- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Lilu...yyyyy....chyba wszyscy)) ja też ledwo dziś ogarniam))
mary-beth
Mary a co się dzieje? Ząbki??
Lilu - kochana, nie wiem! Dziecko mi sie popsulo!!! :-( Nie wiem, jak jej pomoc, co sie dzieje... Bardzo duzo mi placze, jest niespokojna. Tzn. marudzi w dzien, ale raczej nic jej nie dolega poza zabkami, bo jak do niej zagaduje i sie z nia bawie, to wszystko jest w porzadku. Gorzej jak jej znikne z oczu... A noce... Boze, strach mowic... Dzis w nocy pobudki 5 razy, a od 6.30 juz obie bylysmy na nogach! SZOK! Nie wiem, co sie z nia dzieje. Juz kilka nocek bylo OK, dluzej spala, nie bylo placzu i tak czestych pobudek, a dzis znow jakis kosmos! :-( Ja juz na oczy nie widze... A Tobie widac synek meznieje!
Ostatnia edycja:
mary-beth
Ajas - czesc! O, widze, ze 5. rocznice slubu swietowaliscie! Gratulacje i wszystkiego dobrego!
Paulina - jeju, to moze dzis dzien taki jakis dziwny po prostu...
Mademoiselle - duzo cierpliwosci zycze ws. akcji odpieluszkowania! Zobaczysz, na pewno zaraz zalapie! Trzymam kciuki! O, doczytalam o sukcesie!!! Super! Gratuluje! :-)
Kocur - slicznie Ci dziecko spi!
Wiolu - witaj! :-) Super, ze akumulatorki naladowane!
Monia - wszystko sie ulozy, kochana! Dzis chyba kazdy ma gorszy dzien... Oby kryzys szybciutko minal!
Jos - hejka! :-)
Paulina - jeju, to moze dzis dzien taki jakis dziwny po prostu...
Mademoiselle - duzo cierpliwosci zycze ws. akcji odpieluszkowania! Zobaczysz, na pewno zaraz zalapie! Trzymam kciuki! O, doczytalam o sukcesie!!! Super! Gratuluje! :-)
Kocur - slicznie Ci dziecko spi!
Wiolu - witaj! :-) Super, ze akumulatorki naladowane!
Monia - wszystko sie ulozy, kochana! Dzis chyba kazdy ma gorszy dzien... Oby kryzys szybciutko minal!
Jos - hejka! :-)
Ostatnia edycja:
lil_maja
Mary kochana jaka na moje to na pewno ząbki. Niestety to może być bardzo bolesne - a spróbowałaś dać czopka przeciwbólowego na noc jak już jest tak źle? Wiadomo czopków nie podaje się ciągle - ale ja jak miałam dwie takie na maksa zerwane nocki to na kolejną noc dawałam czopka. Ze dwie nocki - i potem znowu przerwa - jak było dobrze to już nie dawałam czopka. U Ciebie wszystko wskazuje na te ząbki - spróbuj czopka, na pewno małej nie zaszkodzisz - a będziesz miała pewność czy to TO. Bo jak lepiej będzie spała to znaczy, że pomogło.
Na pewno wszystko wróci do normy! Na pocieszenie Ci powiem, że ja codziennie od 5-6 nie śpię - i tak od ponad 3 lat :-) Śmieję się tylko dlatego, że wierzę, że to się w końcu zmieni!
Ajas jak miło Cię widzieć!!!!! Mów co u Ciebie!!! I gratulacje z okazji rocznicy! Co robiliście miłego???
Paulinka a u Ciebie co za ruch, że tak ledwo ogarniasz?
U mnie taki ruch się zaczął, że mała zaczęła raczkować - na razie po parę kroczków - ale widzę, że to jej utrudnia zaśnięcie, bo zamiast leżeć siedzi Co ją kładę to ona siad...
Na pewno wszystko wróci do normy! Na pocieszenie Ci powiem, że ja codziennie od 5-6 nie śpię - i tak od ponad 3 lat :-) Śmieję się tylko dlatego, że wierzę, że to się w końcu zmieni!
Ajas jak miło Cię widzieć!!!!! Mów co u Ciebie!!! I gratulacje z okazji rocznicy! Co robiliście miłego???
Paulinka a u Ciebie co za ruch, że tak ledwo ogarniasz?
U mnie taki ruch się zaczął, że mała zaczęła raczkować - na razie po parę kroczków - ale widzę, że to jej utrudnia zaśnięcie, bo zamiast leżeć siedzi Co ją kładę to ona siad...
Ostatnia edycja:
paulina.pro
Lil to jak twoja tak się rusza to pomyśl o mojej prawie 3 mies. starszej córci jest wszędzie!!!przetrzepuje szafki w kuchni, wspina się po schodach, wymusza prowadzanie, rzuca butelką z herbatką i chce tylko pić z bidonu brata) i je za 5-waży obecnie 10kg)) i tylko mamamamamamamamama
a na dodatek dziś moja przyjaciółka poroniła-5/6tydz.
a na dodatek dziś moja przyjaciółka poroniła-5/6tydz.
mary-beth
Mary kochana jaka na moje to na pewno ząbki. Niestety to może być bardzo bolesne - a spróbowałaś dać czopka przeciwbólowego na noc jak już jest tak źle? Wiadomo czopków nie podaje się ciągle - ale ja jak miałam dwie takie na maksa zerwane nocki to na kolejną noc dawałam czopka. Ze dwie nocki - i potem znowu przerwa - jak było dobrze to już nie dawałam czopka. U Ciebie wszystko wskazuje na te ząbki - spróbuj czopka, na pewno małej nie zaszkodzisz - a będziesz miała pewność czy to TO. Bo jak lepiej będzie spała to znaczy, że pomogło.
Lil - Ty sama jestes bardzo dzielna, a jeszcze potrafisz pocieszac innych... Dzieki, kochana! Jasne, bedzie lepiej! :-) Ale jakos tez mi sie tak kilka innych rzeczy zebralo do kupy i jest mega DOL dzis. No, ale minie. Z czopkiem sprobuje jutro, bo dzis juz zasnela. Nie probowalam. Widzisz, jakos mi ta opcja umknela... A u Was widze sie zaczelo! Teraz bedziesz miala corcie wszedzie! ;-)
OK, klade sie niedlugo chyba... Mam chec obejrzec mecz, ale nie wiem, czy dzis dosiedze do 21, a co mowic do konca meczu...
Dobrej nocy!
lil_maja
O rety Paulinko bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki :-( Dla niej to musi być koszmar teraz.....a pierwsza dzidzia to?
A moja córcia to będzie niedługo jak Twoja latać...jeju znowu trzeba będzie szafki wiązać i mieszkanie pod dzidzię urządzać...
Moja to mówi tatatatatata - w kierunku mamamamama na razie ani widu ani słychu....
Ja nie wiem czy powoli nie będę uciekać, bo jak się z nią nie położę to chyba nic ze spania nie będzie....
Dobranoc Mary! Spróbuj z czopkiem jak będzie źle! Ja na pewno będę stosować jak będzie potrzeba!
A moja córcia to będzie niedługo jak Twoja latać...jeju znowu trzeba będzie szafki wiązać i mieszkanie pod dzidzię urządzać...
Moja to mówi tatatatatata - w kierunku mamamamama na razie ani widu ani słychu....
Ja nie wiem czy powoli nie będę uciekać, bo jak się z nią nie położę to chyba nic ze spania nie będzie....
Dobranoc Mary! Spróbuj z czopkiem jak będzie źle! Ja na pewno będę stosować jak będzie potrzeba!
reklama
ajas
Lil, Mary dziękuję, dziękuję... Tak się akurat złożyło, że w dniu naszej rocznicy byliśmy na weselu u rodzinki...
Macie rację, że dzisiaj jest jakiś okropny dzień... Ja po powrocie z pracy musiałam się położyć, bo padałam ze zmęczenia... ale to chyba jeszcze poszpitalne osłabienie daje o sobie znać...
Macie rację, że dzisiaj jest jakiś okropny dzień... Ja po powrocie z pracy musiałam się położyć, bo padałam ze zmęczenia... ale to chyba jeszcze poszpitalne osłabienie daje o sobie znać...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: