uff maly sie budzi co chwile , w koncu sie walnal na naszym wyrze moze pospi dluzej ? chociaz szczerze mowiac ja mu sie nie dziwie , a taki ukrop to czlowiek nie spi dobrze :/ biedak caly mokry jest
Doczytałam
Ale Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie
) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze
Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...
ASIONEK to u Was jak u nas z butelką
) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem
Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!
A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia
)
DSCF6103.avi - YouTube
Dobranoc
no widzsz to maja sporo wspolnego hehe
mala jest sliczna i te wloski takie geste
))
zdrowka duzo w takim razie &&&&&&&&&&&&& !!!
Asionek - mnie zawsze takie głosy brały
całe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego
Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba?
)
tez lubie takie glosy
teraz masz meza i go na codzien slyszysz
)
a z wozkiem to masakra hehe
ogolnie jak chcialam zamowic to okazalo sie , ze w calej PL , w kazdym sklepie gdzie niby byly i dzwonilam zakupic dostawalam info , ze wozkow nie ma !! dostali na PL bardzo malo sztuk i zostaly wykupione juz w styczniu jak ich jeszcze nie bylo , bo pierwsza partia przyszla jakos w polowie ponad maja :/
takze nie bylo sznas sie zalapac
znalazlam fajny maly sklep na necie ( bardzo polecam jak cos !! pan sprzedajacy rewelacyjnie mily i uczynny , kontakt rewelka )
no i powiedzial , ze mi odlozy przy nastepnej dostawie , ale w koncu zaproponowal mi jeszcze nowsza wersje GT ktora jest ulepszona bardzo fajnie , ma lepsze kolka , amortyzacje , lamana raczke i hamulec przy niej
no i stanelo na tym GT , wlasnie dzisiaj dostalam info , ze juz dochodzi do PL i na poczatku nastepnego tyg. bedzie wysylka do mnie
ale powiem ci , ze jestem w szoku , te wozki maja takie wziecie , ze rozeszly sie jeszcze jak ich faktycznie nie bylo !! normalnie kolejki , zamowienia jak za czasow komuny hehe
gdybym wczesniej wiedziala , ze bedzie taka akcja to bym ze stanow zamowila pewnie
ich u nas wogole nie ma ...
no , ale w koncu bede miala i to najwazniejsze
oj tak ten czas tak szybko leci ... ostatnio tez ogladalam wszystkie foty po kolei i nie moge uwierzyc , ze Natul taki maly byl
Karola hehe powiem ci , ze wsumie ja tez bym mogla caly czas miec takiego bobasa malego , takze rozumiem