reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rany ale naskrobałyście :szok:

mama, Sol dzięki za wyjaśnienia

Sol az 6 razy poroniłas :szok: matko kochana dzielna z ciebie kobita

marylka wiem wiem że masz racje tylko mam mega dola dziś - wszystko widze w czarnych barwach

Ale dobra nie smecę wam tu już - bede czytac jak mi przejdzie to zaczne pisac :tak:

reklama
Marylka dokładnie. DObrze, ze mój nie jest żadnym strażakiem albo cuś, bo chyba bym padła na zawał, jakby miał stac i Wisły pilnowac :-:)-:)-(
To okropne co się dzieje. W dodatku gdzieś na necie przeczytałam, że Tusk kawał powiedział "proszę się nie denerwowac. sytuacja opanowana" ta...jasne :szok::szok:
MArylko, no własnie jak to jest, że wszystko co bardzo niezdrowe to najlepiej smakuje :confused::confused: :-D:-D Ja tam lubię niekiedy wszamać jakąś pizzę czy kebaba. No masakra. Nieraz też robimy sobie hamburgery. Zjem dwa z takimi duzymi bułkami :-D:-D:-D a normalnie to ja dużo nie jem :-D:-D

Miałam pazurki przemalowac na inny kolor ale mam jeszcze pół godziny do wyjścia i nie wiem czy zdążę. Aj aj aj

Bo ja jestem dama :-D:-D:-D:-D:-D

no tylko Ty jestes szczuplutka to Ci nie zaszkodzi a ja jem i d..sko rosnie :-p:zawstydzona/y:
makaronik już ugotowany, teraz pieczary się smażą :-)

agnieszko juz przeszedł dół??? ja też juz chce urlopik i chce nad morzę jechać i leżeć i nic nie robić
chociaż jak ma byc taka pogoda przez całe wakacje to lipa nigdzie nie pojadę bo szkoda kaski

mamo jakbym wiedziała wcześniej co masz na obiad to bym już u Ciebie była mniam mniam a nie jakiś makaron gotowała :-p

no kobiety ja z kamilem uwielbiamy jeść ale nie robimy tego w małych ilościach:no: on mnie tak nauczył tu zapiekanka tu chipsy tu redsik tu żelki tu babcia pierogi ruskie zrobi to pizzy sie zachce to hod doga jemu sie zachce o 22 a ja jak poczuje zapach to sie opanowac nie moge i mu podjadam a u mnie brzucho głównie rośnie dupa nie za duża akurat ale brzucho cos mi ostatnio zaczoł z za spodni wylewać :szok::wściekła/y: a to nie łanie wygląda oj nie:no: i trzeba zawalczyć cos o to wcięcie w tali :-D
chciałam kupić sobie to aqua slim ale nie wiem czy moge to pić ja sie staramy ??
chyba nie bardzo co ??

rany ale naskrobałyście :szok:

mama, Sol dzięki za wyjaśnienia

Sol az 6 razy poroniłas :szok: matko kochana dzielna z ciebie kobita

marylka wiem wiem że masz racje tylko mam mega dola dziś - wszystko widze w czarnych barwach

Ale dobra nie smecę wam tu już - bede czytac jak mi przejdzie to zaczne pisac :tak:
wierze kochana wierze ja tez tak oststanio miałm że sie nie odzywałam bo humor nie bardzo ale już lepiej mi -ciekawe na jak długo hehehe

jsorbek - a jakoś tak wyszło - teraz mam skrajną znieczulicę.

ewcia - w cyklach powyżej 28 dni bierze się od 3 dc a przy 35 i wzwyż od 4 i wzwyż. Ale to gin ustala. Ja miałam cykle wtedy po 24-26 dni więc 2 dc był odpowiedni :tak: A ja sobie ostatnio w lutym/marcu włosy farbowałam, Beatka mnie obcięła i teraz straszne odrosty mam :-(

Kolega mnie dobił z moją praca więc dałam sobie spokój do 16 jak zjem obiadek to siądę znowu z nową siłą :tak: A tymczasem idę sobie pograć w L2 :-p

marylko jak się starasz to możesz tylko jak zajdziesz to odrazu odsaw aquasilm juz pisałam wcześniej mamie o tym że to jest jeden ze zdrowszych specyfików na odchudzanie :-)

coś dla tych, które łapie dołek :-D

Jasiu pyta taty:
- Tato, czy to prawda że przyniósł mnie bocian?
- Tak, Jasiu.
- Tato, mama taka laska a ty z bocianem kręcisz?

Wygląda dżdżownica z ziemi, patrzy, a tu obok druga.
- Dzień dobry!
- Co "dzień dobry"!? Własnej d*py nie poznajesz?

Zona szyje sukienke na maszynie, a mąż stoi nad nią i krzyczy:
- Teraz w lewo! Jeszcze bardziej! Prosto! Uwazaj, nie zaszybko!
- Przecież Ty nie umiesz szyć! No i po co te Twoje głupie komentarze?
- Chcialem Ci tylko pokazać jak sie czuje, gdy jedziemy samochodem...

Ugodowy miś.
Niedźwiedź sporządził listę zwierząt, które chce zjeść. Zwierzęta, gdy się o tym dowiedziały, wpadły w panikę. Nazajutrz do niedźwiedzia przyszedł jeleń i pyta:
- Niedźwiedziu, jestem na liście?
- Tak.
- No tak, rozumiem. Słuchaj, daj mi jeden dzień, żebym pożegnał się z rodziną. A potem mnie zjesz.
Niedźwiedź się zgodził i zjadł jelenia dopiero na drugi dzień. Jako następny przyszedł wilk i pyta:
- Niedźwiedziu, czy jestem na liście?
- Jak najbardziej.
- Ojej, straszne. Słuchaj, pozwól mi żyć jeszcze jeden dzień, a pożegnam się z najbliższymi. A potem mnie zjesz.
I znowu niedźwiedź zjadł swoją ofiarę dopiero na drugi dzień. Potem do niedźwiedzia przyszedł zajączek i pyta:
- Słuchaj, czy jestem na liście?
- Tak, jesteś.
- A mógłbyś mnie skreślić?
- Nie ma sprawy.

oby pomogło :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki ja ide sobie coś zrobić do jedzonka zwariować można ..... zajrzę do Was później :):) Buziaczki kochane:**

Iwonka no pamietam tylko własnie nie pamiętałam czy mozna teraz ale jak mówisz że mozna to może jeszcze dziś zakupie a moge dodac do wody smakowej ??

Bunia dobre te kawały usmiałam sie :):)

Ostatnia edycja:
SORBUŚ- jeli nie masz weny do pisania to rozumiem nie pisz narazie,ale czytaj nas moze trafi sie cos co Cie rozbawi,pocieszy-my staramy sie jak możemy,ale czasem dól dopadnie z nienacka i z nienacka puści-takze czekam az do nas wrócisz:tak:tule i ściskam;-):-)

MARYLKA- Iwonka juz odpisala-mozesz pic a jak zobaczysz 2 kreski to przestajesz;-)mi tez sie troche wylewa:sorry2:

reklama
marylko nieee będzie okropne w smaku dodaj do zwykłej wody
ano ma lekko słodki smak

a ja juz wcinam makaron cała michę sobie nałożyłam a co :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry