- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny jakie my zdolne jesteśmy i mamy czas by popisać i dom ogarnąć, połowa z nas jeszcze dziecka/dzieci dopilnuje itp
Tylko kobiety tak potrafią
tak bo kobiety to takie strongwomenki są
kochane zmykam do mamy na kawę jadę
do zobaczenia później
maryla86
Fanka BB :)
normalnie co za świnia z tego doktorka za jaja by go powiesićhello.
mama już weszłam dawno na forum,tylko koleżanka zadzwoniła i nie mogłam nic napisać.Zuzia ślicznie w kolczykach wygląda,no iw przedszkolu furorę zrobiła:-)
ja już się zdążyłam 2 razy wkurzyć od rana.po pierwsze rano byłam u ginka,mówię mu,że chyba infekcja niedoleczona,że @ nie dostałam po tabsach,że cyce ciągle bolą...i myślicie,ze mnie zbadał???nic z tych rzeczy.wypisał receptę na kolejne globulki,a :"@ nie wiadomo kiedy przyjdzie proszę pani".nic nie powiedział,że wrazie czego proszę przyjść za 2 tyg czy coś takiego.ale jestem wkur.....po drugie ta koleżanka to z pracy dzwoniła,że coś mi z godzinami od września popieprzyli.i znów będzie wojna z dyrekcją,ehh
sol fajnie,że krechy wyraźniejsze.idź po ten duphaston,z pewnością nie zaszkodzi.i co ,zaprowadziłaś Karolę do przedszkola?
ewcia cieszę się,udało Ci się wczoraj pracę skończyć:-).dobre podejście,oby dalej tak optymistycznie
agnieszka mam nadzieję,że do pn @ dostaniesz,jak Cię brzuch pobolewa.mnie pobolewał,ale nic
jsorbek ja bym się trochę bała tak daleko
zapmarta miłego spacerku,u nas pogoda dziś ładna:-)
szczęśliwa powodzenia u ginka
no chyba asz za bardzo pragne bo mi sie na muzg żucało co mi sie miało nic nie śnić?? nie ma tak dobrze otórz dziś w nocy miałam sie z kimś chajtac - niewiem z kim pierwszy raz na oczy faceta widziałam i jeszcze jakaś chinka co umie kung fu chciała sie z nim chajtac i chciała mnie zabić że to miał być jej mąż a nie mój to ja mówie weź go sobie ja jeszcze chcem pożyć no ale na koniec jakoś ją wyrolowałam i i tak sie z nim chajtneła a potem mówie do gościa wiesz musisz już iść bo kamil wraca niedługoMarylka witaj
Widać jak bardzo pragniesz fasoleczki i życzę Ci tego z całego serca
A co dziś Ci się śniło?
fajne imionkaA pisałam wam, że mamy już imiona dla naszych kolejnych Krasnali, tzn 4 do wyboru
A więc doszliśmy do wniosku, że nasze pociechy będ miały imiona na literkę M
Mikołaj, Michał, Milena, Maja- jak będzie dziewczynka, to będzie MAja, a dlatego, bo jest już MAciuś, jeżeli chłopak, to Michał choć wolę Mikołaj, ale K. nie da się przekonać
Uciekam na śniadanko, bo właśnie K. przyszedł ))
On jest normalnie kochany, do śniadanka kupił mi truskaweczki
no dokładnie i potem człowiek mysli czy wogule by miał probleczy czy to moze przez tabsy - ja już ich nigdy nie wzmeMLODAM- witaj i ciesze sie ze decyzja męża jest tą wlasciwą;-)jeszcze znajdzie cos na miejscu tak,zebyscie mogli byc razem
MARYLKA- wiem,ze trudno sie robi-bo kazda z nas miala swiadomosc ze trzeba sie zabezpieczac jak sie dziecka nie planuje i ze wystarczy odstawic anty a bedzie dzidzia a tu czesto tak nie jestale Ty masz jeszcze czas na @ i dlatego trzeba byc dobrej mysli ,ale sie nie nakrecac bo potem bolijestem z Toba i czekamy do piatku a w sobote rano my wszystkie idziemy robic herbate a Ty testujesz UMOWA???
KINGA- witaj śpiochu;-);-)ja zaraz ide wystawic pranie na ogrod:-)
wiesz ja sie przeprogramowałam że już nie myśle o ciąży tylko tak udaje że niby za jakiś czas sie będe starać bo inaczej świra dostaje - no wiem to tez nie jest normalne ale przynajmniej jestem jakaś spokojniejsza zresztą tydzień szybko zleci bo to dziś towar jutro środa i juz będzie połowa tygodnia ale nie myśle juz o żadnym testowaniuwitam, ja niedawno wstałam, słoneczko pięknie świeci:-)
jsorbek, dzięki za propozycje filmu;-) co do podróży samochodem, to z tego co wiem można, ale trzeba robić sobie przerwy częściej na rozprostowanie nóg. Ja sama planuje podróż samochodem we wrześniu, a być może do tego czasu zaciążę;-)
młodam, dobra decyzja Twojego męża na mnie rozstania dłuższe źle działają, tez jestem uzależniona od mojego K.
Szczęśliwa, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
marylka, może spróbuj zająć myśli czymś myśli bo się nam zamęczysz. Mi mój K, ma przywieźć książki z wątkiem romantycznym, więc u mnie to odwróci uwagę by nie myśleć obsesyjnie o ciąży
Sol, gratulacje ciemniejszej kreski;-)
mama ale musisz być dumna z Zuzy.;-) Uwielbiam słuchać małych dzieci jak opowiadają o sobie. Są takie szczere i naturalne
agnieszka, oby 2 szybko przyszła
bibinka, zmień lekarza koniecznie. To absurd by lekarz traktował Cię jak intruza.
witaj no ja sie przyzan tak średnio pamiętam bo ja mam dobra pamięć ale krutką ale i tak super że wróciłaśWitam sie po bardzo długiej przerwie bo juz do was naprawdę długo nie zglądałam
a widzę że dzisiaj tak przyjemnie bo o imionkach piszecie
a nie wiem czy jeszcze mnie tu ktoś pamieta
no miałam paru klientów na czapki i szukałam im rozmiarów i nie mogłam wczesniej odpisać
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA- tak cos widze ,ze inne otoczenierob,rob obiadek i miej nas na oku;-)ja wczoraj zrobilam rosolek z mieskiem,ale przez te Zuzy kolczyki,jak Tom wrocil to ja wyszlam z Zuza i wrocilysmy przed 19 to zaraz kolacja i spanie i niewiele tego mieska zjedli tak wiec dzis je troszke podsmaze i poleje woda niech sie dusi bedzie sosik,obiore ziemniaki,surowke rano kupilam jak odwiozlam Zuze i obiad prawie gotowy;-)przeniosłam się do kuchni podszykować obiadek i zabrałam Was ze sobą
hej lopop
LOPOP- pisz z nami smialo,jak tam Twoje starania....??
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
A to prawda.czas tak szybko zapiernicza że szok)AGNIESZKA- tak szybciej sie prace domowe robi jak troche sie popisze,troche popracuje a tu patrzysz juz pora obiadowa;-)
Witaj witajcześć agnieszko widzę że jesteś taka pracowita jak Kinga i parę wątków obskakujecie
co u Ciebie oprócz braku @, jaka pogoda na wyspach?
u mnie dzisiaj w Chojnicach słońce super świeci
Hehe no pracuś ze mnie
Piszę na forum,skaczę po watkach i jednocześnie sprzątam dom,zmywam naczynia,rozmawiam z mężem przez telefon,bawię się z młodym autkami i w ganianego po domu(Alan uwielbia) i jeszcze przygotowuje się do pracy i po 12 wychodzę do roboty hehe
Małpy brak.
Pogoda na wyspach co raz piękniejsza ale jeszcze jest zimno.Podobno idzie już lato także czekam na upały
A co u Ciebie?
Dokładnie bo my sprytne kobietki jesteśmy ;-):-)Dziewczyny jakie my zdolne jesteśmy i mamy czas by popisać i dom ogarnąć, połowa z nas jeszcze dziecka/dzieci dopilnuje itp
Tylko kobiety tak potrafią
Agnieszko czyli nie chodzi o to, że boisz sie ciąży bo tak początkowo myślałam a jesteś na staraniach i sie troche pogubiałam ;-) ale juz wszystko jasne - ja tez mam tak z okresem jak ty i własnie we wtorek ide
Kochana Ja się ciąży nie boje absolutnie jedynie czego się boję to porodu ale da się przeżyć.Jedno dziecko już urodziłam więc wiem co mnie czeka.
Bardzo będziemy się z mężem cieszyć jak będę w ciąży i nie ważne czy teraz czy później.Jeszcze tego dziecka nie ma a my już je kochamy,dużo o nim rozmawiamy itd.Wiem szaleję hehe
Powodzenia na wizycie,daj znać jak będziesz już po
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86
bibinka : no ja mam zwsze jakies dziwne sny jak filmy czasem je opowiadam jak byłam chora i nic mi sie nie śniło to asz kamil sie dziwiła a jak na drugi dzień miałam głupi jakis sen to mówi o cho zdrowiejesz bo sny Ci wracją ale z kąd mi sie one biora to ja niewiem
a Wy naprawde obrotne dziewczyny jesteście
a Wy naprawde obrotne dziewczyny jesteście
tygryskowa
marylka masz bardzo ciekawe sny. Może powinnaś zacząć pisać opowiadania?
mama, bibinka pyszne obiady szykujecie:-) ja mam jeszcze obiad z wczoraj, bo ugotowałam więcej:-)
mama, bibinka pyszne obiady szykujecie:-) ja mam jeszcze obiad z wczoraj, bo ugotowałam więcej:-)
K
Kinga85
Gość
:-) ja to cię dobrze znam moja droga ;-)Witam sie po bardzo długiej przerwie bo juz do was naprawdę długo nie zglądałam
a widzę że dzisiaj tak przyjemnie bo o imionkach piszecie
a nie wiem czy jeszcze mnie tu ktoś pamieta
pisz z nami pisz....
porobiłam co musiałam i jest porządek!
zmywarka wstawiona wiec samo się zmywa:-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: