reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak myślicie....ile paczek jeszcze poczeba żeby przejść na TY? :eek: nie chciałabym żeby pomyślał, ze jestem zbyt szybka....wiecie jak to na osiedlu....wieści się tak szybko rozchodzą

hahahhahahahahhahaaaaaa KUOTEK :-p ja to se tak lubię.....pogadać :-):-):-) Myślisz, ze zdążymy jeszcze przed przyszłą teściową siorbnąć porządnej KOFI?

:eek:
Właśnie dzwoniła... że do lekarza musi, potem jakoś przyjedzie... a ja na to, że Ola śpi, a łona, że jakoś tam dojadą, nie wie jak i kiedy, ale sobie poradzą... yyy chyba dosłyszała, że Ola śpi, nie? Bo inaczej bym pojechała po nich (no właśnie, nich??) gdziekolwiek są w tym mieście..

MAde to wszystko zależy od tego ile wcześniej paczek miałaś pozamawiane;))) tak na przyszłość, już nie wyślę ci nic kurierem tylko będę pamiętać by pocztą;PPP

mykam pozmywać i obiad skończyć, żabka mała się obudziła;)papa

:szok: Made ale masz paczkarza :cool2: fju fju fju, mój listonosz, to ostatnio stwierdził, że Remi musi się szybko nauczyć pisać, żeby wszystkie listy i paczki mógł odbierać :confused: no i co ja mam na to powiedzieć??? :shocked2: ale nasz listonosz, to taki w nie moim typie :no::-D więc obejdę się bez komplementów :-D:-D:-D:-p

reklama
Paula - będę wdzięczna

KUOTEK - już jestem :)))) KAWA też jest :-p Ja myślę, że teściowe to różnie z słuchem :eek: nawet jak nam się wydaje, że nie słyszą, to one radarki i to mają nastawione :))) I na odwrót :)))))

BOOGI - a Ty uważasz, że mój paczkowy w moim jest? Jak będziesz w tym wieku co made, to przestaniesz wybrzydzać :-D))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry