reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA - to trzymaj sie dzielnie,mi tez jest bardzo przykro jak widze w wiadomościach co sie dzieje:-(i od razu mysle o Was mieszkajacych na dole Polski:sorry2:
EWCIA- doczytalas mojego wczesniejszego posta?????

SZCZESLIWA- dokladnie,kazda jest inna i moze chudzinki takie jak Ty maja inaczej-w koncu to juz prawie 2 m-ce ciąży i wiadomo ze biodra sie zaokrąglaja i jak czujesz ze musisz to odpinaj guzik-pewnie:tak:wygoda najwazniejsza:tak:

MARAN- kurcze noczasem takie dni sa -niby nie ma powodu a dól lapie....zycze,zeby szybko humor wrócil-Domi skonczyl kakao ide Go polożyć:-)

reklama
szczęśliwa ja własnie miałam tak, że brzuszek wyszedł dopiero po połowie a tak to ludzie mnie pytali, czy ja oby nie ściemniam z tą ciążą

szczęśliwa ja własnie miałam tak, że brzuszek wyszedł dopiero po połowie a tak to ludzie mnie pytali, czy ja oby nie ściemniam z tą ciążą
ehhh tak to bywa każda z nas jest inna mamcia moja sie ze mnie śmieje i teraz mi pisze co u mojego grubaska słychac hehehe :)
Iwonko a co dobrego gotujesz??

Szczęśliwa, no masakra jakaś co się dzieje. Rano jeszcze tak padało strasznie, że aż się przeraziłam. Marzę o słoneczku. Czy to tak wiele :confused::confused::confused:

Żeby ten koszmar się w końcu skończył
Mama, no tak... jest niezbyt wesoło. To wał przerwany jakieś 20km ode mnie, to zalewa jedno miasto, to drugie, dzieci zajecia odwołane. Eh, katastrofa jakaś. Człowiek się dorabia całe życie, a tu przyjdzie taka wielka woda i d*** :-:)-:)-:)-( Niewyobrażalne, lecz prawdziwe niestety

Marylka, a no byłam artystka :-D

a coś mnie naszło na makaron z sosem pieczarkowym :-)

ewcia oby u mnie też swędziało na ciąże :tak:mnie przede wszystkim swędzi brzuch i cyce

Ostatnia edycja:
Pysia - a wiesz jak ja marze o słoneczku bo już dostaje fioła w domku tym bardziej ze ja potzrebuje spacerków..... dotlenic sie troszke ....
niestety dzisiaj rano wstałam z katarem i psikam non stop:(
Iwonko to ja poprosze troszeczke:p:p:p

Witam wszystkie

Dziękuję za słowa otuchy, pomogło!!!! :D

marylka ja normalnie mam tak że 3 dni@ i to bezbolesne i skąpe. to nie jest nic niepokojącego. jakbyś miała 1 dzień, i bardzo nieregularne to gorzej, a tak ciesz się.

Ktoś wspominał o zastrzykach na pęknięcie pęcherzyka. są takowe i stosowane są przy policystycznych jajnikach, bo jak już się wywoła owulkę i powstanie pęcherzyk to w tej chorobie jak nie doprowadzi się do pęknięcia to zamienia się on w cyste, a to już nie jest pożądane. Dlatego dla kobiet z pcos które farmakologicznie wywoływane mają owulację , dobrze jest doprowadzić do pęknięcia, żeby nie tworzyły się nowe cysty.

Widzę że dzisiaj dzień doła i smutasków.. Nie łamać się , głowa do góry i jak napisała marylka oko podmalowane pierś do przodu i brniemy dzielnie przez życie do celów założonych.
Oczywiście hasło przewodnie mamy obowiązuję każdą!!! :D:D

Mama,[/B] no tak... jest niezbyt wesoło. To wał przerwany jakieś 20km ode mnie, to zalewa jedno miasto, to drugie, dzieci zajecia odwołane. Eh, katastrofa jakaś. Człowiek się dorabia całe życie, a tu przyjdzie taka wielka woda i d*** :-:)-:)-:)-( Niewyobrażalne, lecz prawdziwe niestety

[/B]

straszne to jest... naprawde aż strach myśleć co tam ludzie przeżywaja...

reklama
Szcześliwa ja też bym chciala legalnie wyjsc na spacerek na weekendzie z Moim :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a nie siedziec w domu i słuchac stukania deszczu w szybę brr... Już mam dośc tej pogody ale albo mi się wydaje albo jakoś się przejaśniło. Jejku. Może to już byłby koniec :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry