reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made tak mi gin mówił-ponoć zmiany hormonalne w okresie menopauzy mogą to powodować, tzn. przyczyniać
się;))po Danielu miałam niedużą nadżerkę, widać Maja mnie dodatkowo 'przerysowała"

reklama
Olivka - no dobra....jedno po drugim będzie :-) Dobrej nocy :*
Ja też uciekam. Kolorowych koleżanki i niechaj dzieciątka śnią i śpią do rana :)))) WSZYSTKIE!

uff maly sie budzi co chwile , w koncu sie walnal na naszym wyrze moze pospi dluzej ? chociaz szczerze mowiac ja mu sie nie dziwie , a taki ukrop to czlowiek nie spi dobrze :/ biedak caly mokry jest :(

Doczytałam:) Ale Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie:)) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze:) Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...

ASIONEK to u Was jak u nas z butelką:)) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem:) Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!

A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia:))
DSCF6103.avi - YouTube

Dobranoc

no widzsz to maja sporo wspolnego hehe
mala jest sliczna i te wloski takie geste :)))
zdrowka duzo w takim razie &&&&&&&&&&&&& !!!

Asionek - mnie zawsze takie głosy brały :zawstydzona/y: całe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego :sorry2: Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba? :))

tez lubie takie glosy :) teraz masz meza i go na codzien slyszysz :))
a z wozkiem to masakra hehe
ogolnie jak chcialam zamowic to okazalo sie , ze w calej PL , w kazdym sklepie gdzie niby byly i dzwonilam zakupic dostawalam info , ze wozkow nie ma !! dostali na PL bardzo malo sztuk i zostaly wykupione juz w styczniu jak ich jeszcze nie bylo , bo pierwsza partia przyszla jakos w polowie ponad maja :/
takze nie bylo sznas sie zalapac
znalazlam fajny maly sklep na necie ( bardzo polecam jak cos !! pan sprzedajacy rewelacyjnie mily i uczynny , kontakt rewelka )
no i powiedzial , ze mi odlozy przy nastepnej dostawie , ale w koncu zaproponowal mi jeszcze nowsza wersje GT ktora jest ulepszona bardzo fajnie , ma lepsze kolka , amortyzacje , lamana raczke i hamulec przy niej :)
no i stanelo na tym GT , wlasnie dzisiaj dostalam info , ze juz dochodzi do PL i na poczatku nastepnego tyg. bedzie wysylka do mnie :)
ale powiem ci , ze jestem w szoku , te wozki maja takie wziecie , ze rozeszly sie jeszcze jak ich faktycznie nie bylo !! normalnie kolejki , zamowienia jak za czasow komuny hehe
gdybym wczesniej wiedziala , ze bedzie taka akcja to bym ze stanow zamowila pewnie
ich u nas wogole nie ma ...
no , ale w koncu bede miala i to najwazniejsze :)

Wiecie co? Oglądałam właśnie zdjęcia Remisia jak miał 4, 5, 6 miesięcy i nie mogę się nadziwić kiedy mój chłopczyk tak urósł :szok::sorry2::zawstydzona/y:

Mój Maluszek... :sorry2: a teraz już roczniak za momencik :blink: kiedy to minęło i czemu tak szybko??? :confused::zawstydzona/y:

oj tak ten czas tak szybko leci ... ostatnio tez ogladalam wszystkie foty po kolei i nie moge uwierzyc , ze Natul taki maly byl :)

Karola hehe powiem ci , ze wsumie ja tez bym mogla caly czas miec takiego bobasa malego , takze rozumiem :)

2... :eek:

A Ola się odparzyła :confused:
Po raz pierwszy tak w ogóle, i marudziła od wczorajszej koopy, która mi kawkę z Made uniemożliwiła i nie mogłam już wejść :sorry2: Potem zasnęła przed 23, w nocy znowu koopa, pieczenie i marudzenie.. Obudziła się ok. 6, a teraz przysnęła, ale też po marudzeniu. Jakieś toksyczne koopy od wczoraj idą i dużo ich i skórkę podrażniają :unsure:

WIKUŚKI nie mogę odtworzyć, bo złapany, obcy net straaaasznie się ślimaczy :eek:

NATA widziałam na fb, słodki jest baaaardzo :tak: i ma takie cudne ciemne oczka :-)
- jak mój Kamiś, tylko mój miał włoski jasne :-)

Ja po Kamilku chciałam mieć wieczne niemowlę :sorry: ale Ola to zupeeełnie inna para kaloszy się okazała :-p A szkoooda... bo tak strasznie liczyłam na powtórkę - te spacery, czytanie książki przy śpiącym dziecku... ehhh WSZYSTKO BYŁO INACZEJ od ciąży i porodu licząc :eek: Już bardziej dzieci nie mogą się różnić :eek:

Ostatnia edycja:
O rany.. nie zdążę no - jesteśmy umówieni na 12, G dojedzie już z miasta, bo siedzi w pracy, w agencji reklamowej, a ja muszę z małą, a dopiero włosy suszę :szok:

Co się stało CAROLA ?
Jutro Głogów :/

reklama
CAROLA spokojnie... gdzie to trzeba złożyć?

Napisz wszystko, bo ja muszę już lecieć. Załatwimy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry