reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry!

Milej niedzieli wszystkim!

Ja wczoraj razem z M. zachrzanialam przy werandzie i dzis umieram... :baffled: Nocka ciezka, Mia w zasadzie nie spala. :confused::baffled:

Lil - sliczne fotki i sliczne dzieci! Dziekuje i ja za wiesci o Wioli! Mam nadzieje, ze kolki Franusiowi szybko mina!

Milego dnia Wam zycze!

reklama
hej :)

u nas duzooo lepiej !! ufff w koncu mam swojego rozesmianego Natula znowu :) az mi sie lepiej zrobilo :)
jednak antybiotyk pomogl od razu ...

Hej:)

ASIONEK współczuję:(( Nat teraz potrzebuje mieć mamę bliziutko jak mu źle...

Nie wiem co ja jeszcze chciałam... a.. powiedzieć że dzieć ostatecznie przymierzony do fotelika i fotelik do samochodu i zamawam jutro:)) dzieciowi się jazda podobała i wogóle nadziwić się nie mogła jak to fajnie przodem jechać:))
W końcu będę miała ustrojstwo z głowy!!!

no biedak tulil sie caly dzien :(
pokaz mala w foteliku jak juz bedziecie mieli w domu :)

Ufffffffffffffffffffff!!!!!!!! Puffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!! Uchhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Fryzjer zaliczony!
Zobacz załącznik 471038Zobacz załącznik 471039Zobacz załącznik 471040

I jeszcze coś dla Paulinki :-)
Zobacz załącznik 471041

A dla wszystkich koleżanek pozdrowienia z piaskownicy (sprzed paru dni) :-)

Zobacz załącznik 471042Zobacz załącznik 471043

ale super !! nie no fryzjer rewelka sama bym sobie do takiego poszla hehe
sliczne maluchy !!
czekam na relacje z chrzcin :)) napewno wszystko sie uda !!

no i dzieki za wiesci od Wioli , ucaluj ja i oby kolki przeszly szybko !!&&&&&&&&&&&&&&&

Siedzimy z K. i marzymy...co by było gdyby...och, niech oni kupią to od nas!!! Trzymajcie proszę &&&&, ludzie, którzy oglądali tylko halę chcieli by wszystko kupić!:szok:
Teraz wszystko zależy od pieniążków...ja już nawet dom znalazłam jakby co:)))

no to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

hej

asionek : co jest N. ???? Czemu antybiotyk ????
!

anginy dostal biedak :( a na to to tylko antybiotyk pomoze niestety :(

No właśnie Asionku - chciałam pisać, że strasznie mi przykro z powodu Natanielka :-( Jednak kurcze upał nie jest za dobry dla dziecka - podasz do picia coś zimnego i koniec....Pisz nam jak dziś i może jednak troszkę lepiej będzie.....Przerobiłam już tyle okropnych chorób z Maciusiem i wiem jak jest przykro patrzeć jak dziecko cierpi :-( A Natanek jest jeszcze taki malutki..........................Ściskam!

?

no ja podejrzewam klime wszedobylska , za duzy skok temeperatur niestety , ja tez zawsze chora po klimie jestem :/
dzieki bardzo !! na szczescie juz lepie jest :)

oki lecimy na spacer , pogoda fajna nie za duszno no i Nat temperatury w koncu nie ma ufff

Olivka! Ninka prześliczna :-) nawet w makijażu :-p
Miałam się Ciebie pytać....możesz zdradzić miejsce zakupu tej różowej koszuli? :zawstydzona/y: Aha, i koniecznie cenę!

Asionek - angina to strasznie wredna choroba, dobrze, że dałaś antybiotyk. Zdrówka dużo :))

Nie wiem jak u Was, ale u nas jest okropnie na zewnątrz...brrrrr

No o tę mi chodziło....eeee, jestem niepocieszona, miałam nadzieję, że uda mi się ją dostać w jakimś sklepie :confused: Ale Ci się okazja trafiła...śliczna jest :))

Już tam jestem i waruję :-p DZIĘKI!!!

A te spodenki i spodnie bardzo są seksi :cool2: Ty w tym sama nigdzie nie wychodź :-p
Masz już je w domu? Bo bym chętnie POPACZYŁA :-p:-p:-p:-p

OLIVKA!!! KURDE, TO TYLKO SIĘ CIESZYĆ I DALEJ DO PRZODU!!!
Bardzo się cieszę :))))) Pokazałabyś się w tych pudrowych spodniach :-p

Cześć kobiety :happy: Żyję.... Więc wpadłam się przywitać...
Jestem już po laparoskopii, w piątek po południu wróciłam do domu, ale dopiero dzisiaj miałam więcej sił i weny, żeby coś napisać.. Ale nie jestem niestety na bieżąco...
Co u Was słychać?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry