reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj pusto...

A my już z Olą w tę i z powrotem pojechałyśmy, teraz czas na śniadanko :-)
Deszcz, kawa, książka już przygotowana (jak Ola zaśnie) - dla kuota to żyć nie umierać po prostu!

reklama
Co ja PACZE :szok: KUOTY som :-):-):-))))) i padajom.....deszcze :))))))
Kochana moja najmilejsza, jak Oleńka i Jej zacna pupeńka?

Liluś - jak imprezka? Jak Martynka? Czekam na zdjęcia :))))

Ostatnia edycja:
MADE pupinka już prawie jak nowa, dziękujemy :*

Ola się tak na jajecznicę uwzięła, że musiałam dorobić, bo dla mnie nie starczyło :eek:

A czym smarowałaś?
Możesz mi powiedzieć jak przechowujesz Oli mleko na noc? Bo mnie ten mój gnom wykończy fizycznie :confused:

Cześć:)

Ja się dziś tylko przywitam... Wypiłam już dwie kawy i jakoś ogarnąć się wogóle nie mogę:((( Chce do domu i już!!! Młoda jak dziś wstała to podeszła do mnie na czworaka pocałowała w usta i powiedziała "cześć":)))

Kocie super że Oleńki pupcia już dobrze:))

Lil alez ja bym chciała żeby u nas był taki fryzjer.... Pisz szybko jak tam chrzciny!!!

Nie wiem co to ja jeszcze...
czemu tu taka cisza:szok::szok::baffled::baffled:

monia - co Ty taka nie w formie? :cool2: Czyżby weekend pracowity był? :-p

Paula - Majeczka urocza :-) i jaka rozumna....słodka dziewczynka :))))
EKSTRA FILMIKI!!!

Olivka - a Ty już wyciskałaś poty? czy dopiero zamierzasz?

Dzien dobry Koleżanki! Nie wiem ile mam czasu, więc zanim cokolwiek przeczytam napiszę, że chrzciny super się udały, byłam bardzo szczęśliwa i dumna, Martynka super się sprawowała! Potem wstawię jakieś zdjęcia!

I teraz nie wiem - śmiać się czy płakać - ale DZIŚ MARTYNKA DOSTAŁA WYSYPKI. Na 99% ospa......Z jednej strony wymodliłam, żeby to się stało po chrzcinach, a z drugiej..........te wszystkie dzieci, z którymi Martynka miała kontakt :-( Poczucie winy wbija mnie w podłogę...

Liluś - Ty sobie niczego nie wyrzucaj...w jakim wieku były te dzieci? Jakieś maleństwa?
Świetnie, ze impreza się udała, że Martynka grzeczniutka i nic tylko czekam na zdjęcia :-p

Boogi - mówisz, że piękna? To się cieszę, bo my też taką będziemy mieć :-)

Olivka - co z pazurami robiłaś? Pokaż.

reklama
Lil to super,że wysypka poczekała a dzieci....hmmm może nie złapały???skoro wysypka była już tak blisko??

Made-dzięki!!! ostatnio właśnie Maja bawi się w halo-dla niej nawet pilot od tv dzwoni;))) i tula wszystkie pluszaki;))) widać że chłopczyca będzie jeśli chodzi o zabawki;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry