reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fleur witaj. Tutaj dziewczyny są bardzo przyjazne i przyjmują miło każdego kto chce dołączyć. Też szukasz pracy?? Ja szukam pracy od września i nic, jestem załamana. Nie mogę się poddać, bo to nie w moim stylu. Ale ciężko mi wysyłać kolejne CV jak na razie dupa to dało.

reklama
jestem juz -cholerka komp mi sie zawiesil:wściekła/y:
nie pamietam juz co ktorej mialam napisac:sorry:nie wiem jak sie skonczyla sprawa z Sergeevna:sorry:musze nadrobic i mam nadzieje ze mi sie uda:tak:
dziewczyny dziekuje ogolnie i kazdej z osobna za zyczenia zdrowka dla dzieci-licze,ze leki szybko zadzialaja:tak:Domi spi,Zuza maluje,uklada jakies swoje skarby:eek:chyba tylko Ona wie o co chodzi:tak:
MLODAM- wyslalam Ci na PW wiadomość -dostalas???
IWONKA- wpolczuje z bolem glowy-ja mialam teraz okropne jak bralam hormony:dry:

Agnieszka trzymam Cie za słowo :) ja od dwóch dni nie moge opanowac sie nad jedzeniem ciagle jestem głodna . Robiłam test ale negatywny wiec czekam
Margolcia obecie zrobiłam sobie pewnie kurs i teraz mam trening jak go skoncze chce tam pracowac ale nie wiem czy mi sie uda ale jestem dobrej mysli wiem ,ze sa wolne etaty .

mama stworzyłam listę chętnych dziewczyn na spotkanie w realu ale nie umiem umieścić jej pod suwaczkiem w formie linku.Może puszę ją w formie postu?Nie wiem czy dziewczyny chcą abym puściła to na forum ogólnym bo wiesz tam są wypisane miasta kto gdzie mieszka i może ktoś sobie tego nie życzy rozumiesz "dane osobowe"
Mam nadzieję że lekarstwa zadziałają i dzieci szybko wyzdrowieją :)

Fleur może @ się zbliża jak test negatywny a głód duży:)

fleur to trzymam kciuki,zeby się udało!
mama witaj ponownie. Sergeveen jutro zatestuje. Zuza na pewno ma bardzo ważne skarby i nie ma dociekać o co chodzi :D:D. Dobrze że umie się zająć czymś sama.
agnieszka dzięki za uwzględnienie mnie, jak tylko będę mogła to pewnie się wybiorę,żeby na żywo pogadać z wszystkimi.

właśnie dostałam wynik cytologii...
Doktorek napisał, że niby wynik prawidłowy:confused:
Ale zastanawiam się co znaczy, że

rozmaz niezadowalający oceniany:eek:
komórki kanału szyjki- obecne:eek:
i grupa 2 :eek:

Jestem zielona

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry