie akcesoria dla dzieci :-) Ja czekam, az mi pulpety wystygną, zeby je schować do lodówki.
A dobre wyszły bo wszamałam przed chwilą dwa:-D

reklama
elleth chociaż ty mi zostałaś. Małe dzieci są słodkie. Takie jeszcze niewinne.;-) Nie mogę się doczekać swojej.

ja też jeszcze jestem, ale nie wiem czy sie nie położyć bo nie wiadomo jak u mnie dziś będzie noc wygladać czy Ala da pospać czy znowu jej ząbki bedą dokuczać...??

maran malutka już ząbkuje? Masz dzielną dzidzie;D Pamiętam jak moja bratanica (brata ciotecznego) ząbkowała. Akurat mieszkali u nas.
elleth ja robię za dobrą żonę.

elleth dobranoc.

Kochane przyszłe mamy idę spać. Do jutra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
motylek zabkuje i to już od dawna... mamy juz 16 zębów ale jeszcze 4 piąteczki zostały...

i ja ide spać dobrej nocki

aha
ZAPMARTA trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :) &&&&&&

Zapmarta ja również trzymam kciuki!!! Daj znać jak będziesz coś wiedzieć.

maran dziękuje, dobranoc ;*

reklama
Dzień dobry !!!
Wczoraj nie zdążyłam zajżeć, a dzis nie mogę spac, więc piszę z samego rana ... A więc na wczorajszej wizycie dowiedziałm się, ze ze mną wszystko oki, w prawym jajniku pęcherzyk pękł juz wczoraj albo przedwczoraj a w lewym wczoraj miał 17 mm, więc pęknie dziś, ale chyba tez pękł wczoraj, bo pobolewał mnie jajnik. PAn doktor przepisał mi jakieś tabletki ziołowe castagnus, nie wiem czy któraś z Was brałą, ja mam brac od następnego cyklu. Kazał mi przestac mysleć i poczekac do 3 cykli, jesli się nie uda zrobić progesteron i przyjsc do niego. Ps. Nie przytulaliśmy się wogóle w tym tygodniu, a teraz nie wiem czu już nie ejst za pozno, skoro te jajeczka pękły ... ? Macie jakieś pojęcie ... Bo ja chyba znowu przeoczyłąm moją owulację, ale przynjamniej wiem, ze ją mam i ze mam ją wcześniej ...
POzdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry