reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fleur
Witam również i ja Ciebie ciepluteńko.
Tutaj jest bardzo milutko, ja jestem od niedawna ale na pewno zadomowię się tutaj.
Pisz jak tylko możesz co tam u Ciebie, ja trzymam z całej siły kciuki za zafasolkowanie :)))

reklama
ewcia_822 - witam wieczorkiem :-D

Będę lała po łapach jak jeszcze wy mi robotę będziecie robiły :-D Proszę przestrzegać regulaminu i edytować posty zamiast mnożyć!!! :tak:

Sol pilnuj porządku pilnuj!!!!! :-) jestem za oczywiscie.
ale jutro też jest dzień przecież nie? ;-)

a na tych styczniówkach to naprawdę jaja..... heh mam nadzieje że laska odpuści sobie w koncu albo moderator się za nią weźmie co?! :-D

oj faktycznie na styczniowkach goraco:szok: jak to sie wszystko skonczylo?? (bo jak zwykle nie mialam cierpliwosci doczytac do konca- czasami sie zastanawiam jak ja bede miala cierpliwosc do wlasnego dziecka?:-D)
wiecie co, niedawno dostalam od przyjaciolki taki 'kalendarz ciazy', gdzie dzien po dniu opisujesz swoje przezycia, wkleja sie zdjecia itp. itd... fajna pamiatka na przyszlosc! juz zaczelam wypelniac, bo kazali od pierwszego dnia ostatniego cyklu:-) Taka pozytywna afirmacja na zafasolkowanie;-)
ja pije herbatke- zielona, moja ulubiona:tak:

diamond fajny taki kalendarzyk-pamietniczek :)) wypełniaj wypełniaj.... ;)

a na styczniówkach nie wiem ale mam nadzieje że laska da dziewczynom spokoj bo to strasznie upokarzające dla niej to co ona wyprawia :|

To znowu ja zaczyna mnie;-) to wcigac bylam na watku styczniowym ciekawych rzeczy mozna tam sie dowiedziec heheheheh wogole dzieki za mile przyjecie mnie ;) wy naprawde jestescie gaduly tak jak pisa;la Sol hehhehe Ja wty roku tez sie wzielam za swoj ogrodek wogole to bardzo lubie bratki i mam ich duzo plus polska maciejka wogole to marzy mi sie bez lubie jego zapach ,chcialam tez sobie posiac jakis warzyw ale niestety tam gdzie zostalo wolnego miejsca na moje uprawy koty mojego sasiada urzadzily tam toalete i nie moge ich z tamtad wykurzyc :wściekła/y: wiem ,ze sa specjalne spreje na koty do kupienia ale slyszalam ,ze po takim czym koty zdychaja az tak okrutna nie chce byc ;-) Ok znikam bo tez mam jeszcze troche pracy a nie moge wyjsc z bb :tak: pa

reklama
Ja także byłam na styczniówkach,przeczytałam kilka postów i bój się Boga co za wredne ludziska siedzą na forum normalnie takich to bym...
...ale takich ludzi tu niestety dużo!
Fleur i Sol dobranoc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry