reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))
My dalej walczymy z sikaniem, 15 minut siedzenia na kibelku i nic :(
Boris znowu przespał całą noc :-) to już piąta taka noc :))))

reklama
RURECZKA kuot nie karmi od ponad miesiąca :-p

MADE hip hip hurra! :-D A Maniek zatwardziały jest :eek::-p:sorry:

No dobra idę, bo nie chcemy żeby koopa wyszła na spacerek :baffled:

Made wyspanie widać w całym Twoim poście! :-) A znalazłaś te pieluchy? Czy już jednak nie ma sensu?

Rureczko ja to sobie w twarz pluję, że nie dawałam butli od początku tak jak to planowałam. Teraz mam :-( Karmiłaś ile mogłaś i to się liczy!

Niom. Dawanie butli od noworodka to był nasz strzał w dziesiątkę :sorry2:

Szukam dywanu do pokoju Oli.. jest teylko JEDEN pasowny do Ufoków :dry:

Ostatnia edycja:
Kocurku ja o tym wiedziałam, bo po Maciusiu miałam nauczkę - i gdzie ja rozum posiałam jak był najbardziej potrzebny? :errr::eek:

Lilu Kochana :))) W końcu się wysypiam! I wiem jak bardzo Ci ciężko :(( Boris też nie chciał złapać butli, właściwie niczego nie chciał prócz cycka....próbowaliśmy właściwie wszystkiego, aż Moja Najmilejsza przysłała mi cudowną buteleczkę, z mięciutki smoczkiem, którą zassał, oczywiście z oporami, ale powolutku i się udało :)))
Życzę Ci wytrwałości :*

Kocurku pokaż dywan! A to poczucie winy to rozumiem, bo właśnie to mnie zawsze gubi! Nie powinno być nagonki na wyłączne karmienie piersią, bo potem i dzieci i kobitki się męczą...

Made
a jakiż to smoczek - podaj nazwę - może jeszcze spróbuję...A Ty co dawałaś w tej buteleczce do picia? I w jakich porach?

reklama
Lilu - zaczęliśmy od Bebilonu, ale to tylko dla puszki :-) a teraz jedziemy na Bebiku :))) Proporcje jak w tabelce, czyli płaska miarka mleka na 30ml wody :) Zaczęliśmy bardzo małymi porcjami, bo jednak 8 miesięcy miał cycka na żądanie, to ciężko tak nagle dziecko nauczyć paru godzin bez mleczka :))) I jeszcze mu podawałam piciu w tej samej butelce, kupiłam herbatkę z HIPPa i robiłam....i się nauczył. Podawałam właściwie non stop, aż zassał :)))) Uda się :tak: A ta butelczka to Chicco Benessere

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry