- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
no teraz mi się zachciało listonosza...żeby moje ego też tak pokomplementował))
mademoiselle
Czarny Kocur
Made by Made :*
MADE taka wyspana, wypoczęta, to czego oczekujesz ??? Mnie nie dziwota, że zachwyty wzbudzasz
mademoiselle
hahahhahahahahhahaaaaaa KUOTEK ja to se tak lubię.....pogadać :-):-):-) Myślisz, ze zdążymy jeszcze przed przyszłą teściową siorbnąć porządnej KOFI?
Czarny Kocur
Właśnie dzwoniła... że do lekarza musi, potem jakoś przyjedzie... a ja na to, że Ola śpi, a łona, że jakoś tam dojadą, nie wie jak i kiedy, ale sobie poradzą... yyy chyba dosłyszała, że Ola śpi, nie? Bo inaczej bym pojechała po nich (no właśnie, nich??) gdziekolwiek są w tym mieście..
paulina.pro
MAde to wszystko zależy od tego ile wcześniej paczek miałaś pozamawiane)) tak na przyszłość, już nie wyślę ci nic kurierem tylko będę pamiętać by pocztą;PPP
mykam pozmywać i obiad skończyć, żabka mała się obudziłapapa
mykam pozmywać i obiad skończyć, żabka mała się obudziłapapa
Czarny Kocur
PAULA papa! Z Ciebie to mrówecka, a nie sówka
MADE no to siorbniem, póki jeszcze jest jak
MADE no to siorbniem, póki jeszcze jest jak
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made ale masz paczkarza fju fju fju, mój listonosz, to ostatnio stwierdził, że Remi musi się szybko nauczyć pisać, żeby wszystkie listy i paczki mógł odbierać no i co ja mam na to powiedzieć??? ale nasz listonosz, to taki w nie moim typie więc obejdę się bez komplementów
reklama
mademoiselle
Paula - będę wdzięczna
KUOTEK - już jestem ))) KAWA też jest Ja myślę, że teściowe to różnie z słuchem nawet jak nam się wydaje, że nie słyszą, to one radarki i to mają nastawione )) I na odwrót ))))
BOOGI - a Ty uważasz, że mój paczkowy w moim jest? Jak będziesz w tym wieku co made, to przestaniesz wybrzydzać ))))
KUOTEK - już jestem ))) KAWA też jest Ja myślę, że teściowe to różnie z słuchem nawet jak nam się wydaje, że nie słyszą, to one radarki i to mają nastawione )) I na odwrót ))))
BOOGI - a Ty uważasz, że mój paczkowy w moim jest? Jak będziesz w tym wieku co made, to przestaniesz wybrzydzać ))))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: