reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kasiu mam nadzieję że dojedziesz jutro do pracy i ślę duże słoneczko do was:))
...szlak mnie trafia jak słyszę że kolejna kretynka wypisuje jakieś bzdury szok...co za dziewucha no...

Ja już po kolacji,mały wykąpany,mąż czyta coś tam na drugim laptopie a Ja mam ponownie czas na bb i fotobloga:)

MARGOLCIA- no zagladam,choc ten dzien na wariata taki dzis i niewyspanie daje znac i pogoda poteguje zmeczenie:baffled:jeszcze chwilke bede na bb a potem ide spac bo nie wiadomo jak dzis w nocy z tymi atakami kaszlu u Domisia bedzie:sorry2:
Tomek poszedl z maszynka do laziekni-pewnie znowu sie opyli 3:dry: ;-)
AGNIESZKA- witaj wieczorkiem:)) no trafia czlowieka,dobrze ze my tu na watku mamy spokój i mam nadzieje,ze zadna blondi nam tego spokoju nie zmąci....

Ostatnia edycja:
mama, dobrze, że dzieci w łóżkach, trochę odpoczniesz, bo na pewno się martwisz, że zachorowały i pewni się nalatasz teraz jak są w domu.
Wisienka, jaka z Ciebie zdolna osóbka, odpisałaś wszystkim posty. Ja się gubię i wiem, że nie napisałam wszystkiego co chciałam:-) Chyba czas n akawę:-)
margolcia, mam nadzieję, że w końcu znajdziesz wymarzoną pracę:-)

Jestem już :-(
Nie nadrobiłam wybaczcie ale dopiero co wróciłam bo się zjeżdziłam jeszcze za lekiem
Więc sprawa wygląda następująco wszystko w środku tam wygląda jakbym była dopiero po okresie - jakaś błona ( wybaczcie laika) nie rośnie mi w ogóle dostałam estrogen na wzrost tej błony czy jak to się nazywa potem dostanę następne na złuszczenie czyli na @ a potem Clo na owulacje bo wygląda na to że jej nie mam :(
Narazie jestem załamana, ale pocieszam się tym, że wiele z Was brało to Clo i pomogło - napiszcie mi proszę te które brały - mama wiem ze ty też - ile razy musiałyscie wziąć zeby zajść w ciąże

Co tam u Was jakieś nowinki ?? Potrzebuję pozytywnych wieści dziś

Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***

witam ponownie wróciła z pracy iii
agnieszko chciałam złożyć skargę słońce nie doszło do mnie :-p:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciągle pada i jest zimno brrrrrrrr
mamo agnieszko dobrze już dobrze kupiłam test i zrobię :-D a kupiłam nawet 4 :-p:-p 2 sikające tz te strumieniowe i 2 płytkowe niech sobie leżą
dmuchawiec dziewczyna brata mojego D. zaszła w ciąże w dniu miesiączki 1 sierpnia tamtego roku :tak:

sorbek trzymaj się :( dobrze że chociaż wiesz na czym stoisz i zaczynasz leczenie, teraz już będzie tylko lepiej :)

Ostatnia edycja:
mama ja daje ten lek jeszcze by wydać do końca bo już niewiele zostało a nie chce nawrotów...
sorbek weźmiesz leki i będzie dobrze, czasem tak sie dzieje ale na pewno już niebawem będzie dobrze :) nie zamartwiaj sie kochana

jsorbek przynajmniej już wiesz gdzie tkwi problem i możesz rozpocząć leczenie. Będzie dobrze.

reklama
jezynka pewnie nie wszytskim a potem mi głupio , ze o kims zapomniałam:baffled:
mama jutro juz pewnie będzie lepiej oby noc była spokojna, co to znzczy , ze tom się opyli 3????:-D:-D:-D:-D
sorbuś mam nadzieję, ze będzie dobrze ważne, ze jest rozpoznanie, ja nie brałam ale dziewczyny na pewno ci poradzą.Tulam cię mocno i teraz musi juz byc dobrze skoro lekarz wie co dolega:tak:
margolcia zawsze tak jest chcą 20 lketniej dziewczyny z wyzszym wykształceniem dorosłym dzieckiem i 5 letnim doświadczeniem:baffled:Nieosiagalne. Szukaj wytrwale są takie firmy którym młode kobiety przed dzieckiem nie straszne. Na pewno coś znajdziesz:-)
motylek witam
bunia jaka ty jestes odważna dziewucha i jaka empatyczna:tak:Podziwiam cię
dziewczyny co to może być mam wrażenie, ze mnie coś ciągnie w dole brzucha, dokładnie to takie uczucie jakby mi się coś naciągało ale wcale nie boli. To jest tak tuż nad kścią i jeszcze nigdy tak nie czułam. pęcherz miałam chory ale to nie było tak. Ale dziwne uczucie. :szok::szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry