reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))
My dalej walczymy z sikaniem, 15 minut siedzenia na kibelku i nic :(
Boris znowu przespał całą noc :-) to już piąta taka noc :))))

reklama
RURECZKA kuot nie karmi od ponad miesiąca :-p

MADE hip hip hurra! :-D A Maniek zatwardziały jest :eek::-p:sorry:

No dobra idę, bo nie chcemy żeby koopa wyszła na spacerek :baffled:

Made wyspanie widać w całym Twoim poście! :-) A znalazłaś te pieluchy? Czy już jednak nie ma sensu?

Rureczko ja to sobie w twarz pluję, że nie dawałam butli od początku tak jak to planowałam. Teraz mam :-( Karmiłaś ile mogłaś i to się liczy!

Niom. Dawanie butli od noworodka to był nasz strzał w dziesiątkę :sorry2:

Szukam dywanu do pokoju Oli.. jest teylko JEDEN pasowny do Ufoków :dry:

Ostatnia edycja:
Kocurku ja o tym wiedziałam, bo po Maciusiu miałam nauczkę - i gdzie ja rozum posiałam jak był najbardziej potrzebny? :errr::eek:

Lilu Kochana :))) W końcu się wysypiam! I wiem jak bardzo Ci ciężko :(( Boris też nie chciał złapać butli, właściwie niczego nie chciał prócz cycka....próbowaliśmy właściwie wszystkiego, aż Moja Najmilejsza przysłała mi cudowną buteleczkę, z mięciutki smoczkiem, którą zassał, oczywiście z oporami, ale powolutku i się udało :)))
Życzę Ci wytrwałości :*

Kocurku pokaż dywan! A to poczucie winy to rozumiem, bo właśnie to mnie zawsze gubi! Nie powinno być nagonki na wyłączne karmienie piersią, bo potem i dzieci i kobitki się męczą...

Made
a jakiż to smoczek - podaj nazwę - może jeszcze spróbuję...A Ty co dawałaś w tej buteleczce do picia? I w jakich porach?

reklama
Lilu - zaczęliśmy od Bebilonu, ale to tylko dla puszki :-) a teraz jedziemy na Bebiku :))) Proporcje jak w tabelce, czyli płaska miarka mleka na 30ml wody :) Zaczęliśmy bardzo małymi porcjami, bo jednak 8 miesięcy miał cycka na żądanie, to ciężko tak nagle dziecko nauczyć paru godzin bez mleczka :))) I jeszcze mu podawałam piciu w tej samej butelce, kupiłam herbatkę z HIPPa i robiłam....i się nauczył. Podawałam właściwie non stop, aż zassał :)))) Uda się :tak: A ta butelczka to Chicco Benessere

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry