reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj pusto...

A my już z Olą w tę i z powrotem pojechałyśmy, teraz czas na śniadanko :-)
Deszcz, kawa, książka już przygotowana (jak Ola zaśnie) - dla kuota to żyć nie umierać po prostu!

reklama
Co ja PACZE :szok: KUOTY som :-):-):-))))) i padajom.....deszcze :))))))
Kochana moja najmilejsza, jak Oleńka i Jej zacna pupeńka?

Liluś - jak imprezka? Jak Martynka? Czekam na zdjęcia :))))

Ostatnia edycja:
MADE pupinka już prawie jak nowa, dziękujemy :*

Ola się tak na jajecznicę uwzięła, że musiałam dorobić, bo dla mnie nie starczyło :eek:

A czym smarowałaś?
Możesz mi powiedzieć jak przechowujesz Oli mleko na noc? Bo mnie ten mój gnom wykończy fizycznie :confused:

Cześć:)

Ja się dziś tylko przywitam... Wypiłam już dwie kawy i jakoś ogarnąć się wogóle nie mogę:((( Chce do domu i już!!! Młoda jak dziś wstała to podeszła do mnie na czworaka pocałowała w usta i powiedziała "cześć":)))

Kocie super że Oleńki pupcia już dobrze:))

Lil alez ja bym chciała żeby u nas był taki fryzjer.... Pisz szybko jak tam chrzciny!!!

Nie wiem co to ja jeszcze...
czemu tu taka cisza:szok::szok::baffled::baffled:

monia - co Ty taka nie w formie? :cool2: Czyżby weekend pracowity był? :-p

Paula - Majeczka urocza :-) i jaka rozumna....słodka dziewczynka :))))
EKSTRA FILMIKI!!!

Olivka - a Ty już wyciskałaś poty? czy dopiero zamierzasz?

Dzien dobry Koleżanki! Nie wiem ile mam czasu, więc zanim cokolwiek przeczytam napiszę, że chrzciny super się udały, byłam bardzo szczęśliwa i dumna, Martynka super się sprawowała! Potem wstawię jakieś zdjęcia!

I teraz nie wiem - śmiać się czy płakać - ale DZIŚ MARTYNKA DOSTAŁA WYSYPKI. Na 99% ospa......Z jednej strony wymodliłam, żeby to się stało po chrzcinach, a z drugiej..........te wszystkie dzieci, z którymi Martynka miała kontakt :-( Poczucie winy wbija mnie w podłogę...

Liluś - Ty sobie niczego nie wyrzucaj...w jakim wieku były te dzieci? Jakieś maleństwa?
Świetnie, ze impreza się udała, że Martynka grzeczniutka i nic tylko czekam na zdjęcia :-p

Boogi - mówisz, że piękna? To się cieszę, bo my też taką będziemy mieć :-)

Olivka - co z pazurami robiłaś? Pokaż.

reklama
Lil to super,że wysypka poczekała a dzieci....hmmm może nie złapały???skoro wysypka była już tak blisko??

Made-dzięki!!! ostatnio właśnie Maja bawi się w halo-dla niej nawet pilot od tv dzwoni;))) i tula wszystkie pluszaki;))) widać że chłopczyca będzie jeśli chodzi o zabawki;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry