reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made wstyd sie przyznac ale cos malo zdjec robie ostatnio.moze jutro sie zmotywuje i cos pstrykne.
data chrztu ustalona, teraz czekam na zaswiadczenia od chrzestnych i musze papiery zawiesc do kancelarii parafialnej, potem nauki do chrztu:)szok:), spowiedz na kartki i w koncu chrzest.-jak dla mnie przesadzaja z tymi wszystkimi formalnosciami.

dzis mielismy piekna noc, tylko 2 pobudki. a dzien taki cudowny, takie dzieciaki byly grzeczne ze naladowalam sobie akumulatory chyba na kilka dni.

Lil ja bym zaczela przestawienie Martynki na butle od obrzydzenia cycka.ja smarowalam piersi amolem, Iwa po 4 probach przystawienia sie do piersi juz wiecej cyca nie chciala.

Wiolu - u mnie ze zdjęciami było podobnie :)) od wielkiego dzwonu, a raczej wyspania :-) Rozumiem Cię bardzo dobrze :))) To teraz wielkie przygotowania do uroczystości u Was....na pewno będzie pięknie :)))
A możesz mi napisać jak nauczyłaś Iwonkę siusiać do nocniczka? U mnie to teraz temat numer jeden....każda rada cenna :))))

hej

pamieta kto mnie jeszcze ???? u mnie biegu ciag dlaszy do tego jetsem od ponad tygodnia przeziebiona

lil : dziekuje kocha,a, filut ma sie dobrze. je od miesiaca od kiedy dostal antybiotyk lepiej, kupki codziennie zolte pachnace pieknie ciachem :) bakteria jets ale w b; znikomej ilosci i jak narazie nie widac zebyw czymkolwiek mu przeszkadzala, oby tak dalej !!!!

kuot : doczytalam ze szukalas dywanu !!! znalazlas ? ja tez ostatnio suzkalam tematycznego dywanu dla L. i jeszcze pod kolor, i sie udalo :)))))))))) ale przyjdzie dopiero za jakies 2-3 tygodnie zreszta i tak pokoje niegotowe, rmeont rusza dopieor w piatek - ale przynajmniej mamy wkoncu DATE !

a u nas dzis pierwszy dzien slonca. BYL. czekalam jak na szpilkach az L. wstanie zeby wyjsc wkoncu na dluzej niz 15min bo lapie nas deszcz i do.... HRABIA spi ... zdazylo sie jiuz zachmurzyc i nic tylko czekac az deszcz spadnie :)

Wioluś ja tęsknię! Tęsknię z rana, w południe i wieczorem....Tęsknię wyjmując cyca i chowając go...noooo....tęsknięęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Jos bardzo się cieszę, że już lepiej u Was!!!!!!! No i widzę, że jesteś na etapie szukania wyposażenia do nowego lokum? W swoim żywiole jesteś co? :-)

Made no jak latasz za siuśkami to jesteś usprawiedliwiona! Niedługo Maniek będzie tak jak Maciuś pokazywał dziewczynom jak się robi siusiu na stojąco! Ostatnio na wsi wziął kuzynkę za rękę za szopę (kuzynka ma 2 lata) i zniknęli. Mój pan leci sprawdzić co z dziećmi, a tam Maciuś robi siusiu na stojąco a kuzynka patrzy. A Maciuś jej opowiada jak on ładnie robi siusiu :szok::-)

Kocurku widzę Cię!

Oups bałam się, że nie dam rady doczytać wszystkiego a tu proszę :-p Coś chciałam do Kocurka i z wrażenia zapomniałam :-p

Ostatnia edycja:
No Paulinka, ale co ciekawe - on wstydzi się przy mnie robić siusiu na stojąco! Jak jestem w łazience to mam odwracać głowę i patrzeć w drugą stronę. Tylko tatuś może być przy tym. I to jest dla mnie również ciekawe zjawisko - czemu on już się zaczął wstydzić?

Ja już wiem czemu tu taka cisza.

Made za siusiakami lata.

Kocurek dywany wybiera.

Carola zniknęła (czemu???).

Wiola wiadomo....pada na czyczki...

Rureczka kupki ogląda i wywołuje....

Jos mebluje pokoje w myślach....

Monia zbiera siły, żeby z nami znowu pisać....

Mary pstryka fotki pewnej pięknej dziewczynce.......

Boogie właśnie się zbiera, żeby nam się tu zameldować i coś napisać, bo tęsknimy!

Zizi, Palemka, Poczek są w ciąży i im wszystko wolno (ale prosimy się meldować kochane!

Paulinko ratuj - o kim zapomniałam?

reklama
Dobry wieczor!

U nas noc straszna, dzien straszny, a ja juz opadam z sil... :sad: Standardowo skazana na krzaki jestem. :-(
Staram sie czytac, ale niestety nie daje rady.

Milego wieczorku Wam zycze!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry