reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
IWONKA- dziekuje i poczytam sobie :)) a Maran schudla 8 kg w 7 tyg.a nie dni :)) ja sie pozegnam bo zaraz Tomi wraca z kosza -papa do jutra!! Zapmarta-zaciskam kciuki!!! :)))))))))))DOBRANOC I KARALUCHY :)

mamo dobranoc :-)
no tak tyg a nie dni :zawstydzona/y: ja jakaś rozkojarzona jestem litery w wyrazach przestawiam i w ogóle skoncentrować sie nie mogę,

mama a gdzie tam padnięta w Pola ramionach. Bylismy na zakupach a potem poczułam nagło chęć posprzątania mieszkania i właśnie skończyłam. No jeszcze się kompciałam.
Zapmarta ja się nie obrażę ale proszę mi koniecznie wysłać esa jak wyszło. Ja poczekam. Mnie sprzątanie przed @ bierze i to zły znak.
margolcia juz ci wysłałam

iwonka czuję się całkiem normalnie. W Carefurze mnie zemdliło ale byłam głodna i to tylt na dzisiaj. Wszystko co się dział przeszło. Jakis pryszcz mi na czole wyskoczył. Pewnie na@. I sprzątałam. Myslę, ze jednak nie wyszło. Będziemy działać dalej. Upewnię się w sobotę . Chyba wtedy zatestuję. A ty jak tam?
motylek witaj

reklama
MAMA - dobranoc:tak::tak:

JA też się kładę do łóżeczka;-) DOBRANOC kochane babeczki:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry