reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinko dziękuję - ja też liczę na to, że jutro Martynka będzie ochrzczona. A potem obiecuję się już niczym tak nie stresować! Za duża panikara jestem i ludziom życie zatruwam. WDECH WYDECH WDECH WYDECH! Tylko spokój nas uratuje!

A co do fryzjerów jeszcze - to Danielek i tak dzielny, że maszynką dał się obciąć.......Maciuś w życiu by się nie dał............A tak mi się coś wydaje, że oni podobne włoski mają - gęste i dość sztywne. Ciężko jakąś oryginalną fryzurkę tu wymyślić....

reklama
Daniel ma gęste i sztywne włosy-jak szczecina-teraz są śmieszne w dotyku ,aż kłują-rok temu bał się maszynki, ale jakimś cudem go przekonaliśmy...jest dużo szybciej i prościej;))
i tak samo podejrzewam,że nasi synkowie mają baaaaaaaaaardzo podobne włoski;))

i nikomu nie zatruwasz życia, to całkiem normalne,że się denerwujesz, każda mama tak ma;))

zmykam-kolorowych i powodzenia jutro!!!

Paulinka szczecinki nasze :-)

Carola lecę więc pod kołderkę trzymając kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dom za halę?????? No to jest za co trzymać!!!!!!!

DO JUTRA!!!!!!!!!!

hej

lil : piekne masz pociechy !!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!!

made : dziekuje, filutek juz lepiej, w pon. wyniki badan, zobaczymuy czy cholerstwo juz wyplenione czy nie...

asionek : co jest N. ???? Czemu antybiotyk ????

ktos wie jak wiolka franus i elfik ???????????????????????????????????????????????????????

carola : &&&&&&&&&& za sprzedaz dzialki !

Melduję się z kawką!

KROPEK - NIE MA! (chyba nie będą takie "świnie" i nie wyskoczą przed 15 :-p:-p:-p:-p)

NERWÓW - NIE MA!

DOBRY HUMOR - JEST!

POGODA - JEST! (ciut zimno, ale nic dziś mnie nie wytrąci z równowagi :-p)

Jos - nie wiem czy już pisałam, ale Franuś Wioli jednak ma kolki i ciężko Wioli, bo cały dzień musi go nosić. Iwcia ciągle troszkę chora. Wiola ostatnio troszkę przemęczona i rozdrażniona - co ja dobrze rozumiem - bo choć staram się nie marudzić, to czasem to podwójne macierzyństwo bokami mi wychodzi - wiem wiem - nie powinnam tak pisać - ale piszę to w momencie kiedy akurat mam pełnię radości z bycia podwójną mamą. Zwłaszcza, że Maciuś spał u babci i mam pełen luz z rana :-p:-p:-p A w ogóle to KOCHAM SWOJE DZIECI pełną i szczerą miłością :-):-p:tak::-D

Carola no to jest na co czekać - super plany, oby się udały i obyście jednak na miejscu zostali!

No właśnie Asionku - chciałam pisać, że strasznie mi przykro z powodu Natanielka :-( Jednak kurcze upał nie jest za dobry dla dziecka - podasz do picia coś zimnego i koniec....Pisz nam jak dziś i może jednak troszkę lepiej będzie.....Przerobiłam już tyle okropnych chorób z Maciusiem i wiem jak jest przykro patrzeć jak dziecko cierpi :-( A Natanek jest jeszcze taki malutki..........................Ściskam!

Boogie a jak Ty przed wielką uroczystością???????

Karola zasmarkany :-D no gil mu się ciągnie od dwóch dni, zresztą ja też na katarze :baffled: ale od dwóch dni mamy DWIE górne jedynki :rofl2:
a jak Twoje dziewczynki?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry