reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ból to ból, i w tej sytuacji nie można się licytować...
Ale zabrakło w tym wszystkim CORA taktu i elastyczności. TAK NIE MOŻNA.

reklama
Wycieczki personalne wycieczkami ale wykorzystywanie tragedii jaką jest śmierć dziecka to duże przegięcie!

Życie to nie jest koncerty życzeń, życzyć to sobie możesz danie w restauracji, nie mów mi co mam lub czego nie mam robić :/ Kultury trochę proponuję!

Cora uzywanie usmiechow w powaznej dyskusji brzmi bardzo ironicznie i zlosliwie.
A czy mozesz w takim razie wyjasnic, co mialas na mysli piszac tak do Ewci? bo ja teraz tej obrony nie rozumiem zupelnie i za rada admina dopytuje grzecznie, bo zrozumiec szczerze chcę.

kto przeze mnie odszedl!?!?!?!? czy ktos moglby mi szczerze powiedziec???? w zyciu sie nie posadzalam o tak silna osobowosc, by zdolna byla ludzi przeganiac... wiekszosc wie, ze pok ma chropowata powierzchnie a pod spodem jest miekki jak kaczuszka.

i droga Bestyjo - bez ironii zadnej.
czy nie widzisz, ze atmosfera na watku juz sie powoli polepszala az nagle weszla jedna uzytkowniczka i zaczela wbijac szpile gdzie popadnie? i znowu wszyscy maja byc karani za obrone przed jednym? z tego, co pamietam odpowiedzialnosc zbiorowa jest w Polsce wykluczona...

Ostatnia edycja:
Żegnamy, ja się nauczę czytać ze zrozumieniem, jak ty się kultury nauczysz, czyli mniemam, że nieprędko :)

rrurrkkoo, bardzo prosze powstrzymaj się od złośliwości.

Bo jak widzę poooowoooli macie szansę się porozumieć.
Zwłaszcza Cora i Czarny Kot

Bestyjo.
W takim razie i ja schodzę z aroganckiego tonu. Uprzejmie proszę o przeanalizowanie naszego wątku, albo żeby ktoś podwładny zadał sobie ten trud i zapoznał się z nami. Jest szansa, że staniemy się ulubionym wątkiem do porannego kubka kawy Wysokiej Administracji, o ile ma poczucie humoru i ironii ;) Bez urazy, nie wszyscy muszą je mieć :D Nie ma takiego drugiego wariackiego w pozytywnym sensie wątku na całym forum :) Kurczę, EGO mnie trochę znowu przerasta, ale mówię tu w imieniu tych, które są ze mną od półtora roku :)

reklama
Akurat Cora i Czarny Kot zwady nie mieli :(
Kot w ogóle prawie z nikim tej zwady nie miał...do czasu :/ No kieeedyś miał JEDNĄ - jak został zaatakowany, ale przecież nie jest ideałem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry